Tα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling και απαντούν στις ερωτήσεις σου

Έχεις απορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE είναι εδώ και απαντoύν στις δικές σου απορίες…

Αν πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουν μία απάντηση γεμάτη από μόδα σύμφωνα πάντα με το δικό σου στιλ.

Ερώτηση
Γεια σας και μπράβο για τις ωραίες συμβουλές σας. Έχω πάρει τα παπούτσια της εικόνας από γνωστή αλυσίδα και σκέφτομαι να τα φορέσω σε έναν γάμο με ένα άσπρο σακάκι και σκούρο μπλε παντελόνι σε στενή γραμμή ψηλόμεσο. ‘Εχετε κάτι να μου προτείνετε σε τοπ και σε τι χρώμα; Ή και ένα ακόμα καλύτερο συνδυασμό; Τι χρώμα τσαντάκι; Ευχαριστώ πολύ (24 χρόνων, 1.72 ύψος, 70 κιλά).
/

Απάντηση

Φίλη μας θα μας άρεσε περισσότερο με άσπρο total look δηλαδή να αλλάξεις το μπλε παντελόνι σου με ένα λευκό, να το συνδυάσεις με ένα λευκό τοπ και να δώσεις χρώμα με το clutch και τα αξεσουάρ σου που θα μπορούσαν να είναι σε παστέλ αποχρώσεις π.χ. κίτρινο, πράσινο ή ροζ !

Ερώτηση
Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας!! Ορκίζομαι στις 15 Μαϊου και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα σύνολο… Είμαι 1.70μ., 55 κιλά, καστανή με ίσιο σωματότυπο… Αν είναι εύκολο θέλω και φωτογραφίες από τις προτάσεις σας.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση

Φίλη μας, για την περίσταση σου προτείνουμε ή μία ολόσωμη φόρμα που είναι και πολύ chic και σοφιστικέ ή ένα ωραίο pastel φόρεμα που θα είναι πολύ θηλυκό αλλά και άνετο για την ημέρα. Σου στέλνουμε φωτό και για τα δύο. Να θυμάσαι το look πρέπει να ειναι πρωινό χωρίς πολύ μακιγιάζ και υπερβολές σε παπούτσια και αξεσουάρ. Κάποια διακριτικά χρυσά κοσμήματα ειναι ok και κλασικές γόβες σε λευκό ή παστέλ χρώμα θα ταίριαζαν τέλεια.

Ερώτηση
Γεια σας! Το Ιούλιο έχω να πάω στο γάμο μιας πολύ καλής μου φίλης και αγόρασα αυτό το φόρεμα…. Σκέφτομαι να το συνδυάσω με αυτό το κολιέ… τι λέτε ταιριάζει; Με τι πέδιλο μπορώ να το συνδυάσω;

/

Απάντηση
Το κολιέ που έχεις επιλέξει είναι πολύ έντονο, όπως και το χρώμα του φορέματός σου. Για αυτό θα σου προτείνουμε να φροντίσεις το παπούτσι και το clutch που θα επιλέξεις να είναι τελείως minimal και είτε σε nude απόχρωση ή σε κοραλί όπως του φορέματος σου. Πρόσεξε επίσης το μακιγιάζ σου να είναι φυσικό και τα μαλλιά σου απλά, ιδανικά πιασμένα σε ένα slick ponytail.

Ερώτηση
Γεια σας! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας ακόμα μια φορά! Τον Μάιο θα γίνω νονά και έχω αγοράσει ένα κοντό φόρεμα στο χρώμα της πούδρας που έχει στο κέντρο ένα μεγάλο μαύρο σχέδιο με δαντέλα.Τι χρώμα παπούτσια να φορέσω; Μαύρα ή στο χρώμα της πούδρας; Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο; Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Σίγουρα όχι μαύρα αλλά στο χρώμα της πούδρας χωρίς δεύτερη σκέψη! Δες παρακάτω δύο chic προτάσεις μας από το Tshopping του Τlife.


Nude γόβες Mourtzi 99,00 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Nude γόβες fratelli Karida 250,00 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Eρώτηση
Κορίτσια καλησπέρα! 31 Μαίου γίνομαι κουμπάρα (θα παντρέψω ένα ζευγάρι). Ο γάμος είναι βράδυ σε ένα εκκλησάκι μικρό και το τραπέζι μετά στον κήπο του σπιτιού τους. Είμαι 30 ετών, ύψος 1,68 και είμαι 70 κιλά, μεσογειακή σιλουέτα. Τι θα μου προτείνατε να φορέσω, δεδομένου ότι δεν θέλω να χαλάσω και πολλά χρήματα! Γενικά μου αρέσουν τα απλά και μονόχρωμα ρούχα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε ένα ωραίο φόρεμα όχι μαύρο σε ένα ωραίο χρώμα που θα σε φωτίζει (ξέρεις εσύ) πχ κοραλί πράσινο ή με λίγα pritns -ίσως ένα floral, σε ίσια γραμμή χωρίς τονισμένη μέση και μανίκι 3/4, όχι μίνι αλλά ούτε και μίντι -στο ύψος περίπου μία παλάμη πάνω από το γόνατο. Θα το συνδυάσεις με wedges γιατί στον κήπο δεν μπορείς να βάλεις τακούνι και ίσως κάποιο κολιέ αλλά χωρίς υπερβολές. Σου στέλνουμε και φωτο. Για φόρεμα δες στο κατάστημα Monsoon στο Τhe Mall και για wedges στα καταστήματα Nak.

Eρώτηση
Γεια σας. Βαφτίζω τη μικρή μου στις 15/6 και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Σκέφτομαι κάτι σε φόρεμα με δαντέλα, σε ιβουάρ ή ροζ. Τι θα μου προτείνατε; Και τα παπούτσια; Η βάφτιση είναι πρωί. Αυτό πως σας φαίνεται; Ευχαριστώ.

/

Απάντηση
Μας αρέσει πολύ το φόρεμα που σκέφτεσαι να επιλέξεις, και στις δύο αποχρώσεις. Διάλεξέ το στην απόχρωση που ταιριάζει καλύτερα στο χρώμα του δέρματος και των μαλλιών σου και ταίριαξε το με ένα ζευγάρι μυτερες γόβες με straps για ένα super chic αποτέλεσμα!

Ερώτηση
Γεια σας! Kαταρχάς συγχαρητήρια για την έξυπνη και πρωτότυπη στήλη. Δεύτερον,θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί έχω σκάσει από την απελπισία μου. Τον Ιούνιο βαφτίζω τον γιο μου και θέλω να βάλω φούστα 50’s, τύπου cocktail. Μια φούστα σαν και της φωτογραφίας. Η συγκεκριμένη ξέρω ποιάς σχεδιάστριας είναι, αλλά εγώ θα ήθελα κάτι πιο οικονομικό… γύρω στα 100-150€. Αν μπορείτε λοιπόν, πείτε μου σε ποιά μαγαζιά-καταστήματα μπορώ να βρω παρόμοιες φούστες. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

/

Απάντηση
Στο online καταστημά μας, το Τshopping έχουμε πολλές τέτοιες επιλογές και ανανεώνονται συνεχώς πχ σου στέλνω μία τώρα σε πολύ οικονομική τιμή και κοραλί χρώμα οπότε ρίξε μια ματιά. Κράτησε το ρετρό ύφος και στο υπόλοιπο styling συνδυάζοντας την με ρομαντικό τοπ και κλασικές γόβες ενώ στα μαλλιά ενα χαλαρό σινιόν και τονισμένα μάτια θα ειναι σούπερ.


Κοραλί fullskirt MYTiffany 68,00 € – Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More