“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Eχεις απορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ο,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Ερώτηση
Καλημέρα! Σας παρακολουθώ και οι συμβουλές σας είναι πραγματικά απίστευτες και χρήσιμες! Είμαι η Σοφία, 25 χρονών και είμαι καλεσμένη σε έναν γάμο την τελευταία εβδομάδα του Απρίλη. Είναι η αδερφή του συντρόφου μου και καταλαβαίνετε! Θα ήθελα μια ολοκληρωμένη συμβουλή για το στιλ, το ντύσιμο, αξεσουάρ, μαλλιά κλπ! Ανυπομονώ να μου απαντήσετε!

Απάντηση
Φίλη μας για εκείνη την περίοδο θα σου προτείναμε να βάλεις ένα ωραίο φόρεμα. Σου στέλνουμε 2 επιλογές σε στιλ -ένα παστέλ midi και ένα mini σε όποιο χρώμα σου πηγαίνει (δεν μας λες καθόλου πως είναι τα μαλλιά σου και τα χαρακτηριστικά σου). Ανάλογα με το τι σου αρέσει πιο πολύ διάλεξε και θα βρεις πολλές επιλογές στις αλυσίδες με οικονομικά ρούχα. Σε παπούτσι αγόρασε γόβα σε κλασική γραμμή (σε λευκό αν φορέσεις παστέλ, σε έντονο χρώμα ή και animal print με το μονόχρωμο) με ψηλό τακούνι. Mην υπερβάλεις σε αξεσουάρ, κάποια λεπτά και χρυσά ειναι η πιο safe επιλογή με ένα clutch σε ουδέτερο χρώμα (nude ή off white). Τώρα στα μαλλιά οι τάσεις δεν θέλουν υπερβολές, τα ίσια είναι πολύ hot αν σου πάνε αλλά και ένας ελαφρύς κυματισμός θα μας άρεσε επίσης πολύ.

Ερώτηση
Καλημέρα, χρειάζομαι οπωσδήποτε τη γνώμη σας! Τέλος Αυγούστου παντρεύομαι, το νυφικό μου θα είναι κλασικά λευκό της πέρλας και τώρα είμαι σε δίλημμα για τα παπούτσια. Θέλω να τα πάρω από τον Duka Hatzidouka και έχει ένα ωραίο ιβουάρ και ένα πολύ όμορφο ροδακινί που δεν ξέρω όμως αν θα πηγαίνει. Ποιά είναι η γνώμη σας;

Απάντηση
Και τα δύο μας αρέσουν, όμως το ροδακινί θα κάνει πιο μοντέρνα και φρέσκια την εμφάνισή σου. Η καλύτερη λύση είναι όταν θα πας να αγοράσεις παπούτσια να έχεις μαζί σου το νυφικό και φορώντας το να δοκιμάσεις και τα 2 και έτσι θα καταλήξεις. Πάντως και τα 2 πηγαίνουν οπότε θα είσαι chic σίγουρα, καλή επιτυχία!.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια του Τlife! Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σας! Έχω μια μεσημεριανή βάφτιση και έχω βρει ένα ζαχαρί, κρεμ, φόρεμα όλο με δαντέλα μέχρι το γόνατο σε ίσια γραμμή και καθόλου εφαρμοστό. Θα ήθελα να μου πείτε με τι αξεσουάρ, παπούτσια, τσάντα και παλτό να το συνδυάσω. Είμαι 24 ετών, με λίγη περιφέρεια. Σας ευχαριστώ!

Aπάντηση
Φίλη μας το φόρεμά σου είναι πολύ ωραίο αλλά επειδή είναι δαντέλα, το πρωί θέλει προσοχή για να παραμείνει chic! Θα πρέπει να το συνδυάσεις με ανοιχτόχρωμο πανοφώρι ίσως ένα ελαφρύ παλτό σε παστέλ ροζ απόχρωση και nude γόβες και ροζ ή nude chain bag. Μη βάλεις κολιέ αλλά ίσως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια χρυσά για να σε φωτίσουν και στις φωτό.


Γόβες Mourtzi 79,20 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι 36 ετών και θα ήθελα να μου δώσετε ιδέες για ντύσιμο που να ταιριάζει στην ηλικία μου. Ποια βασικά κομμάτια πρέπει να έχω στην γκαρνταρόμπα μου;

Απάντηση
Φίλη μας δεν μας λες καθόλου τον σωματότυπό σου αλλά ούτε και κάποια αλλά στοιχεία για εσένα ώστε να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα. Στην ηλικία αυτή το ντύσιμο πρέπει να είναι σίγουρα θηλυκό αλλά όχι girly με κάποια μοντέρνα στοιχεία που θα το αναβαθμίσουν. Προτείνουμε λοιπόν ψηλόμεσα παντελόνια ή φούστες με κλασικές γόβες και μεταξωτά πουκάμισα ή τοπ για το γραφείο, skinny jeans με blazers, ankle boots ή overknee boots για πρωινές εμφανίσεις ενώ για το βράδυ σίγουρα φορέματα αλλά και φούστες σε medium mini γραμμή, εντυπωσιακά κοσμήματα και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες. Και μην ξεχνάς πως στο T-Shop του Tlife μπορείς να βρεις ωραία, basic κομμάτια, σε τιμές για κάθε budget.

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι 15 στα 16 και πρόσφατα αγόρασα ένα δερμάτινο μπουφάν…αυτό στη φωτογραφία….όμως δεν ξέρω πως να το συνδυάσω γιατί νιώθω ότι μόνο μια μηχανή μου λείπει! Με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω που να είναι και κατάλληλο για την ηλικία μου….;; Προτείνετε μου κάτι κ αν μπορείτε να στείλετε και καμία φωτογραφια ακόμα καλύτερα…Δεν θέλω να στενοχωρήσω κ τον μπαμπά μου που μου τα έκανε δώρο;)
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων….

/

Απάντηση
Φίλη μας το δερμάτινο jacket είναι κομμάτι κλειδί και πάει με πολλά ντυσίματα. Στην ηλικία σου θα μας άρεσε με τζιν t-shirt και sneakers, με μίνι φορεματάκι και flat μποτίνια, με μίνι φούστες, πουκάμισο καρώ και flat shoes αλλά και με printed leggings συνδυασμένα με χαλαρά μπλουζάκια.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Με λένε Μάγδα. Τον επόμενο μήνα έχω να πάω σε μια βάπτιση και δεν ξέρω τι να φορέσω γιατί έχω κάτι παραπανίσια κιλά… Είμαι 1.82 σε ύψος και 85 κιλά.

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείνουμε να επιλέξεις μία παντελόνα μαύρη γιατί είναι από τα ρούχα που κολακεύουν αρκετά τα πιο γεμάτα σώματα. Συνδύασε την σίγουρα με πανύψηλες γόβες και από πάνω φόρεσε ένα άνετο, χαλαρό τοπ σε ωραίο χρώμα όπως πράσινο σμαραγδί και ένα μεγάλο χρυσό κολιέ.


Ψηλόμεση παντελόνα Xana 24,00 €- Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γειά σας κορίτσια! Θα ήθελα να με βοήθησετε σε δυο επιλογές. Πως να συνδυάσω μια κοντή μπλε φούστα τώρα τον χειμώνα για βραδινή έξοδο (κυρίως τοπ από πάνω). Και πως μια ψηλόμεση παντελόνα μαύρη (με ποιούς συνδυασμούς μπορώ να την φορέσω). Ευχαριστώ! Περιμένω την απάντηση σας! Ιωάννα

Απάντηση
Την φούστα σου προτείνουμε να τη συνδυάσεις με ένα ρομαντικό τοπ με ή χωρίς μανίκι, χρυσά κολιέ σε boem στυλ και δετά μποτίνια ενώ για την παντελόνα έχεις πολλές επιλογές για συνδυασμούς. Το πρωί μπορείς να τη φορέσεις με μια μαρινιέρα, ένα μονόχρωμο t-shirt ή μια ρομαντική μπλούζα ενώ το βράδυ με ένα sexy tank shirt, ένα έντονο κολιέ και ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες.

Read More

And More