STYLING TIPS: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις απορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντησή σου!

Ερώτηση
Κορίτσια καλησπέρα.
Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια για την προσέγγιση σας. Αντιλαμβάνεστε πως μπορείτε να βοηθήσετε με απλές προτάσεις τη μέση γυναίκα! Ήθελα να ρωτήσω, τέλος Φεβρουαρίου έχουμε στενή βάφτιση και ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω την άσπρη παντελόνα Elizabetta Franchi που σας επισυνάπτω και θα ήθελα να μου πείτε κατά πόσο είναι σωστό να φορεθεί αυτό το χρώμα (σχεδόν άσπρο) το χειμώνα. Και αν ναι, τι θα πήγαινε ιδανικά από πάνω για τη συγκεκριμένη περίσταση, δεδομένου ότι είναι πιο κρύο (ένα καλής ποιότητας ζιβάγκο ας πούμε; Αν ναι τι χρώματος;) και με τι αξεσουάρ – τσάντα, μαλλιά. Η βάφτιση είναι αργά το απόγευμα, σχεδόν βράδυ. Απλά θα ήθελα να μην είναι κάτι πολύ χτυπητό σαν σύνολο γιατί θα είναι κάπως απλό περιβάλλον και κατάσταση. Είμαι μελαχρινή, 1,60 ύψος 59 κιλά, 28 χρονών. Το style μου ειναι chic σε απλές καθαρές γραμμές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Κυριακή

/

Απάντηση
Φίλη μας καταρχήν η παντελόνα σου είναι πολύ ωραία και είναι πολύ καλή επιλογή για την περίσταση. Τα λευκά είναι πολύ κομψή επιλογή γενικότερα και είναι και πολύ δυνατή τάση αυτή τη σεζόν οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το γεγονός ότι είναι χειμώνας. Μιας κι η τελετή θα είναι απλή, μας αρέσει η ιδέα του να τη συνδυάσεις με ένα λεπτό, κασμιρένιο ζιβάγκο που μπορεί να είναι επίσης εκρού για ένα chic total look. Δώσε ενδιαφέρον στο look σου με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα ponytail. Oλοκλήρωσε το look σου με ένα μαντό σε μπεζ ή nude απόχρωση. Εναλλακτικά μπορείς να αντικαταστήσεις το ζιβάγκο με ένα μεταξωτό πουκάμισο μέσα από το παντελόνι, μια ζώνη στη μέση με μεταλλικές λεπτομέρειες και διακριτικά χρυσά κοσμήματα, Σαν πανωφόρι μπορείς να επιλέξεις ένα μακρύ blazer και να κάνεις στα μαλλιά σου ένα χαλαρό σπάσιμο. Το μακιγιάζ σου και στις δύο περιπτώσεις προτίμησε το σε φυσικούς τόνους.

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Θέλω επειγόντως τη βοήθειά σας. Αγόρασα με τις εκπτώσεις μια μπότα που την είχα βάλει εδώ και πολύ καιρό στο μάτι. Είναι δίχρωμη, το κάτω μέρος εως τον αστράγαλο είναι μαύρο δέρμα και μετά ως το γόνατο είναι σουέντ, χρώμα κεραμιδί. Είναι πολύ ωραία μπότα αλλά δεν ξέρω πως να τη φοράω! Μόνο με total black look; (Δυστυχώς δεν μπόρεσα να βρω μια φωτό στο internet).
Σας ευχαριστώ, Ιωάννα

Απάντηση
Όχι φίλη μας μπορείς να τη βάλεις με πολλούς συνδυασμούς, π.χ. με τζιν παντελόνι, ριγέ μπλούζα και γκρι ζακέτα ή blazer, με floral φόρεμα και παρκά χωρίς καλσόν αλλά με overknee socks, με μονόχρωμα φορέματα όπως πράσινο, καφέ, γκρι, φουλάρι και leather jacket, με skinny pants σε γκρι ή μαύρο χρώμα πουκάμισο και captains jacket. Γενικά δεν είναι καθόλου δύσκολο να τις συνδυάσεις και είναι και ενδιαφέρουσα η διχρωμία που έχουν. Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Καλημέρα, αγόρασα τώρα στις εκπτώσεις το σορτσάκι που σας έχω επισυνάψει.Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν μπορεί να φορεθεί τώρα το χειμώνα και πως μπορώ να το συνδυάσω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
H αλήθεια είναι ότι για βάλεις σωστά αυτό το σορτσάκι θα πρέπει να απαρνηθείς το καλσόν οπότε για μέρες με πολύ κρύο και χειμερινό καιρό θα δυσκολευτείς. Δες παρακάτω μερικές προτάσεις για styling αυτή την περίοδο αλλά πιστεύουμε πως θα το χαρείς την άνοιξη και το καλοκαίρι περισσότερο.

Ερώτηση
Κορίτσια καλή χρονιά σας εύχομαι! Λατρεύω τη στήλη σας! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για 2 θεματάκια. Πρώτον έχω να πάω σε έναν γάμο-βάπτιση στις 11 Μαίου και θα ήθελα να μου πείτε τι θα μπορούσα να φορέσω ώστε να ψωνίσω τώρα στις εκπτώσεις. Ο γάμος θα γίνει βραδάκι σε πόλη. Δεύτερον θα βαφτίσω το παιδί της κολλητής μου τέλη Ιουνίου, πάλι βραδινή ώρα και θα γίνει και ο γάμος τους μαζί. Τι να φορέσω για να είμαι άνετη και ωραία; Αναρωτιέμαι αν από τώρα στις εκπτώσεις θα μπορούσα να βρω κάτι. Είμαι ξανθιά, 1.67, 53 κιλά και 30 χρονών. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας ωραίο θα είναι να βρεις κάτι στις εκπτώσεις αλλά τώρα έχουν καλές τιμές τα χειμερινά οπότε θα σου προτείνουμε κάποια κομμάτια …all season μήπως και τα βρεις τώρα στις εκπώσεις. Στο γάμο θα ήταν πολύ ωραίο να βάλεις ένα φόρεμα σε cocktail style δηλαδή όχι πολύ κοντό ή πολύ στενό σε χρώμα πράσινο ή μπορντώ (σου πάνε αφού είσαι ξανθιά και θα τα βρεις στα μαγαζία που εχουν εκπτωτικά χειμερινά) με λίγο ντεκολτέ και σε γραμμή που αναδυκνύει την σιλουέτα σου. Συνδύασέ το με χρυσά κοσμήματα, πέδιλα σε μεταλλιζέ απόχρωση και clutch bag.
Στην βάφτιση βάλε μία ολόσωμη φόρμα σε γκρι ή μαύρο και απογείωσέ την με ένα statement κολιέ και χρωματιστές γόβες και clutch.

Ολόσωμη φόρμα Le Vertige Aπό 50 € Τώρα 25 €- Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γειά σας κορίτσια!
Αγόρασα εδώ και πολύ καιρό μια ασημί κοντή φουστα και δεν ξέρω πως να τη συνδυάσω με διάφορους χρωματισμούς, όπως επίσης με tops από πάνω, παπούτσια, σακάκι.
Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες ιδέες; Σας ευχαριστώ!

Aπάντηση
Γειά σου φίλη μας. Πρέπει να σου αναφέρουμε ότι η αγορά σου ήταν πολύ σωστή, καθώς επέλεξες ένα ιδιαίτερο κομμάτι σε metallic χρώμα που είναι μεγάλη τάση φέτος! Σε γενικές γραμμές οι μεταλλικές αποχρώσεις δεν σε περιορίζουν ιδιαίτερα, αφού ταιριάζουν με όλα. Ένας safe συνδυασμός που θα σου έλυνε τα χέρια θα ήταν το μαύρο χρώμα. Για ένα look όμως που θα ξεχωρίζει επέλεξε οπωσδήποτε nude πινελιές ή εκρού! Ταίριαξε το λοιπόν με ένα εκρού ή μπεζ sweater ή πουλόβερ και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι μπεζ ψηλοτάκουνα ankle boots.

Ankle boots Μourtzi Aπό 159 € Τώρα 111,30 € – Για να τα αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας! Το όνομά μου είναι Τσαμαδού Λίτσα, είμαι 40+ και αρκετά ενημερωμένη γύρω από θέματα μόδας. Η απορία μου είναι σε σχέση με τα καλσόν και τα φορέματα. Πολλές φορές ακούω από εκπομπές τηλεοπτικές ότι το καλσόν (μιας κάποιας φωτογραφίας) δεν ταιριάζει με το φόρεμα ακόμα και αν το καλσόν είναι στο χρώμα του ποδιού. Αναρωτιέμαι αν έχει να κάνει με την υφή του καλσόν (γυαλάδα). Που μπορώ να βρω καλσόν με ματ υφή και με τέτοια διαφάνεια που να ταιριάζει στην ηλικία μου;

Απάντηση
Φίλη μας η αλήθεια είναι πως σχεδόν ποτέ ένα καλσόν δεν έχει τόσο φυσικό αποτέλεσμα ως προς το χρώμα και την υφή, όσο το δέρμα του ποδιού μας και αυτός είναι ο λόγος που συνιστούμε να αποφεύγεται. Τώρα αν αναζητάς ένα πολύ καλής ποιότητας καλσόν -πολύ κοντά στη φυσική όψη του ποδιού, σου προτείνουμε να ρίξεις μια ματιά στα καταστήματα Wolford (Κολωνάκι- Κηφισιά- Golden Hall). Mπορεί να χρειαστεί να πληρώσεις κάτι παραπάνω, να είσαι σίγουρη όμως πως το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει.

Eρώτηση
Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω να πάω στην κοπή πίτας του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων, και επειδή τα οικονομικά μου δεν μου επιτρέπουν αγορές σκέφτηκα να βάλω μια πράσινη φούστα (λίγο πάνω από το γόνατο) με πιέτες που ήδη έχω, με μαύρο οπάκ καλσόν (λόγω κάποιον σημαδιών που θέλω να καλύψω) και μαύρη γόβα λουστρίνι. Θα ήθελα να μου πείτε τι χρώμα και στιλ μπλούζα θα ταίριαζε (έχω και ένα κολιέ με χοντρή χρυσή αλυσίδα). Τι αποχρώσεις μακιγιάζ καθώς και καμία ιδέα για τα μαλλιά (έχω ξανθά μαλλιά μέχρι τους ώμους)… αυτά τα ολίγα. Με λίγα λόγια θέλω τη γνώμη σας για όλα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Θα μπορούσες να συνδυάσεις τη φούστα σου, είτε με ένα ωραίο πουκάμισο σε εκρού ή σε μαύρο χρώμα ή ακόμα και με ένα μοχέρ πουλοβεράκι πάλι στις ίδιες αποχρώσεις. Ολοκλήρωσε το look σου με το χρυσό κολιέ και κάνε ένα μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις με τονισμένα τα μάτια, Τα μαλλιά σου εφόσον η φούστα σου θα εχει έναν σχετικό όγκο προτίμησε τα απλά, οπως ίσια ή ένα χαμηλό ponytail.

Read More

And More