FASHION TIPS: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις fashion απορίες; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντησή σου!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια, θα ήθελα να αγοράσω ένα πανωφόρι κομψό για όλη μέρα. Είμαι 1.66 με 63 κιλά, έχω γεννήσει πρόσφατα και θέλω κάτι να κρύβει κάπως τα παραπάνω κιλά που έχω στη μέση.
Φιλικά, Ελένη

Απάντηση
Φίλη μας, θα σου προτείναμε μία κλασική επιλογή όπως ένα παλτό σε camel απόχρωση που είναι chic και ταιριάζει με όλα, χωρίς κουμπιά με μια ζώνη που θα ρυθμίζεις εσύ πόσο στενή μέση θέλεις. Δες και αυτό που σου έχουμε παρακάτω στη φωτό από το Τ-SHOP του TLIFE!

Παλτό Innocent 99,00 €- Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Έχω βρει για την πρωτοχρονιά ένα πολύ ωραίο μπλε σκούρο φόρεμα με πλάτη έξω και κάποιες λεπτομέρειες με δαντέλα. Δεν ήθελα να βάλω πάλι μαύρο φέτος! Όμως θέλω μια βοήθεια. Πιστεύετε ότι ταιριάζει καλύτερα με μπορντό ή με μπεζ ψηλά μποτάκια; Επιλέον θα σας άρεσε με γκρι δερμάτινο ή με μαύρο κοντό παλτό γιατί το φοβάμαι λίγο το μπλε με το μαύρο! Ευχαριστώ πολύ!
Αλεξάνδρα.

Απάντηση
Αλεξάνδρα δεν μας είπες το μήκος του φορέματός σου. Αν είναι σχετικά μίνι μπορείς να το φορέσεις με γκρι δερμάτινο τζάκετ αλλά και με μπορντώ μποτίνια. Αν και εφόσον έχει ένα …rock ύφος το ρούχο σου απόφυγε τα μπεζ μποτίνια και το παλτό για πιο fashion style.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια, συγχαρητήρια για την δουλειά σας… Θέλω τη βοήθειά σας. Είμαι 23, 56 κιλά 1,60… Τα πόδια μου είναι κανονικά κι έχω λίγο τα λεγόμενα love handles…όχι υπερβολικά…ούτε περιφέρεια έχω…τι σωματότυπος είναι αυτός;
Θα ήθελα να πάρω ένα little black dress, τι μήκος και γραμμή θα μου προτείνατε; Οι γόβες που είναι φέτος στην μόδα με μύτη θα μου ταίριαζαν σε ηλικία και σώμα;

Απάντηση
Φίλη μας, το είδος της σιλουέτας σου εξαρτάται και από το πάνω μέρος του σώματός σου. Δηλαδή αν έχεις πλούσιο μπούστο και λεπτή μέση ο σωματότυπός σου είναι κλεψύδρα, ενώ αν έχεις μικρές πλάτες και μπούστο τότε είναι αχλάδι. Όσον αφορά στην επιλογή ενός little black dress θα σου προτείναμε ένα mini κλος, με τονισμένη μέση που μπορείς να συνδυάσεις με μαύρα ή nude ankle boots, για ένα μοντέρνο look και κατάλληλο για την ηλικία σου.

Φόρεμα μαύρο δαντέλα Iso 49,50 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ankle boots Freatelli Karida 205,00 €- Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα! Η στήλη σας είναι υπέροχη και πολύ βοηθητική! Θέλω να αγοράσω αυτή την ολόσωμη φόρμα για τη γιορτή μου που ειναι την πρωτοχρονιά! Νωρίς βέβαια, αλλά να έχω ξεμπερδέψει! Με τι θα μπορούσα να την συνδυάσω; Ρούχα, αξεσουάρ κλπ… είναι μια καλή επιλογή πιστεύετε; Είμαι 1,75 με κανονικό σώμα! Ευχαριστώ πολύ, περιμένω την απάντηση σας!

/

Απάντηση
Bάσια, πολύ καλή η επιλογή της φόρμας σου. Μπορείς να κάνεις έναν chic συνδυασμό με ένα ζευγάρι λευκές γόβες με straps και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα ωραίο pied de coq jacket που είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις τις σεζόν. Αν θέλεις να φορέσεις κόσμημα διάλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και πρόσθεσε μια πινελιά χρώματος στην εμφάνιση σου με ένα κραγιόν σε berry απόχρωση!


Σακάκι Le Vertige 81,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι 17 χρόνων, το ύψος μου είναι 1.70 και έχω σωματότυπο αχλάδι με λίγη όμως περιφέρεια. Σκεφτόμουν να αγοράσω μια μαύρη (δερμάτινη ή απλή) μαύρη φούστα σε α γραμμή, σαν αυτή που σας επισυνάπτω. Σκεφτόμουν να την συνδυάσω με μαύρα φλατ μποτάκια, ένα καρό ή τζιν πουκάμισο, ένα statement κολιέ και οπακ καλσόν. Είναι καλός ο συνδυασμός και προπάντων ταιριάζει με το σωματότυπο μου ή όχι;

/

Απάντηση
Φίλη μας, μια φούστα τέτοιου τύπου θα ταίριαζε πολύ στο σωματότυπο σου, εφόσον έχεις λεπτή μέση και πόδια και μας αρέσει πολύ και ο τρόπος που σκέφτεσαι να τη φορέσεις. Φρόντισε μόνο, το πουκάμισο που τελικά θα επιλέξεις να έχει ελαφρά τονισμένους ώμους ωστε να εξισορροπήσει τη σιλουέτα σου. Επίσης μπορείς να αντικαταστήσεις τα μποτάκια με ένα ζευγάρι brogues που θα δώσουν ακόμη πιο μοντέρνο ύφος στο look σου.

Ερώτηση
Καλημέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας για το σύνολο που σκέπτομαι να βάλω σε ένα γάμο τα Χριστούγεννα. Φούστα φαρδιά μέχρι το γόνατο, ταφτάς πράσινος με μαύρα βελούδινα πουά (vintage), μπλούζα μαύρη δαντέλα εφαρμοστή με μανίκι τρουά καρ, και φαρδιά ζώνη μαύρη. Να μπει μέσα η μπλούζα ή όχι; Γόβα ή μποτάκι μαύρο και τι χρώμα καλσόν; Με τι στιλ ζακέτα ή παλτό να το συνδυάσω;
Ευχαριστώ

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Σου προτείνουμε να φορέσεις από μέσα τη μπλούζα σου, ένα λεπτό μαύρο καλσόν. γόβες με straps και σαν πανοφώρι ιδανικά, μια γούνινη κάπα συνδυασμένη με γάντια και ένα μικρό clutch.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια και συγχαρητήρια! Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια σας! Θέλω να αγοράσω τις μπότες που σας επισυνάπτω σε κόκκινο χρώμα. Ειμαι 1.74, εχω ψηλά αδύνατα πόδια και πιστεύω θα μου ταιριάζουν παρόλο που είναι τόσο ψηλές. Πως θα μπορούσα όμως να τις συνδυάσω; Μην τις βάλω μόνο μια φορά! Μήπως καλύτερα να τις αγόραζα σε μπεζ ή μπλε που ειναι μια πιο safe επιλογή; Δώστε μου κάποιες ιδέες!
Φιλιά Ρένια.

/

Απάντηση
To μαύρο ή κάποιο άλλο ουδέτερο χρώμα όπως γκρι ή μπεζ σίγουρα θα σε βολέψει περισσότερο αλλά αν τελικά επιλέξεις τις κόκκινες απόφυγε τους συνδυασμούς με μαύρο παντελόνι. Προτίμησε τζιν σε όλα τα χρώματα (στους τόνους του μπλε και του γκρι), μπεζ καπαρντινέ παντελόνια σε στενή γραμμή, αλλά και μίνι φούστες ή φορέματα. Για το πάνω μέρος καρό πουκάμισα, t-shirts, πουλοβεράκια και για πανοφώρι σακάκια, ημίπαλτα, κάπες και ζακέτες όχι όμως μαύρα. Σε μπεζ, καφέ, μπλε αλλά και tartan είναι πιο safe.

Ερώτηση
Γεια σας, θα ηθελα να φορέσω ένα βεραμάν φόρεμα. Με τι χρώμα και σχέδιο σε παπούτσι να το συνδυάσω για τον αρραβώνα μου;

Απάντηση

Γειά σου και σε σένα φίλη μας. Μια safe και αρκέτα κομψή επιλογή για μια τόσο ιδιαίτερη περίσταση, θα ήταν να συνδυάσεις αυτό το φόρεμα που επέλεξες με nude ή σε μεταλλική απόχρωση, μυτερές γόβες απλές ή με t-straps. Αν προτιμάς ένα πιο colorful συνδυασμό τότε μπορείς να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι γόβες σε μια άλλη παστέλ απόχρωση.

Read More

And More