“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις fashion απορίες; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντησή σου!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Βοήθεια! Έχω ένα μαύρο κοντό φόρεμα σε άλφα γραμμή, είμαι 28 χρ., 1,60m., αδύνατη. Θέλω να το βάλω με μπορντό μυτερές γόβες αλλά με τι καλσόν; Έχω λεπτά πόδια. Και τι πανωφόρι να διαλέξω; Ευχαριστώ.

Απάντηση
Μπορείς να το βάλεις με διάφανο μαύρο καλσόν ή με μικρά πουά που είναι πολύ chic (μαύρο πάλι) και από πάνω ένα ωραίο παλτό που να ακολουθεί το μήκος του φορέματος. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις μια κάπα που θα τυλίχτεις και θα είναι επίσης πολύ ωραία.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Η θεία μου, μου χαρισέ ένα πολύ όμορφο μεταξωτό μάξι φόρεμα, το οποίο φυσικά θέλει μεταποίηση για να ταιριάζει στο σώμα μου. Σκέφτομαι να το κάνω στράπλες φόρεμα, από μπροστά να είναι κοντό κι από πίσω να μακραίνει και να πέφτει σαν φράκο ή να το αφήσω μακρύ και να κάνω ένα μεγάλο σκίσιμο στο πλάι…Το μοτίβο του είναι μεγάλο καρό μπλε έντονο με μωβ, μπορντό και κυπαρισσί… θα σας στείλω φωτογραφία να δείτε το μοτίβο του. Η απορία μου είναι τι αξεσουάρ μπορώ να φορέσω και τι χτένισμα θα του ταίριαζε περισσότερο. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας το μοτίβο είναι πολύ εντυπωσιακό προτείνουμε λοιπόν ένα πατρόν όχι πολύ “θεατρικό”. Ένα φόρεμα στράπλες σε midi γραμμή θα είναι τέλειο για το ρεβεγιόν! Από αξεσουάρ επέλεξε ένα διακριτικό δαχτυλίδι ή ένα βραχιόλι σε αυτά τα χρώματα, ενώ για παπούτσια μια γόβα μπλε (σου στέλνουμε και φωτό θα τις βρεις στο T-SHOP του TLIFE) είναι ιδανική. Τα μαλλιά σου αν είναι μακριά ένα ωραίο sleek pony tail για να δείχνει νεανικό το όλο αποτέλεσμα (όχι σινιόν και μπούκλες) και το μακιγιάζ σου φρόντισε να είναι αρκετά φυσικό, σε nude λαμπερή απόχρωση.


Γόβες Sante 69,00 €- Για να τις αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα! Ονομάζομαι Αγγελική και είμαι 20 χρονών. Βλέπω τελευταία το χαμό που γίνεται με τις μυτερές γόβες και ότι έχουν γίνει must-have. Μέχρι τώρα θεωρούσα πως ταιριάζουν περισσότερο σε μεγαλύτερες ηλικίες. Πιστεύετε πως θα μπορούσα να τις φορέσω χωρίς να χάνω από τη νεανικότητά μου ή να προτιμήσω για τα Χριστούγεννα ένα ζευγάρι ψηλά δίπατα ankle boots; Να σημειώσω πως γενικά μικροδείχνω, είμαι λεπτούλα και μικροκαμωμένη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας οι γόβες δεν έχουν ηλικία και ειδικά φέτος θα τις βρεις σε πολλά χρώματα αν οι μαύρες σου φαίνονται λίγο κλασικές. Μπορείς να τις βρεις σε μεταλλιζέ απόχρωση που είναι super με total black γιορτινό ντύσιμο αλλά και με τζιν και πουλόβερ (πολύ νεανικό) αλλά και σε πολλά άλλα χρώματα όπως μπλε, κόκκινο, πράσινο… Επίσης εφόσον είσαι λεπτεπίλεπτη, το σχήμα τους θα σου ταιριάζει πολύ. Τα δίπατα ankle boots είναι επίσης μια καλή επιλογή όμως, οπότε σκέψου και αποφάσισε τι χρειάζεσαι και τι θα φορέσεις περισσότερο.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Στις 29 Δεκεμβρίου είμαι καλεσμένη σε βάφτιση, μεσημεριανή ώρα και είμαι σε δίλημμα τι να φορέσω. Δεν θέλω να αγοράσω κάτι καινούριο και θα ήθελα τη γνώμη σας για δύο επιλογές που έχω σκεφτεί αλλά δεν είμαι σίγουρη αν ταιριάζουν με την περίσταση και πως να τα συνδυάσω. Το ένα είναι ένα μαύρο σατέν παντελόνι με μαύρο μεταξωτό τοπ με όλη την πλάτη έξω. Αυτός είναι ένας λόγος που το σκέφτομαι και το άλλο είναι ένα φόρεμα δαντέλα κοντό σε ανοιχτό πράσινο προς φυστικί χρώμα και δεν ξέρω αν ταιριάζει για χειμώνα και αν συνδυάζεται με μαύρο παλτό που έχω. Με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας. Θα περιμένω απάντησή σας και ίσως κάποιες φωτογραφίες. Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας από τις δύο επιλογές σου αν θα πρέπει να επιλέξουμε τη μια τότε αυτή θα είναι σίγουρα το σύνολο με το παντελόνι και το top. Επειδή είναι και τα δύο αρκετά επίσημα θα πρέπει από πάνω να φορέσεις ένα ”ήσυχο” παλτό, σε κόσμημα ίσως πέρλες και απλές κλασικές γόβες για να κάνεις λίγο πιο πρωινό το outfit σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια, ευχαριστούμε για τις απαντήσεις σας. Γέννησα πριν 5 μήνες περίπου και μου έχουν μείνει γύρω στα 5 παραπανίσια κιλά. Θέλω να μου πείτε τι να φοράω ώστε να μπορώ να τα καλύψω, για να είμαι στιλάτη και κομψή. Τρελαίνομαι για στιλάτο ντύσιμο καθημερινό αλλά θέλω να μου πείτε αν γίνεται και τι να φοράω και σε βραδινές εξοδους. Ευχαριστώ πολύ…

Aπάντηση
Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια και ελπίζουμε οι απαντήσεις μας να σου φανούν χρήσιμες. Αν και δεν μας δίνεις πολλές πληροφορίες για το ύψος σου και το σωματότυπό σου, καταλαβαίνουμε ότι μάλλον τα παραπανίσια κιλάκια βρίσκονται στη περιοχή της κοιλιάς. Μπορείς με διάφορα tricks να λύσεις εύκολα αυτό το πρόβλημα. Για casual καθημερινές εμφανίσεις επέλεξε skinny jeans και oversized tops ή πουλόβερ. Ολοκλήρωσε τα looks σου με φουλάρια και κολιέ που θα αποσπούν την προσοχή από τη περιοχή της κοιλιάς και ψηλοτάκουνα μποτάκια με χοντρό τακούνι. Για βραδινές εμφανίσεις επέλεξε φορέματα σε γραμμή Α ή wrap dresses που είναι πολύ chic και κολακευτικά για τα σώματα με επιπλέον πόντους στην κοιλιά.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια! Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να σας ρωτήσω τι θα μπορούσα να φορέσω σε έναν γάμο που θα γίνει αρχές Φεβρουαρίου. Με προβληματίζει το ότι είναι χειμώνας και θα κάνει κρύο συν το ότι θα γίνει σε εξωκλήσι. Είμαι 24 χρόνων, 1.60 ύψος και 56 κιλά. Εγώ καταλήγω στη safe επιλογή του LBD με μαύρες γόβες και παλτό. Μήπως είναι πολύ μαύρο μαζεμένο; Αλλά είναι χειμώνας. Κοσμήματα, τσάντα; Τι μου προτείνετε; Θα μπορούσα να φορέσω παντελόνι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας η αλήθεια είναι ότι το total black look που επλέλεξες είναι μια safe επιλογή. Eπειδή θέλουμε όμως η εμφάνισή σου να είναι λίγο πιο ιδιαίτερη θα σου προτείνουμε να δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον στο look σου με εντυπωσικά αξεσουάρ. Αντικατάστησε λοιπόν τις μαύρες γόβες σου με ένα ζευγάρι με leopard prints, επέλεξε ένα εντυπωσιακό κολιέ για να προσθέσεις λάμψη στο σύνολο σου και ολοκλήρωσέ το με ένα χρυσό clutch. Πολλά φιλιά!


Γόβες Sante 75,00 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Κολιέ Nagia’s Unique Objects 28,00 €-Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω μια βάπτιση στις 23/12 και πήρα ένα φόρεμα κόκκινο μέχρι το γόνατο από βισκόζ ύφασμα και εξώπλατο. Επειδή κρυώνω θα μπορούσα να το φορέσω με ένα μπλουζάκι από μέσα μαύρο, λεπτό και εννοείται χωρίς λαιμόκοψη; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας εφόσον το φόρεμά σου έχει ανοιχτή πλάτη δεν μπορείς να βάλεις το μπλουζάκι αφού θα φαίνεται από το άνοιγμα πίσω. Αν θες να είσαι ζεστή βάλε από μέσα ένα λεπτό φανελάκι σαν κορμάκι με μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη (σε είδη μπαλέτου θα βρεις το σωστό) και βέβαια ένα ζεστό πανοφώρι. ‘Αλλωστε η βάφτιση θα είναι σε εσωτερικό χώρο και λογικά μετά θα πάτε πάλι σε κάποιον επίσης κλειστό χώρο οπότε δεν θα έχεις κίνδυνο να κρυώσεις και είναι κρίμα να μη φορέσεις το φόρεμά σου.

Read More

And More