STYLING TIPS: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Eχεις απορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Ερώτηση
Γεια σας. Το καλοκαίρι γίνομαι κουμπάρα σε ένα γάμο που γενικώς θα είναι αρκετά μεγάλο event.
Επειδή ως κουμπάρα θέλω να είμαι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και chic και μάλλον θα καταλήξω στην λύση του να ράψω φόρεμα, θα ήθελα την γνώμη σας για το χρώμα του.
Ως βάση έχω το παπούτσι που το έχω ήδη και δεν το έχω φορέσει ποτέ και θέλω να το βάλω στο γάμο, αλλά είναι αρκετά δεσμευτικό πιστεύω για την επιλογή χρώματος για το φόρεμα.
Σας στέλνω φωτογραφία του παπουτσιού και περιμένω την πρόταση σας.
Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας το παπούτσι σου είναι πολύ ωραίο αλλά για καλοκαίρι είναι λίγο “χειμερινή” επιλογή, για αυτό θα πρέπει να το συνδυάσεις με ένα χρώμα όχι πολύ καλοκαιρινό για να έχεις μία ισορροπία. Ιδανικά θα μας άρεσε με ένα λαμπερό πράσινο όλο δαντέλα και μίνι -σου στέλνουμε και μία φωτό για να δεις. Απόφυγε σίγουρα την βαρετή επιλογή του μαύρου αλλά και το κόκκινο χρώμα γιατί θα βγει πολύ χειμερινό το αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Τον Μάϊο θα γίνω νονά και δεν ξέρω τι να φορέσω. Μου αρέσουν τα φορέματα. Είμαι 33 ετών,1,65, 55 κιλά, καστανή. Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας πολύ καλά θα κάνεις να βάλεις ένα φόρεμα. Είναι ό,τι πρέπει για την περίσταση. Φρόντισε να βάλεις κάτι χρωματιστό. Όχι μαύρο, κόκκινο ή λευκό. Ιδανικά σε παστέλ απόχρωση (καλύτερα ροζ, κίτρινο, γαλάζιο ή στο χρώμα της μέντας) σε midi γραμμή και όχι με πολύ ντεκολτέ. Συνδύασέ το με slickback γόβες, καλοχτενισμένα μαλλιά και μακιγιάζ χωρίς υπερβολές.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας! Αγόρασα ένα τζιν φόρεμα σεμιζιέ με μακρύ μανίκι και με ζωνάκι τζιν.
Η ερώτησή μου είναι πώς φοριέται; Είναι νωρίς ακόμα για να το βάλω με πέδιλα ή μόνο με σνίκερς χωρίς κάλτσες.
Υπάρχει κάποια λύση για ένα πρωινό ντύσιμο;
Ευχαριστώ.

Απάντηση
Η αλήθεια είναι πως ο καιρός ακόμη δεν μας επιτρέπει ανοιχτά παπούτσια. Υπάρχουν όμως αρκετοί κομψοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με το φόρεμα σου. Ένα ζευγάρι loafers, μπαλαρίνες ή ακόμα και oxfords αν είναι στο στιλ σου είναι ιδανικές επιλογές μέχρι να αρχίσεις να το φοράς με τα σανδάλια σου.

Δερμάτινα loafers Χανιωτάκης 129,00 €- Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας, είμαι 36 ετών. Στα μέσα Ιούνη παντρεύεται ο πρώτος μου ξάδερφος. Ο γάμος θα γίνει βράδυ. Μπορείτε να μου δώσετε ιδέες;

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να φορέσεις ένα φόρεμα που σίγουρα θα σε αναδεικνύει αλλά επειδή δεν μας δίνεις περισσότερες λεπτομέρειες (πού γίνεται ο γάμος και ποιος είναι ο σωματότυπόσ σου) δεν είναι εύκολο να σου πούμε πιο συγκεκριμένα πράγματα. Γενικά για γάμο και για να είσαι καλοντυμένη προτείνουμε κάποιο φόρεμα σε cocktail γραμμή αν ο γάμος είναι σε πόλη και σε maxi αέρινη γραμμή αν ο γάμος είναι εκτός. Επίσης η ολόσωμη φόρμα είναι μια πολύ stylish επιλογή για γάμο σε πόλη καλοκαίρι για μια εναλλακτικά κομψή εμφάνιση.

Ερώτηση
Καλημέρα, αρχές Μαΐου θα πάω σε μία βάφτιση! Η δεξίωση θα γίνει σε ξενοδοχείο.
Τι χρώμα μπλούζα, παπούτσι και τσάντα να βάλω με αυτή τη φούστα; Tι μου προτείνετε; Σας ευχαριστώ πολύ!!!
/
Απάντηση
Ο πιο κομψός συνδυασμός που μπορείς να κάνεις με τη φούστα είναι να τη φορέσεις με ένα απλό-εκρού τοπ και αξεσουάρ σε nude αποχρώσεις με χρυσές λεπτομέρειες. Θα μας άρεσε να ολοκληρώσεις το look σου με ένα ζευγάρι nude ή χρυσά φλατ σανδάλια αλλά αυτό θα το κρίνεις εσύ από το πόσο επίσημο θα είναι το event. Aν θέλεις να φορέσεις ψηλοτάκουνα ένα ζευγάρι πλατφόρμες ή πέδιλα θα είναι πολύ ωραία επίσης. Φόρεσε ένα ή και παραπάνω διακριτικά χρυσά κολιέ σε διαφορετικά μήκη και ένα φαρδύ bracelet στο χέρι σου για ένα super chic look.

Ερώτηση
Καλησπέρα, θέλω να βάλω ένα λευκό φόρεμα με σακάκι κοντό στιλ ναυτικό (μπλε με λευκή ρίγα). Θέλω να μου πείτε αν θα ταίριαζε κόκκινη γόβα και τι χρώμα τσάντα θα μπορούσα να κρατήσω.

Απάντηση
Μπορείς να βάλεις την κόκκινη γόβα σου και να κρατήσεις μια tote γκρι ή μπεζ τσάντα για το πρωί αν θες να πας στο γραφείο ενώ το βράδυ αντικατάστησε τη με ένα λευκό clutch.

Ερώτηση
Καλησπέρα, θα βαφτίσω ένα μωράκι τον Απρίλιο και πήρα αυτό το φόρεμα. Με τι χρώμα παπούτσια και τσάντα μπορώ να το συνδυάσω εκτός από μαύρο; Με δυσκολεύει η φόδρα κάτω από τη μαύρη δαντέλα που είναι αρκετά σκούρο μπεζ… Το αποτέλεσμα θα ήθελα να είναι απλό και σικάτο.Το μυστήριο είναι στις 12 πμ. Ευχαριστώ, Ευαγγελία!

Απάντηση
Γεια σου Ευαγγελία! Λοιπόν το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο αν και κάπως σκούρο για την εποχή. Για να κάνεις λίγο πιο ανάλαφρο το αποτέλεσμα συνδύασε το με ένα ζευγάρι γόβες σε nude απόχρωση που είναι η πιο chic και ασφαλής επιλογή και ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια με κρύσταλλα. Για πιο φρέσκο look κάνε ένα φυσικό μακιγιάζ στους τόνους του μπεζ και χτένισε τα μαλλιά σου σε ένα sleek ponytail.


Γόβες Mourtzi 99,00 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More