STYLING TIPS: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου

Έχεις απορίες σε σχέση με τη μόδα; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να λύσουν κάθε fashion προβληματισμό σου…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντησή σου!

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι καλεσμένη σε γάμο τον Ιούλιο κι έχω επιλέξει αυτήν εδώ τη φόρμα:

Σκεφτόμουν να τη φορέσω με ψηλό κόκκινο πέδιλο με δέσιμο στον αστράγαλο. Πιστεύετε ότι ταιριάζει; Τι αξεσουάρ να επιλέξω; Είμαι 1,53, 42 κιλά, με καστανοκόκκινα μαλλιά. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Με τη συγκεκριμένη φόρμα θα σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα ζευγάρι πέδιλα σε μεταλλική απόχρωση και ιδανικά στην απόχρωση του κεντήματος στο επάνω μέρος της. Απόφυγε τα κοσμήματα και κάνε ένα λαμπερό μακιγιάζ σε bronze αποχρώσεις. Τα μαλλιά σου πιάστα σε ένα sleek ponytail ή άφησέ τα κάτω με ένα ελαφρύ σπάσιμο.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια. Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Μου αρέσουν πάρα πολύ οι μάξι φούστες σαν της φωτογραφίας που επισυνάπτω. Επειδή όμως είμαι κοντή (1.57) δεν ξέρω αν μου πηγαίνουν. Κι αν ναι, πως μπορώ να κάνω μερικά κομψά σύνολα; Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων, ‘Αννα.

Απάντηση
Άννα, το ότι οι maxi φούστες δεν είναι κατάλληλες για μικροκαμωμένα κορίτσια, δεν ισχύει. Για την ακρίβεια μια καλοφτιαγμένη maxi φούστα μπορεί και να σου προσθέσει ύψος! Επίλεξέ τη σε μια μονόχρωμη εκδοχή της, όπως αυτή της φωτογραφίας, που θα ακολουθεί τη γραμμή του σώματός σου, ταίριαξέ την με ένα τοπ φορεμένο από μέσα, τόνισε τη μέση σου με μια ζώνη και φρόντισε το ύψος της να είναι τέτοιο που να καλύπτει σχεδόν τελείως τα παπούτσια σου. Συμπλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι πλατφόρμες, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες και ένα cropped jacket ή blazer περίπου μέχρι το ύψος της μέσης σου.

Eρώτηση
Καλησπέρα! Μετά το Πάσχα έχω να παραστώ σε έναν γάμο και ήθελα να ρωτήσω με τι χρώμα πουκαμίσα-τουνίκ μπορώ να συνδυάσω ένα μαύρο παντελόνι και μωβ-φούξια ψηλοτάκουνα πέδιλα. Έχω μαύρο clutch που σκέφτομαι να κρατάω. Ανυπομονώ για προτάσεις…

Απάντηση
Διάλεξε μια πουκαμίσα με prints -όχι digital, ίσως floral ή abstract που φέτος είναι και τάση. Προσπάθησε να μην έχει πολύ έντονα χρώματα αλλά απαλές αποχρώσεις και που ανάμεσά τους θα υπάρχει και το μωβ-φούξια που έχουν τα παπούτσια σου. Μην βάλεις κολιέ, προτίμησε καλύτερα βραχιόλια σε χρυσή-nude απόχρωση για να ολοκληρώσεις το look σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα. Λέγομαι Ελένη και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Με τι σακάκι και τι παπούτσια μπορώ να φορέσω το αμάνικο φόρεμά μου το οποίο είναι μπλέ στο επάνω μέρος και έχει εμπριμέ φούστα κάτω; Η βοήθειά σας θα μου ήταν πολύτιμη
Σας ευχαριστώ

/

Απάντηση

Φόρεσε ένα σακάκι cream χρώμα και για παπούτσια κλασικές γόβες σε cream ή στο πράσινο παστέλ που έχει το φόρεμα. Το φόρεμά σου είναι ιδανικό για πρωινές εμφανίσεις οπότε προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολές π.χ. κόκκινο σακάκι ή κόκκινα παπούτσια. Επίλεξε και σέταρέ το με πιο “ήσυχα” χρώματα για safe αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, γίνομαι κουμπάρα και αγόρασα ένα φόρεμα μπλε σκούρο με ανάγλυφα σχέδια, λευκή ζώνη και λίγο λευκό τούλι στο τελείωμα. Με τι παπούτσια να το συνδυάσω;

Απάντηση
Με ένα ζευγάρι λευκές γόβες σε κλασική γραμμή! Θα τις βρεις εύκολα, αλλά προσπάθησε να είναι μυτερές, από ωραίο δέρμα καλής ποιότητας γιατί θα τις φοράς πολλές ώρες και θασε κουράσουν.


Γόβες Mourtzi 99,00 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα, σας ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σας…Το Πάσχα βαφτίζω τον γιο μου και έχω επιλέξει να φορέσω αυτό το φόρεμα. Όμως λόγω του ότι είναι αρκετά φορτωμένο δυσκολεύομαι να το συνδυάσω με αξεσουάρ (που λατρεύω) αλλά και παπούτσια. Δεδομένου ότι είμαι 33 χρονών θα ήθελα να το κάνω πιο ανάλαφρο. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με τα αξεσουάρ, τα παπούτσια και το χτένισμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

/

Απάντηση
Φίλη μας, με αυτό το φόρεμα θα πρέπει να κρατήσεις τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σε ήπιους τόνους γιατί είναι όντως αρκετά φορτωμένο για πρωινή βάφτιση. Θα σου προτείναμε πέδιλα σε nude απόχρωση και από κόσμημα κάποιο ωραίο χρυσό βραχιόλι στο χέρι και τίποτε άλλο. Φρόντισε να έχεις πιασμένα τα μαλλιά σου, ίσως σε κάποιο ρετρό κότσο και μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις, με χρώμα μόνο στα χείλη -όχι κόκκινο. Μια ματ ροζ απόχρωση όμως θα είναι τέλεια.

Eρώτηση
Γεια σας! Εδώ και καιρό προσπαθώ να βρω οικονομικά high-waisted jeans σε κάποιο κατάστημα στη Θεσσαλονίκη ή στο διαδίκτυο. Μήπως μπορείτε να βοηθήσετε; Ευχαριστώ, Έυα!

Απάντηση
Έυα, τα high-waisted jeans γίνονται όλο και πιο δυνατή τάση οπότε πιστεύουμε πως δεν θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα να βρεις στις γνωστές οικονομικές αλυσίδες ρούχων. Ρίξε όμως και μια ματιά παρακάτω σε αυτό που σου προτείνουμε από το T-SHOP του TLIFE που είναι ένα από τα πιο ωραία που έχουμε δει!


Ψηλόμεσο flared jeans Innocent 59,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More