Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εχεις στιλιστικές ανησυχίες; Θέλεις να δημιουργήσεις το τέλειο outfit; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις σωστά τα ρούχα και αξεσουάρ σου σύμφωνα με τις τάσεις της άνοιξης; Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν να σε καθοδηγήσουν!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια, έχω αγοράσει το φόρεμα στην παρακάτω φωτογραφία.Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως να το συνδυάσω ,θα μπορούσατε να μου προτείνετε παπούτσια και αξεσουάρ για μια βραδινή εμφάνιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Φαίη.

Απάντηση
Φαίη το φόρεμα σου μας αρέσει πολύ. Λοιπόν για βράδυ σου προτείνουμε sexy ankle sandals, ενώ για αξεσουάρ bangles τύπου Prada (δες παρακάτω τις φωτό). Επειδή το φόρεμα σου εχει sexy athletic cut , θέλει γενικά δυμαμικό παπούτσι -όχι πλατφόρμα ή γόβα και κάποια statement αξεσουάρ. Απόφυγε ο,τιδήποτε ρομαντικό ή ρετρό και ολοκλήρωσε το σύνολο με ένα clutch από μαλακό δέρμα.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Για βάφτιση έχω σκεφτεί μια γκρι ολόσωμη φόρμα με ασημί πέδιλο και άσπρο λεπτό σε ύφασμα ζακετάκι (λόγω εποχής & είναι αμάνικη) με μια ασήμι στάμπα στο πίσω μέρος… Θα ήθελα τη συμβουλή σας ή αν έχετε κάτι διαφορετικό να μου προτείνετε με γκρι ολόσωμη φόρμα.. Σας επισυνάπτω εικόνα

Απάντηση
Φίλη μας ωραία η φόρμα επειδή είναι πρωί η βάφτιση μην βάλεις ασημένιο πέδιλο αλλά ένα με χρώμα να ζωντανέψεις και λίγο το σύνολό σου και σίγουρα όχι αυτο το ζακετάκι. Πιστεύουμε οτι δεν θα χρειαστεί πανοφώρι, άρχισε ήδη η ζέστη, αλλά αν κρώνεις πολύ βάλε ένα απλό τζάκετ και βγάλτο όταν ζεσταθείς.

Ερώτηση
Βαπτίζω και σκέφτομαι να φορέσω αυτό το φόρεμα. Τι παπούτσια μου προτείνετε να πάρω και τι κολιέ; Σας επισυνάπτω το φόρεμα

Απάντηση
Φίλη μας στο Τshopping θα βρεις πολλά σχέδια σε κολιέ που ταιριάζουν σε αυτό το φόρεμα. Σου στέλνουμε και μία πρόταση ενώ σε παπούτσι σίγουρα θα βάλεις μία ωραια πλατφόρμα σε χρώμα ασπρο, μπλέ ή ροζ. Έτσι και αλλιώς δεν θα φαίνεται και πολύ.

Κολιέ 45,00 € -Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα.Θα ήθελα τη γνώμη ενός ειδικού (δηλ. εσάς) για το τί θα ταίριαζε με το φόρεμα που σας επισυνάπτω. Έχω έναν γάμο τέλη Μαΐου στην Ιταλία και δεν ξέρω τι αξεσουάρ θα του ταίριαζαν. Σας ενημερώνω ότι έχω επιλέξει κίτρινες γόβες και κίτρινο τσαντάκι…..

Απάντηση
Φίλη μας μας βρίσκεις απόλυτα σύμφωνες με τις γόβες σε κίτρινο χρώμα απλά επειδή δεν μας αρέσουν (και δεν είναι και πολυ stylisth) τα σεταρίσματα με το τσατνάκι στο ίδο χρώμα θα σου προτείναμε να ολοκληρώσεις το τέλειο κατά τα άλλα retro look σου με ένα πολύχρωμο (ίσως floral) τσαντάκι που θα κάνει την διαφορά!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Η στήλη σας είναι πολύ χρήσιμη. Χρειάζομαι και εγώ μια συμβουλή. Έχω πάρει μια κοραλί φούστα μακριά την οποία θα την κανω ψηλόμεση. Με τι χρώμα μπορώ να τη συνδυάσω και που θα βρω τέτοια τοπ; Ευχαριστώ, Μαρίνα

Απάντηση
Φίλη μας είναι πανεύκολο να συνδυάσεις αυτή την φούστα πάει σχεδόν με όλα τα μονόχρωμα τοπ ( άσπρο, μαύρο, γκρι πράσινο, ριγέ) αλλά και με ρομαντικά μπλουζάκια ή ακόμη και με τζιν πουκάμισο. Για βράδυ θα δείχνει τέλεια με cropped τοπ και λεπτά κοσμήματα. Προσοχή, το πρωί φόρεσε την με σανδάλια, flat shoes ή πλατφόρμες ενώ το βράδυ με πέδιλα που έχουν τετράγωνο ( 70΄s) τακούνι.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα τη βοήθεια σας! Τον Ιούλιο θα γίνω κουμπάρα και θα φορέσω ενα μονόχρωμο κοραλί προς πορτοκαλί φουστάνι σε στενή γραμμή πάνω απο το γόνατο! Ξέρω οτι η καλύτερη επιλογή είναι nude πέδιλα αλλά μου αρέσουν πολύ τα παπούτσια στη φωτογραφία και θέλω να μου πείτε αν ταιριάζουν! Αν όχι εσείς τι μου προτείνετε και με τι αξεσουάρ; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας μας αρέσουν πολύ περισσότερο αυτά τα πέδιλα που επέλεξες τελικά, σίγουρα τα nude είναι safe επιλογή όμως με αυτά που πήρες θα αναβαθμίσεις το όλο σύνολο σου, θα ζωντανέψεις το φόρεμα και θα δείχνεις και πολύ πιο στιλάτη.Τώρα σε clutch παίξε με ένα από τα υπόλοιπα χρώματα του παπουτσιού, π.χ. κίτρινο ενώ απόφυγε το κολιέ και προτίμησε bangles στο χέρι.


Ερώτηση

Καλησπέρα σας, την 1 Ιουνίου βαφτίζει ο άντρας μου ένα αγοράκι το πρωί. Αγόρασα ένα τυρκουάζ φόρεμα μεχρι το γόνατο με ένα σχέδιο στην πλατη σε δαντέλα. Είμαι 1,60 και 65 κιλά.Τι χρώμα και στιλ παπούτσια να διαλέξω; Σας ευχαριστώ!



Απάντηση

Φίλη μας θα μας άρεσε το συγκεκριμένο φόρεμα με μία slingback γόβα με medium τακούνι σε nude ή λευκό χρώμα και γενικά τίποτα άλλο σε αξεσουάρ επειδή το φόρεμα είναι δαντέλα και τιρκουάζ που το κάνει αρκετά εντυπωσιακό από μόνο του.

Read More

And More