Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου δίνοντας χρήσιμα styling tips!

Θα βρεθείς σε κάποιο ξεχωριστό event; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις σωστά κάποιο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου; Χρειάζεσαι fashion tips για τα ψώνια σου ή να ενημερωθείς για τις νέες τάσεις της σεζόν;

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε απασχολεί, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό οι fashion editors του TLIFE θα σου απαντήσουν με πολλές ιδέες και styling tips!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τον συνδυασμό maxi φούστας με σακάκι. Έχω αγοράσει αυτήν τη φούστα σε χρώμα κυπαρισσί, και θέλω να την φορέσω ένα βράδυ των εορτών αλλά δεν ξέρω με τι να την συνδυάσω από πάνω και το σημαντικότερο, τι πρέπει να φοράω πάνω απο την μπλούζα ή το τοπ, κάποιο σακάκι; Έχετε να μου προτείνετε εσείς κάτι; Ευχαριστώ πολύ πολύ! Μένη

/


Απάντηση
Θα ήταν πολύ ωραία για τις γιορτές να την συνδυάσεις με ένα romantic top σε nude αποχρωση ή και σε off white χρώμα για να φωτίσει και να αναδείξει το κυπαρισσί της χρώμα. Στο λαιμό μπορείς να φορέσεις ωραία, λεπτά, χρυσά κολιέ σε διάφορα μήκη και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι nude γόβες και ένα κοντό jacket σε στιλ μπολερό.

Top Innocent 44,90 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ



Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Θέλω τη βοήθεια σας…Τα Χριστούγεννα θα είμαι σε ένα σαλέ και θα ήθελα να μου πείτε τι να φορέσω αυτές τις 3 μέρες ωστε να είμαι ζεστά και chic. Eυχαριστώ πολύ, Ελένη

Απάντηση
Φίλη μας το βασικό σου θέμα είναι να είσαι ζεστή οπότε βάλε στην βαλίτσα σου πουλόβερ που θα βάλεις με leggings ή skinny jeans, οversised ζακέτες, γούνινες μπότες, καρό πουκάμισα και βέβαια ένα ζεστό μπουφάν αδιάβροχο, γάντια και σκουφάκια. Σου στέλνουμε και φωτό με ωραίες εμφανίσεις για το σαλέ.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Είμαι η Έυα και θα χαρώ πολύ αν μου απαντήσετε! Έχω μπεζ biker boots και θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ταιριάζει να τα συνδυάσω με κάμελ παλτό.Ταιριάζουν αυτά τα 2 χρώματα μεταξύ τους; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας η εποχή που σετάραμε τα πανοφώρια με τα παπούτσια μας έχει φύγει. Προσπάθησε λοιπόν να συνδυάσεις τις ανοιχρόχρωμες μπότες σου με τζιν και απο πάνω ένα πανοφώρι σε άλλο χρώμα όχι μαύρο ιδανικά σε ουδέτρους τόνους όπως χακί ή γκρι αλλά και σε κόκκινο, καρό ή με prints. Με αυτό τον τρόπο θα δείξει πολύ πιο στιλάτο το ντύσιμο σου.

Ερώτηση
Γεια σας. Eχω ύψος 1,57 και 43 κιλά,τα πόδια μου είναι αρκετά λεπτά. Θέλω να αγοράσω φούστα σαν και αυτή στην εικόνα, ταιριάζει στον σωματότυπο μου η να επιλέξω κάποια με πιέτες? Ευχαριστώ.

/

Απάντηση
Φίλη μας εφόσον είσαι πολύ αδύνατη μια τέτοια φούστα θα σου ταίριαζε πολύ. Αν θέλεις όμως το σώμα σου να φαίνεται πιο θηλυκό και με καμπύλες μπορείς να επιλέξεις μια ψηλόμεση φούστα με πιέτες ή μια tulip skirt ( όπως στις φωτογραφίες παρακάτω) που είναι πολύ δυνατή τάση φέτος.

Ερώτηση
Γεια σας, ονομάζομαι Χριστίνα.Τέλη Δεκεμβρίου ορκίζεται το αγόρι μου σε στρατιωτική σχολή, είναι πρωί και η εκδήλωση ειναι επίσημη από όσο ξέρω.Τι πρέπει να φορέσω; Θέλω να είμαι κομψή αλλά όχι υπερβολική.

Aπάντηση
Φίλη μας για την περίσταση και την ώρα θα ταίριαζε ιδανικά μία φούστα σε μίντι μήκος με ένα τοπ σε ανοχτό χρώμα. Επέλεξε ένα διακριτικό κόσμημα για να δώσεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο σύνολo σου, ένα παλτό σε μαύρη ή camel απόχρωση και ολοκλήρωσε το σύνολο σου με κομψές μαύρες γόβες και μια chain bag. Έτσι θα είσαι και πολύ σωστά ντυμένη και όχι υπερβολική.

Pencil φούστα Xana 25,00 €-Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Κολιέ Alexi Andriotti 11,82 €-Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας! Πώς είστε, κορίτσια της μόδας; Εγώ χρειάζομαι τη γνώμη σας ξανά. Σκέφτομαι να αγοράσω το πουκάμισο που έχω επισυνάψει, και θα ήθελα να μου πείτε αν αποτελεί μια καλή επιλογή, γενικά, αλλά και από άποψη τάσεων του φετινού χειμώνα. Θέλω να το συνδυάσω, για μια συγκεκριμένη έξοδο, με μπορντό παντελόνι και μαύρα biker boots.
Τι αξεσουάρ θα μπορούσα να προσθέσω για να γίνει το όλο outfit πιο ενδιαφέρον; Έχω σκεφτεί κάτι σε χρυσό ή γενικά γήινα χρώματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φιλιά, Μαρία

//

Aπάντηση
Φίλη μας τα λες όλα πολύ σωστά και το μπορντό παντελόνι είναι must have για φέτος και πάει πολύ με το συγκεκριμένο πουκάμισο. Οι biker boots είναι σωστό παπούτσια αλλά στα κοσμήματα καλύτερα να πρoτιμήσεις τις ασημένιες απόχρωσεις και για πανοφώρι ιδανικά ένα μαύρο jacket.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας! Λοιπόν, θα ήθελα την βοήθεια σας για ένα φόρεμα! Τέλη Δεκεμβρίου θα πάω σε έναν γάμο και διάλεξα ενα κόκκινο φόρεμα περίπου μια παλάμη πάνω από το γόνατο! Το πρόβλημα μου είναι οτι έχω κυπαρισσί παλτό μακρύ σχετικά ( και μαύρο αλλά θέλω να βάλω το πρώτο). Και δεν ξέρω αν πηγαίνουν τα χρώματα! Επίσης τι χρώμα γόβες και τσαντάκι θα μου προτείνατε; Έλεγα για μαύρα και καλσόν μαύρο 40αρι! Οποιαδήποτε γνώμη καλοδεχούμενη! Να συμπληρώσω οτι είμαι 20 χρονών! Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας μιας και οι ημέρες θα είναι εορταστικές τότε, εμείς θα σου προτείναμε να κάνεις ένα total look σε κόκκινο που θα ήταν πολύ εντυπωσιακό. Αν όμως δεν θέλεις να διαθέσεις χρήματα για ένα κόκκινο παλτό τότε το μαύρο παλτό σου είναι πιο safe επιλογή ειδικά αν τα αξεσουάρ σου είναι μαύρα. Εναλλακτικά μπορείς να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι κόκκινες γόβες που είναι και αρκετά χρήσιμες για την γκαρνταρόμπα σου και να κρατήσεις το κυπαρισσί παλτό σου από πάνω. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με ένα clutch σε μεταλλική απόχρωση, κατά προτίμηση χρυσή.


Γόβες Fratelli Karida 155,00 €- Για να τις αγοράσεις κανε κλικ εδώ

Read More

And More