“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Eχεις απορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ο,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Eρώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για την δουλειά σας! Βαπτίζω τον γιο μου μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και δεν έχω ιδέα τι να φορέσω… Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί μεσημεράκι και όλα θα κινούνται στο εορταστικό πνεύμα των ημερών… Δεν θέλω να βάλω κάποιο βαρύ ρούχο, φυσικά, από την άλλη όμως δεν μου αρέσει κάτι εξαιρετικά απλό… Είμαι μελαχρινή, 1.65 και 58 κιλά, με μελανό σημείο την λίγο παραπάνω περιφέρεια. Τι με συμβουλεύετε να κάνω τόσο σε επίπεδο στιλ και χρώματος όσο και αξεσουάρ; Θα ήταν too much να φορέσω μια maxi ψηλόμεση φούστα με πιέτες συνδυασμένη με κάτι απλούστερο; Σας ευχαριστώ πολύ! Μαρία

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας. Καθόλου too much δεν μας φαίνεται η ιδέα του να φορέσεις μια maxi ψηλόμεση φούστα εφόσον βέβαια τη συνδυάσεις σωστά. Για να κάνεις το lοok σου λιγότερο επίσημο μπορείς να ταιριάξεις τη φούστα σου με ένα λεπτό, τελείως απλό, καλής ποιότητας-ιδανικά κασμιρένιο-sweater σε ουδέτερη απόχρωση όπως γκρι ή nude. Tόνισε τη μέση σου με μια ζώνη και ολοκλήρωσε τo look σου με ένα ζευγάρι γόβες με straps. Oλοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα statement necklace και κάνε ένα ελαφρύ make up.

Koλιέ-γιακάς Ηype 22,90 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια. Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθειά σας! Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς το βράδυ γίνεται ο γάμος της κουμπάρας μου. Θα ήθελα να μου προτείνετε ένα όμορφο σύνολο είτε με μακρύ φόρεμα είτε με παντελόνι διότι έχω ένα κόμπλεξ με τις άσχημες γάμπες μου (δεν τις εμφανίζω σχεδόν ποτέ). Θα σας παρακαλούσα εαν σας είναι εύκολο να μου στείλετε και φωτογραφία στην οποία να φαίνονται τα ρούχα, τα κοσμήματα, το τσαντάκι και τα παπούτσια. Να είστε σίγουρες ότι θα το αντιγράψω απόλυτα. Και για να σας βοηθήσω είμαι 37 χρονών, ύψος 1,65 και 67 κιλά με σωματότυπο αχλάδι, έχω καστανά μαλλιά και μάτια, μου ταιριάζουν τα θερμά χρώματα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, φιλάκια πολλά!

Απάντηση
Φίλη μας μια κομψή λύση είναι να επιλέξεις μια φαρδιά, ψηλόμεση παντελόνα. Διάλεξε την είτε σε ένα έντονο χρώμα, είτε σε μαύρο. Αν την επιλέξεις σε χρώμα συνδύασε τη με ένα απλό τοπ σε ουδέτερη απόχρωση και ένα μακρύ blazer. Μπορείς να τονίσεις τη μέση σου με μια ωραία ζώνη και ολοκλήρωσε το look σου με ένα εντυπωσιακό κόσμημα, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα λαμπερό κολιέ και φυσικά ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες και μια τσάντα-φάκελο σε μια από τις αποχρώσεις του outfit σου.
Αν τελικά το επιλέξεις σε μαύρο μπορείς να το συνδυάσεις με ένα nude τοπ με λαμπερή υφή, όπως κεντημένο με παγιέτες που δε θα δυσκολευτείς καθόλου να βρεις στην αγορά ειδικά όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές, και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα blazer επίσης σε nude απόχρωση. Κοσμήματα δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις σε αυτή τη περίπτωση, ίσως μόνο ένα και πολύ διακριτικό. Για τα μαλλιά σου μια πολύ chic επιλογή είναι ένα χαμηλό σινιόν και τόνισε τα μάτια σου με ένα έντονο smokey make up.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη στήλη σας! Αγόρασα πρόσφατα ένα τζιν πουκάμισο και δεν ξέρω με τι να το συνδυάσω. Έχετε κάποιες ιδέες; Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Aπάντηση
Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με το τζιν πουκάμισο σου! Καταρχήν μπορείς να κάνεις ένα total τζιν look ταιριάζοντας το με ένα skinny ή boyfriend τζιν παντελόνι ή και φούστα που μπορεί να είναι σε μπλε χρώμα, μαύρο ή και λευκό. Δώσε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σύνολό σου με ένα statement necklace που θα φορέσεις πάνω από το πουκάμισο σου που θα είναι κουμπωμένο μέχρι επάνω. Μπορείς επίσης να το συνδυάσεις με ένα ωραίο δερμάτινο παντελόνι, κολάν ή φούστα. Το τζιν ταιριάζει πολύ ωραία και με το καρό που φέτος είναι πολύ δυνατή τάση. Διάλεξε λοιπόν μια ωραία καρό φούστα ή παντελόνι και δημιούργησε ένα εντυπωσιακό look. Το μονο σίγουρο είναι οτι έκανες μια πολύ καλή αγορά και θα τη χαρείς.

Δερμάτινο κολάν Xana 26,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Αγαπημένη μου fashion dream team είστε υπέροχες! Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: τι θα ήταν καλύτερο να φοράω: είμαι 42 χρόνων, 1.45 όχι παχιά. Σας φιλώ, θα χαρώ πολύ να λάβω απάντηση. Με αγάπη Χριστίνα.

Aπάντηση
Φίλη μας από ότι καταλαβαίνουμε ο σωματότυπος σου είναι αρκετά petite. Λοιπόν, υπάρχουν κάποια tips που θα σε βοηθήσουν αρκετά αν τα έχεις στο μυαλό σου όταν κάνεις shopping και όταν ντύνεσαι. Σε γενικές γραμμές τα μονόχρωμα looks κάνουν τη σιλουέτα να φαίνεται ψηλότερη. Επίσης ένα ζευγάρι nude γόβες θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχος σου μιας και κάνουν τα πόδια να δείχνουν πιο ψηλά. Επέλεξε ψηλόμεσα παντελόνια και ειδικά εκείνα που φαρδαίνουν προς τα κάτω, φόρεσε τα με ψηλοτάκουνα παπούτσια και να φροντίζεις πάντοτε να έχουν μήκος που να τα καλύπτει ωστε να επιμηκύνει τη σιλουέτα σου. Το ίδιο ισχύει και με τις maxi φούστες. Να προσέχεις πάντοτε τα ρούχα σου να πέφτουν σωστά στο σώμα σου και να αποφεύγεις τα oversized αξεσουάρ γιατί τονίζουν περισσότερο τoν petiite σωματότυπο σου.

Ερώτηση
Γεια σας, με λένε Μαρία, είμαι 30 ετών, με αρκετά ανοιχτή περιφέρεια, λεπτή μέση και ύψος 1,73. Θα ήθελα να ρωτήσω αν οι ψηλόμεσες, φαρδιές παντελόνες ταιριάζουν στο σωματότυπο μου και σε ένα επίσημο γεγονός. Ευχαριστώ.

Aπάντηση
Μαρία μια ωραία ψηλόμεση παντελόνα μπορεί να είναι πολύ κολακευτική για το σωματότυπό σου. Φρόντισε μόνο να στέκεται καλά στη μέση σου και να την τονίζει μιας και είναι λεπτή και ένα από τα δυνατά σημεία του σώματος σου. Επίσης μπορεί να είναι κατάλληλη για μια επίσημη εμφάνιση με τους σωστούς συνδυασμούς. Μπορείς να την ταιριάξεις με ένα εντυπωσιακό μπούστο ή ένα μεταξωτό τοπ (ίσως και με διαφάνεια που είναι πολύ δυνατή τάση, λαμπερά κοσμήματα, σκουλαρίκια ή ένα έντονο κολιέ, ένα chic blazer ή παλτό και πανύψηλες γόβες ή πέδιλα.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια της μόδας, θέλω βοήθεια. Είμαι 28, 56 κιλά, ύψος 1, 67 με σωματότυπο αχλάδι. Αρχές Γενάρη θα γίνω νονά. Θέλω να μου προτείνετε ντυσίματα επίσημα και αξεσουάρ αλλά να μπόρουν να ξαναφορεθούν σε άλλες περιστάσεις. Κάτι μοδάτο, chic μπορέι και με λίγο glam λόγω των προηγούμενων ημερών (Chistmas), αλλά να είναι κάτι που θα μου κρατήσει και θα αξίζει η αγορά του. Δεν έχω ψάξει καθόλου γιατι δεν ξέρω και τι να ψάξω. και βέβαια, όσο πιο οικονομικά τόσο το καλύτερο. Εάν μου προτείνετε κάτι από γνωστές μεγάλες αλυσίδες θα είναι το τέλειο, όμως κατατοπίστε με προς το στυλ των ρούχων και μπορεί να βρώ παρόμοια ή να ράψω κάτι. Ευχαριστώ προκαταβολiκά. Φιλιά

Απάντηση
Φίλη μας καλό θα ήταν να καταλήξεις κυρίως στο τι θέλεις να φορέσεις εκείνη την ημέρα. Αν σου πάνε τα φορέματα μπορείς να βάλεις ένα σε γραμμή που να μην τονίζει την περιοχή της περιφέρειας -όχι δηλαδή πολύ στενό, σε ένα ωραίο χρώμα, όχι μαύρο αλλά όχι και πολύ χρωματιστό. Ιδανικά προτίμησε μια απόχρωση όπως πράσινο σκούρο, μπλέ, γκρι, μπεζ που είναι safe & chic επιλογές.Συνδύασε το με ένα ζευγάρι ωραίες γόβες και ένα μακρύ πανοφώρι. Αν πάλι σου πάνε και προτιμάς τα παντελόνια μπορείς να επιλέξεις ένα σε ίσια γραμμή και να το ταιριάξεις με ένα εντυπωσιακό τοπ σε έντονο χρώμα και έτσι θα είσαι και καλοντυμένη και άνετη. Αν προτιμάς να βάλεις φούστα προτίμησε μία σε κλος γραμμή με ένα ωραίο τοπ, ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό και γόβες.

Read More

And More