STYLING TIPS: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου

Έχεις απορίες σε σχέση με τη μόδα; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να λύσουν κάθε fashion προβληματισμό σου…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντησή σου!

Ερώτηση
Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα να σας συγχαρώ για αυτό που κάνετε και για την βοήθεια που προσφέρετε. Λοιπόν έχω ένα θεματάκι, την άνοιξη θα γίνω κουμπάρα και θέλω να βάλω κάτι μακρύ (φόρεμα, φούστα, φόρμα ή οτιδήποτε άλλο) γιατί θα βάλω flat παπούτσια, μπορείτε να μου προτείνετε κάτι να φορέσω και για παπούτσια; Σας ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας μία πολύ καλή λύση θα ήταν ένα ντύσιμο λίγο 60΄ς πρωινό με ένα cropped παντελόνι ,πουκάμισο και ένα μαντό σε χρώματα που θα είναι και λίγο ανοιξιάτικα, όπως λευκό παντελόνι, floral που πουκάμισο και ένα μαντό σε ανοιχτό κίτρινο χρώμα. Όσο για τα παπούτσια σου προτείνουμε flat pointy ballerinas που φέτος είναι μεγάλη τάση και θα βρεις παντού.

Ερώτηση
Γεια σας, θα ήθελα να μου δώσετε μια πρόταση για το τι θα μπορούσα να φορέσω στο πολιτικό γαμο της καλύτερης μου φίλης όπου θα είμαι και μάρτυρας (δηλαδή κουμπάρα). Ο γάμος θα γινει τώρα την άνοιξη! Ειμαι 22 ετών. Με ύψος 1,60cm και βάρος 45 κιλά. Ο σωματότυπος μου ειναι κλεψύδρα. Εχω καστανά μακριά μαλλιά και λευκή επιδερμίδα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα nude pencil φόρεμα που θα ταιριάζει πολύ στο σωματότυπο και τα χαρακτηριστικά σου. Είναι μια πολύ chic επιλογή και θα είναι ένα χρήσιμο κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σου. Μπορείς να το ταιριάξεις με ένα ζευγάρι επίσης nude γόβες και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα λαμπερό ζευγάρι σκουλαρίκια με κρύσταλλα. Αν όμως θέλεις να προσθέσεις μια πινελιά χρώματος στο σύνολο σου μπορείς να προτιμήσεις τις γόβες σου σε κόκκινο χρώμα που είναι ένας πολύ ενδιαφέρον συνδυασμός με το nude. Oλοκλήρωσε τo look σου με ένα φωτεινό, κόκκινο κραγιόν.

Φόρεμα Zoi Giakoumatou 105 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ


Nude γόβες Mourtzi από 99,00 € τώρα 79,20 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Κόκκινες γόβες Sante από 69 € τώρα 59,34 €- Για να τις αγοράασεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Κορίτσια καλημέρα. Σας παρακολουθώ με πολλή προσοχή σε ο,τι γράφετε. Θέλω να σας ρωτήσω κάτι κι εγώ. Γενικά ασχολούμαι πολύ με τη μόδα και μου αρέσει να ενημερώνομαι. Είμαι 48 ετών με ύψος 1.75 και αδύνατη. Έχω κοντά, ξανθά μαλλιά και γενικά το στιλ μου είναι μοντέρνο (όχι εξεζητημένο). Θα ηθελα να μου πείτε αν μπορώ να φορέσω ένα σκούρο σε φαρδιά γραμμή boyfriend χωρίς σκισίματα εννοείται. Η ηλικία μου το επιτρέπει ή είναι απαγορευτικό;

Απάντηση
Φίλη μας το τζιν που θες να φορέσεις δεν είναι καθόλου για την ηλικία σου αρκεί να το συδυάσεις σωστά και να μπορείς να το υποστηρίξεις. Εμείς θα σου προτείναμε να το φορέσεις με γόβες σε γκρι χρώμα, ένα κασμιρένιο πουλόβερ σε cream απόχρωση και ένα statement necklace. Bασική προυπόθεση είναι να σου στέκεται ωραία στο σώμα το τζιν, να μην ”κρεμάει” και να είναι γυρισμένα τα μπατζάκια του.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω παρακαλώ πως μπορώ να στείλω φωτογραφία street style και να δεχτώ σχόλια απο εσάς; Επίσης θα ήθελα να πάρω μέρος στο tlife μεταμόρφωση. Τι πρέπει να κάνω; Ποια είναι η διαδικασία;
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας, Ναταλία.

Απάντηση
Γεια σου Ναταλία! Τη στήλη του street-style την έχουμε αλλάξει λίγο οπότε προς το παρόν δυστυχώς δεν μπορείς να μας στείλεις τη φωτογραφία σου και να τη δημοσιεύσουμε, μπορεί όμως στο μέλλον να το κάνουμε ένα τέτοιο θέμα οπότε μείνε συντονισμένη! Τώρα για να συμμετάσχεις στο make-over μας δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα που υπάρχει στη στήλη makeover (στη σελίδα του fashion) και εμείς θα σε πάρουμε τηλέφωνο για να κανονίσουμε να τα πούμε από κοντά! Θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Μου αρέσουν πολύ οι κάλτσες πάνω από το γονατο όμως δεν ξέρω πως να τις συνδυάσω. Πηγαίνουν με κάτι στενό από πάνω η μόνο με φαρδιά ρούχα π.χ. φούστες σε γραμμή Α; Και σε τι σωματότυπο ταιριάζουν; Ευχαριστώ!

Απάντηση

Οι κάλτσες πάνω από το γόνατο με στενά ρούχα, ειδικά το πρωί δεν είναι και πολύ chic! Ταιριάζουν σε λεπτές κοπέλες με καλές αναλογίες και με ωραία πόδια. Για το πρωί μας αρέσουν με φορεματάκια σε loose γραμμή, τζάκετ και flat μπότες ιππασίας ή με σορτσάκια, πουκάμισο και blazer πάλι με flat μπότες ή με overknee boots, αλλά όχι με πολύ ψηλό τακούνι. Για τα βραδινά σου ντυσίματα μπορείςνα παίξεις με μίνι φορέματα ή φούστες συνδυασμένα με μπότες απλά πρόσεξε να μην είναι πάρα πολύ στενό όλο το σύνολο γιατί θα θα δείχνει φτηνό. Για παράδειγμα θα μπορούσες να επιλέξεις ένα μαύρο φόρεμα με την πλάτη έξω σε γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα, με μακριά μανίκια, κάλτσες και overknee boots.

Ερώτηση
Κορίτσια είστε απίθανες και ζητώ τη βοηθειά σας επειγόντως! Προέκυψε γάμος εξπρές τέλη Φεβρουαρίου και με θέλουν για κουμπάρα. Όπως καταλαβαΊνετε είναι λίγος ο χρόνος και έχω αγχωθεί…γι’αυτό χρειάζομαι βοήθεια! Είμαι 30 χρόνων ,1,65 με σωματότυπο τύπου Eva Mendes αλλά με κάπως περισσότερο στήθος…οι αναλογίες μου είναι (89-70-92) και τα χρώματά μου σκούρα… (salma hayek)..ο γάμος δε θα είναι πολύ ανοιχτός κ θα γίνει σε πόλη και δεν θα έβαζα κάτι σε παντελόνι….τι χρώμα να προτιμήσω που να μου πάει…το αποτέλεσμα θέλω να είναι ιδιαίτερο, κομψό και να
αναδυκνύει τη θηλυκότητα…-τι ρούχο-τι παπούτσια (γόβες ή strapy ankle πέδιλα?)…..please help! και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! !!!

Απάντηση
Φίλη μας οι αναλογίες και τα χαρακτηριστικά σου είναι τέλεια για ένα φόρεμα σε μίντι γραμμή με τονισμένη μέση. Επέλεξε το με κανονικό ντεκολτέ-όχι υπερβολικά βαθύ και συνδύασε το με peep toes ή μυτερές γόβες και ένα δερμάτινο clutch bag.To χρώμα θα μπορούσε να είναι ένα ωραίο πράσινο σμαραγδί, ίσως και από δαντέλα, που θα δείχνει πολυ chic, θηλυκό και θα σε αναδυκνύει,( θα δείχνει τέλειο και στις φωτό μετά), γόβες σε χρώμα και όχι μαύρες, θα μας άρεσε σε snakeskin ή μπρονζέ- χρυσή απόχρωση και ολοκλήρωσε το look σου με χρυσά κοσμήματα.

Ερώτηση
Γεια σας! Με λενε Χρύσα, ειμαι 25 χρόνων,62 κιλά και 1,62 ύψος. Βαφτίζω τον γιο μου το Πάσχα και έχω επιλέξει ένα μακρύ φόρεμα στράπλες σε μπλε ηλεκτρίκ! Με τι γόβα μπορώ να το συνδυάσω; Ευχαριστώ!


Απάντηση

Γεια σου Χρύσα! Μια κλασική και safe επιλογή είναι να συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση που κολακεύουν τα πόδια και ταιριάζουν με όλα τα χρώματα.Ολοκλήρωσε το look σου με ένα δερμάτινο clutch σε μια άλλη έντονη απόχρωση όπως μωβ ή κόκκινο. Εναλλακτικά μπορείς επιλέξεις γόβες ή πέδιλα και ένα ωραίο clutch σε μεταλλική απόχρωση και να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.

Nude γόβες Fratelli Karida 155,00 €- Για να τις αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More