Styling tips: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Eχεις απορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!


Ερώτηση

Γεια σας! Tο Πάσχα είναι τα βαφτίσια του γιου μου και προσπαθώ να βρω ένα 50s- 60s midi φουσκωτό φόρεμα σαν αυτά που φοράει συχνά η Μαρία Μπεκατώρου. Mήπως μπορείτε να με βοηθήσετε με κάποιες διευθύνσεις γιατί είμαι από επαρχία;

Απάντηση
Φίλη μας, τα καλύτερα φορέματα σε αυτό το στιλ τα έχει ο Vassilis Emmanuel Zoulias και η boutique του βρίσκεται: Ακαδημίας 4, Κολωνάκι αλλά και η σχεδιάστρια Andria, Ξάνθου 7, Κολωνάκι, τηλ. 210 3625386.
Να έχεις στο μυαλό σου πως σε αυτό το ρετρό στιλ, καλό είναι το ρούχο να είναι σχεδιαστή, αν και εφόσον έχεις και θέλεις να διαθέσεις κάποιο ποσό γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ίδιο chic!

Ερώτηση
Κορίτσια, γεια σας! Αγόρασα πρόσφατα τη μαύρη τσάντα και το πορτοφόλι-νεσεσέρ που επισυνάπτω κι έχω κάποιες απορίες σχετικά με τη χρήση τους. Αρχικά, θα ήθελα να μου πείτε, αν τη μαύρη τσάντα μπορώ να τη κρατάω σε καθημερινή βάση ή μόνο σε μια βραδινή έξοδο και με συγκεκριμένο look. Επίσης, αν η συγκεκριμένη είναι ok και για το καλοκαίρι ή δείχνει πολύ βαριά και άγρια για την εποχή. Είμαι 21, η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται μεγαλίστικη, αλλά τη βρήκα ιδιαίτερη και την αγόρασα.
Τώρα σχετικά με το πορτοφόλι, σκεφτόμουν, μιας και δεν είναι κάποιας φοβερής ποιότητας, αν μπορώ να το κρατάω αντί μιας τσάντας σε μια χαλαρή έξοδο για φαγητό ή ακόμη και με ένα πιο casual chic look, π.χ με jeans και γόβες.
Συγνώμη αν σας κούρασα με τα πολλά, αλλά πιο ειδικές από εσάς, δεν υπάρχουν!
Φιλιά, Μαρία

//

Απάντηση
Mαρία τη μαύρη τσάντα μπορείς να την κρατήσεις και το πρωί με πρωινό look που αποτελείται κυρίως από τζιν, μαρινιέρα ή γκρι t-shirt και μποτίνια, full mini skirt με cropped top και ankle boots, ή μονόχρωμο mini χαλαρό φόρεμα και punk booties… Γενικά θέλει styling πιο girly και όχι πολύ “επίσημο”.
Το πορτοφολάκι μπορείς να το κρατάς σαν τσαντάκι αν το outfit σου είναι boem ή casual -γενικά χαλαρό.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια. Αγόρασα αυτήν την ολόσωμη φόρμα και θα ήθελα να με βοηθήσετε. Σε ποιά περίπτωση θα μπορούσα να την βάλω από το πρωί έως το βράδυ, μαλλιά και παπούτσια. Φιλάκια, Τζίνα

Απάντηση
Φίλη μας, καταρχήν αυτήν την ολόσωμη φόρμα θα την βάλεις λίγο αργότερα που θα φτιάξει ο καιρός και σίγουρα θα την ευχαριστηθείς γιατί είναι κομμάτι που άνετα φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ με το σωστό styling.
To πρωί μέσα στην πόλη με σανδάλια και boho accessories δηλαδή τσάντα με κρόσσια ίσως και λεπτά χρυσά κοσμήματα στο λαιμό, ενώ το βράδυ με εντυπωσιακά σκουλαρίκια gipsy και πλατφόρμες για ένα χαλαρό ποτάκι.
Επίσης θα την πάρεις μαζί σου στις διακοπές αφού θα την φορέσεις με το μαγιό σου να πας στην παραλία και μετά άνετα για την βόλτα στα σοκάκια και το βραδινό σου cocktail.

Ερώτηση
Καλημέρα! Είμαι καλεσμένη μια βδομάδα μετά το Πάσχα σε έναν γάμο. Θα ήθελα προτάσεις για ένα σύνολο με στιλ από μαλλιά έως παπούτσια. Είμαι 25 χρόνων και ο γάμος είναι της αδερφής του συντρόφου μου! Θέλω ιδιαίτερα προσεγμένο αλλά ταυτόχρονα ελκυστικό στιλ! Σας ευχαριστώ, περιμένω σύντομα απάντηση.

Απάντηση
Φίλη μας, εκείνη την περίοδο μπορείς άνετα να φορέσεις ένα super εντυπωσιακό φόρεμα και σου στέλνουμε και 2 προτάσεις. Τα prints είναι φέτος μεγάλη τάση και θα εντυπωσιάσεις αν επιλέξεις ένα τέτοιο φόρεμα με ίσια μαλλιά ή sexy pony tail και high heel sandals. Επίσης οι μεταλλιζέ αποχρώσεις είναι πολύ ωραία και chic επιλογή για ένα τέτοιο event με εντυπωσιακά πέδιλα και κυματιστά μαλλιά.

Ερώτηση
Αγαπητά κορίτσια γειά σας! Είμαι η Σοφία και είμαι 37 χρονών. Τώρα στις εκπτώσεις ήθελα να αγοράσω ένα ζευγάρι biker boots που δεν έχω και έχω κολλήσει με δυο ζευγάρια του ioannis (σας στέλνω φωτό).
Μπορείτε να μου πείτε ποιο να διαλέξω; Το λεοπάρ συνδυάζεται εύκολα και με τί, με τι ρούχα μπορώ να το συνδυάσω για να είμαι κομψή; Μήπως το σκέτο μαύρο με τα τρουκς με βολέψει περισσότερο; Please help!!!

//

Απάντηση
Σοφία και οι δύο επιλογές σου είναι καλές αλλά εφόσον δεν έχεις άλλα biker boots θα σου προτείνουμε να αγοράσεις τα μονόχρωμα που παρά το γεγονός ότι έχουν τρουκς, σίγουρα θα σε βολέψουν περισσότερο. Θα τα φορέσεις με skinny jeans, κολάν και πουλόβερ ή t-shirts αλλά και με φούστες, φορέματα και πλεκτές ζακέτες ή δερμάτινο jacket.

Ερώτηση
Κορίτσια, σας ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας και για τις συμβουλές σας! Παντρεύω έναν φίλο τον Απρίλιο! Δεν έχω βρει ακόμη κάτι στην αγορά και ελπίζω να βρω με το πέρας των εκπτώσεων! Μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας… Τι στιλ φορέματος και τι χρώματα να κοιτάξω; Είμαι 1,65μ., 30 ετών με λεπτά πόδια, 75D στήθος, περιφέρεια 91cm αλλά με καμπύλες στους γλουτούς και μέση 70cm. Τα χρώματά μου σκούρα (μαύρα μαλλιά κ δέρμα σοκολατί -βλ.salma hayek). Κάτι με κρόσσια θα μου ταίριαζε ή όχι λόγω καμπυλών; Χρώματα έντονα ή ροζ της πούδρας ή καποιο μεταλλιζέ? Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Απάντηση
Φίλη μας, θα σου προτείναμε ένα φόρεμα σε γραμμή που αγκαλιάζει τις καμπύλες σου και σίγουρα χωρίς κρόσσια. Σου ταιριάζουν περισσότερο τα χρώματα που αναδεικνύουν το χρώμα της επιδερμίδας σου και των μαλλιών σου π.χ. σμαραγδί, μπεζ, πετρολ, κρεμ, σκούρο ροζ αλλά και ένα ωραίο κόκκινο. Οι μεταλλιζέ αποχρώσεις στις σκουρόχρωμες επιδερμίδες δεν δείχνουν πάντα ωραίες αλλά τα κοσμήματα μπορούν να αποθεώσουν ένα μονόχρωμο σύνολο και ειδικά τα κολιέ που φωτίζουν το πρόσωπο.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την δουλειά σας. Σας διαβάζω συνέχεια κ ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να συνδυάσω μια navy (άσπρο-μπλε) ασύμμετρη ζακέτα με κουκούλα. Σκέφτομαι να την αγοράσω και θα ήθελα να μου προτείνετε συνδυασμούς ώστε να την φοράω καθημερινά. Με τι χρώμα κ στιλ παπούτσι; Βiker boot μαύρα; Μπορντό παντελόνι; Χρώμα μπλούζας; Γενικά συνδυασμούς να μην με περιορίζουν. Ευχαριστώ. Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σας…

/


Απάντηση

Πολύ ωραία η ζακέτα σου και βέβαια μπορείς να τη φορέσεις με πολλά ρούχα κάθε μέρα. Με τζιν, t-shirt και biker boots ή sneakers, με παντελόνια σε λευκό ή κόκκινο χρώμα, φανελάκι και μπαλαρίνες ή τέλος με μίνι φούστες μπλουζάκια με στάμπες και pointy flats.

T-shirt Xana 11,90 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Κολιέ Boudoir Διονύσης Πυρομάλης 49,20 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More