STYLING TIPS: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις στιλιστικές απορίες; Χρειάζεσαι μια δεύτερη άποψη; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου; Τότε διαβάζεις τη σωστή στήλη! Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE είναι εδώ για εσένα και αναλαμβάνουν να σε καθοδηγήσουν…

Ο,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Eρώτηση
Καλησπέρα σας. Έχω πάρει για τη βάφτιση της κόρης μου μια μακρυμάνικη μπεζ-ροζ ολόσωμη φόρμα σε έναν μεσαίο χρωματισμό, με V χαμηλό ντεκολτέ, ζώνη με χρυσή αγκράφα στη μέση. Η ζώνη δένει ψηλά, λίγο πιο κάτω από το στήθος. Η εφαρμογή είναι λίγο μπουφάν από τη μέση και πάνω και φαρδιά ριχτή μέχρι κάτω. Η βάφτιση θα γίνει μεσημέρι αρχές Δεκέμβρη. Με τι παπούτσι, τσάντα και πανοφώρι να τη συνδυάσω; Έχω ήδη πολλές μαύρες γόβες, μία σουέντ ανοιχτό ροδακινί και ένα nude- σομόν peep toe. Βέβαια δέχομαι και άλλες προτάσεις. Τσάντα αν φορέσω θα πάρω μάλλον μια cross body για να έχω τα χέρια ελεύθερα. Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας, απόφυγε την μαύρη γόβα και διάλεξε το nude peep toe. Για πανοφώρι ένα σακάκι tweed σε παστέλ αποχρώσεις θα ήταν τέλειο, αλλά απόφυγε την τσάντα cross body και προτίμησε μία chain bag σε παστέλ επίσης απόχρωση για να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα και να είσαι και στιλάτη.

Τσάντα με χρυσή αλυσίδα Χανιωτάκης 129,00 €- Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση
Γεια σας, κορίτσια της μόδας!
Λοιπόν, μιας κι έχουμε εκπτώσεις, σκέφτηκα να κάνω κάποιες αγορές και θέλω τη βοήθειά σας. Χρειάζομαι ένα leather jacket το οποίο να μπορεί να φορεθεί με ένα απλό τζιν, αλλά και με ένα πιο “καλό” φόρεμα ή φούστα για βραδινές εξόδους. Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω στο σχέδιο ή στο μήκος, έτσι ώστε να ταιριάζει με όλα μου τα ρούχα;
Επίσης, θέλω τη συμβουλή σας για τα biker boots που θα επιλέξω. Επειδή δεν έχω ψηλά πόδια, νομίζω ότι τα biker boots που φτάνουν μέχρι λίγο πιο κάτω από τη γάμπα δεν με κολακεύουν ιδιαίτερα, “κόβουν” το πόδι. Ποιο μήκος να προτιμήσω έτσι ώστε να φαίνονται τα πόδια λίγο μακρύτερα και με τζιν και με φορέματα-φούστες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, φιλιά, Μαρία

Απάντηση
Λοιπόν φίλη μας, το σωστό leather jacket είναι απλό χωρίς φερμουάρ ή λεπτομέρειες που θυμίζουν μοτοσυκλετιστή. Δεν είναι πολύ κοντό – ιδανικά μέχρι τη μέση- είναι σίγουρα μαύρο και έχει μαλακό δέρμα, όχι όμως πολύ γυαλιστερό. Για τις μπότες τώρα φέτος θα βρεις στις οικονομικές αλυσίδες πολλές παραλλαγές σε biker boots. Εσύ προτίμησε εκείνες που είναι λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και θα σε κολακεύουν σίγουρα πολύ περισσότερο από τις ψηλές.

Ερώτηση
Από ότι έχω δει έχουν γίνει αρκετές ερωτήσεις σχετικά με ορκωμοσίες, όμως η κάθε μια έχει τις δικές της απορίες…
Είμαι 23 με 1,68 ύψος και κανονικό σωματότυπο (λίγη κοιλίτσα). Στην ορκομωσία μου σκέφτομαι να φορέσω ενα μαύρο υφασμάτινο παντελονι στενό και από πάνω ενα μωβ πουκάμισο, αυτό κατ’ ακρίβειαν:

Τα μαλλιά μου θα τα έχω σε ένα low bun και θα συνδυάσω σκουλαρίκια. Παπούτσια, θα φορέσω γόβες μαύρες. Ιδού η ερώτηση: Υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να προσθέσω ή να αλλάξω για να το κάνω πιο ξεχωριστό το ολο στιλ;
Ευχαριστώ!!

Απάντηση
Φίλη μας μας βρίσκεις πολύ σύμφωνες με τις επιλογές σου. Φρόντισε μόνο τα σκουλαρίκια σου να μην είναι πολύ ethnic αλλά να έχουν λίγο χρώμα ίσως λίγο μωβ. Εναλλακτικά μπορείς να αντικαταστήσεις τα σκουλαρίκια σου με ένα εντυπωσιακό κολιέ και ολοκλήρωσε το look σου με ένα light και πρωινό μακιγιάζ.

Κολιέ Evinhia 40,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα στην όμορφη ομάδα του tlife. Συγχαρητήρια για τις υπέροχες συμβουλές που μας δίνετε και φέτος… Θέλω να ρωτήσω αν είναι φέτος στη μόδα τα αμάνικα πουκάμισα και οι γόβες με φιάπα και μπαρέτα t-strap. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Bέβαια και είναι μόδα τα αμάνικα πουκάμισα. Οι γόβες δεν έχουν φέτος πολύ φιάπα είναι πιο χαμηλές, αλλά η μπαρέτα και το t-strap είναι μεγάλη τάση και πολύ διαχρονική αγορά.

Ερώτηση
Γεια σας και πολλά συγχαρητήρια για τη βοήθεια που προσφέρετε στην εμφάνισή μας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι καλσόν να φορέσω με μαύρο φόρεμα, λίγο πάνω από το γόνατο το μήκος του και κλασικό. Μαύρη γόβα και θα πάω σε γάμο. Μην μου πείτε χωρις καλσόν, δεν είναι το στιλ μου! Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας!

Απάντηση
Φίλη μας, φέτος είναι μεγάλη τάση τα διάφανα μαύρα καλσόν αλλά προσοχή: πρέπει να είναι πολύ καλής ποιότητας για δείχνει κομψό.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα κι εγώ την πολύτιμη συμβουλή σας. Τέλος Δεκέμβρη γίνομαι νονά και δεν έχω αποφασίσει τι να φορέσω! Έχω μια γόβα κλασική σε πετρόλ χρώμα και παλτό πετρόλ. Σκέφτομαι λοιπόν να ράψω ένα κρεμ-μπεζ pencil φόρεμα. Έχω ύψος 1,65 και είμαι 50 κιλά, 27 ετών! Δεν έχω βρει όμως ένα σχέδιο να μ’ αρέσει. Έχετε κάτι να μου προτείνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Απάντηση
Φίλη μας, ένα ωραίο σχέδιο θα ήταν το φόρεμα σε midi γραμμή με τονισμένη μέση και ίσως ανοιχτή λίγο πλάτη. ‘Ετσι θα είσαι πολύ εντυπωσιακή, στιλάτη νονά και θα έχεις και ένα super φόρεμα που θα κρατήσεις για καιρό στην γκαρνταρόμπα σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Σκοπεύω να γίνω κουμπάρα σε γάμο και θα φορέσω αυτό το στιλ (συννημένη φωτό, χωρίς τη ζώνη).Τι κοσμήματα με συμβουλεύετε να φορέσω? Είναι σαν αυτό το στιλ μόνο που η φούστα ΔΕΝ διαφανίζει. Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας, με αυτό το εντυπωσιακό leopard top δεν χρειάζεται να φορέσεις κανένα κόσμημα, ειδικά αν αφήσεις και τα μαλλιά σου κάτω, είναι ήδη πολύ θηλυκό και sexy. Φρόντισε τα μαλλιά σου να είναι καλοχτενισμένα και κάνε ένα φυσικό nude-chic μακιγιάζ για να μην δείξει υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Read More

And More