Q&A: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις απορίες σε σχέση με τη μόδα; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να λύσουν κάθε fashion προβληματισμό σου…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντησή σου!

Ερώτηση
Κορίτσια χρόνια πολλά και καλή Χρονιά! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας και τις χρήσιμες πληροφορίες.
Θα ήθελα να μου πείτε κάποια μαγαζιά στην Αθήνα που πουλάνε επώνυμα ρούχα σε παρα πολύ καλές τιμές. ( έχω δει κάποια ρεπορτάζ αλλά δεν σημείωσα διευθύνσεις)
Ευχαριστώ, Δήμητρα από Πάτρα

Απάντηση
Φίλη μας επώνυμα ρούχα με καλές τιμές θα βρεις στο Attica στο κέντρο της πόλης, στην Πανεπιστημίου 9 που έχει πολλά brands και έχει πολύ συχνά προσφορές. Επίσης στα καταστήματα Hondos Center υπάρχουν κάποια brands που και εκεί συνήθως έχει προσφορές. Ιδανικά προτίμησε να επισκεφτείς το κατάστημα του Κολωνακίου, Mέρλιν 6.

Ερώτηση
Γεια σας και χρόνια πολλά! Έχω έναν γάμο μέσα Φεβρουαρίου.Η επιλογή μου είναι ενα μίντι φόρεμα με δαντέλα. Σκέφτομαι να το συνδυάσω με μαύρες μυτερές γοβες και μαύρο παλτό. Τι αξεσουάρ να πάρω για να σπάσω το μαύρο; Θα ταίριαζε ένα statement κολιέ ή θα ειναι βαρύ με την δαντέλα; Ευχαριστώ πολύ!

/

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου δεν χρειάζεται κολιέ, είναι υπέροχο και μπράβο για την αγορά σου! Αν θες να σπάσεις την μονοχρωμία θα μπορούσες να φορέσεις ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια. Dες μία πρόταση που σου στέλνουμε, με λίγο χρώμα και φρόντισε να ολοκληρώσεις το look σου με ένα επίσης χρωματιστό clutch.

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι 36 ετών και θα ήθελα να μου δώσετε ιδέες για ντύσιμο που να ταιριάζει στην ηλικία μου. Ποια βασικά κομμάτια πρέπει να έχω στην γκαρνταρόμπα μου;

Απάντηση

Φίλη μας δεν μας λες καθόλου τον σωματότυπό σου αλλά ούτε και κάποια αλλά στοιχεία της προσωπικότητάς σου για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα. Στην ηλικία αυτή το ντύσιμο πρέπει να είναι σίγουρα θηλυκό αλλά όχι girly με κάποια στοιχεία πολύ μοδάτα που θα το αναβαθμίσουν. Προτείνουμε λοιπόν ψηλόμεσα παντελόνια ή φούστες με κλασικές γόβες και μεταξωτά πουκάμισα ή τοπ για το γραφείο, skinny jeans με fur jackets ή blazer με sexy booties ή overknee boots για πρωινές εμφανίσεις ενώ για το βράδυ σίγουρα φορέματα αλλά και φούστες σε medium mini γραμμή, εντυπωσιακά κοσμήματα και sexy πέδιλα. Ρίξε και μια ματιά στο Tshop, το e-shop του Tlife κάνοντας “κλικ” εδώ , που έχει ωραία basic κομμάτια και σε καλές τιμές.

Ερώτηση
Γεια σας και πολλά συγχαρητήρια για το site! Αγόρασα το φόρεμα της εικόνας και θα ήθελα να ρωτήσω με τι σουτιέν να το βάλω. Έχω ένα μαύρο με λάστιχο στο πίσω μέρος αλλά πάλι φαίνεται….έχω μεγάλο στήθος cup D και στενή πλάτη 75!

/


Απάντηση

Φίλη μας με αυτό το ρούχο δυστυχώς κανένα σουτιέν δεν ταιριάζει λόγω του οτι είναι φτιαγμένο για να είναι ακάλυπτη η πλάτη. Εφόσον όμως πρέπει να βάλεις κάτι θα σου προτείναμε ένα δαντελένιο bandaeu που θα σε κρατήσει και δεν θα φαίνεται τόσο άσχημο.Θα το βρεις στα καταστήματα με εσώρουχα αλλά και στις οικονοικές αλυσίδες με ρούχα στο τμήμα με τα εσώρουχα. Δες και μια φωτό!

Ερώτηση
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Θα ήθελα να ρωτήσω με τι χρώμα να συνδυάσω 2 μπλε μπλούζες που έχω ώστε να μην μοιάζουν κ τόσο κλασικές. Η μία έχει διακριτική λάμψη από μικρές διάσπαρτες πούλιες κ η άλλη ανοίγει πίσω κ γίνεται πιο φαρδιά με οργάντζα .Ταιριάζουν πιο πολύ με παντελόνι. ‘Εχω ύψος 1.58, είμαι 49 κ. και 44 ετών. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Σίγουρα θα τις βάλεις και τις 2 με ένα ωραίο classic jean σε ανοιχτό μπλέ ή γκρι χρώμα και χρωματιστά booties όπως για παράδειγμα με κόκκινα. Εναλλακτικά μπορείς να τις συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο γκρι παντελόνι που πηγαίνει πολύ με το μπλε και το αναδυκνύει και για να δώσεις χρώμα στο σύνολο σου ολοκλήρωσε το με ένα ζευγάρι μεταλλιζέ γόβες και bangles.


Παντελόνι The KNLs 140,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Η κοπέλα μου ειναι fan του Τlife και σκέφτηκα εσάς για να με βοηθήσετε να της κάνω μια έκπληξη. Ενθουσιάστηκε με τα ρούχα που φορούσε η Θωμαής Απέργη στο Μες την καλή χαρά που προβλήθηκε στις 29-12-2013 και σκέφτηκα να της κάνω δώρο αυτό το σύνολο. Θα ξετρελαθεί! Χρειάζομαι ομως την βοηθειά σας για το ποιάς εταιρείας ρούχα ήταν, για να μπορέσω να πραγματοποιήσω την έκπληξη. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ προκαταβολικά.

Απάντηση
Φίλε μας τα ρούχα της Θωμαής δεν ξέρουμε ακριβώς τι είναι όμως παρόμοια θα βρεις σίγουρα στα καταστήματα H&M δηλαδή ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι και cropped top με διαφάνεια ρίξε μια ματιά.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω ενα φόρεμα σε σμαραγδί χρώμα, κοντό με φερμουάρ και στις δυο πλευρές από τη μέση και κάτω. Πως μπορώ να το συνδυάσω; Παπούτσια,τσάντα και πανωφόρι.Τι θα μου προτείνατε;
Είναι να παραστώ σε γάμο ως προσκεκλημένη!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου σίγουρα θα είναι πολύ ωραίο με μαύρα δερμάτινα ankle boots και χωρίς καλσόν. Δώσε λάμψη στο σύνολο σου με ένα χρυσό bracelet στο χέρι ή με ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι και ολοκλήρωσε τo look σου με ένα μαύρο clutch. Για πανοφώρι ένα μαύρο blazer περίπου στο μήκος του φορέματος σου είναι ό,τι πρέπει για τον γάμο.

Αnkle boots Fratelli Karida 200,00 €- Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Δαχτυλίδι Boudoir Διονύσης Πυρομάλης 22,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More