“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

‘Εχεις απορίες σε ό,τι έχει να κάνει με τη μόδα; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντηση σου!

Ερώτηση
Kαλησπέρα γλυκά μου κορίτσια. Παντρεύομαι τέλος Αυγούστου και ενώ έχω καταλήξει σχεδόν σε όλα δυσκολεύομαι αφάνταστα με τα παπούτσια που θα διαλέξω. Όλα είναι πολύ ψηλά, κάτασπρα γεμάτα στρας, πέτρες… πολύ βαριά… Θα ήθελα κάτι με χαμηλό τακούνι, απλό, σικάτο που να μπορώ να το φορέσω και μετά το γάμο σε μία επίσημη εκδήλωση. Το νυφικό μου είναι τύπου άλφα, στράπλες, όλο δαντέλα σε χρώμα of white.
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ.
Φιλιά, Σοφία

Απάντηση
Φίλη μας σίγουρα θα βρεις κάποιο πέδιλο όπως το φαντάζεσα άνετο και όχι ”νυφικό” που να μπορείς να το χαρείς και μετά τη βραδιά του γάμου σου. Το μυστικό είναι να βγεις για ψώνια χωρίς να έχεις στο μυαλό σου το γάμο αλλά να ψάξεις για ένα πέδιλο όπως το φαντάζεσαι. Θα σου προτείναμε κάτι με σχέδιο που αγκαλιάζει το πόδι (θα είναι πιο σταθερό όλο το βράδυ) με medium τακούνι και λίγη φιάπα για να είναι πιο σταθερό και ξεκούραστο (δες και μία φωτό που σου στέλνουμε).

Ερώτηση
Γεια σας. Θα ήθελα πάλι τη βοήθειά σας. Τώρα που έρχεται καλοκαίρι σκέφτομαι να μην πάρω πάλι μπικίνι μαγιό. Είμαι 1,64 και 65 κιλά, μου έχει μείνει κοιλιά από την εγκυμοσύνη. Σκέφτομαι να πάρω ένα ολόσωμο μαγιό με κοψίματα. Εσείς τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ

Απάντηση
Πολύ καλά θα κάνεις, μας αρέσουν πολύ τα ολόσωμα μαγιώ και τα βρίσκουμε πολύ στιλάτα αλλά θα πρέπει να σου πούμε ότι φέτος όπως και πέρυσι είναι μεγάλη τάση τα bikini με ρετρό σλιπ που ανεβαίνει ψηλά στην κοιλίτσα και ”καλύπτει” τυχόν ατέλειες. Μπορείς λοιπόν να δεις και αυτή την εκδοχή, σου στέλνουμε φωτό και για τα 2.

Ερώτηση
Καλημέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Είμαι 39 χρόνων και θα ήθελα να σας ρωτήσω με τι τσάντες μπορώ να συνδυάζω τα αθλητικά παπούτσια και τα all star;
Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Τα αθλητικά γενικά παίζουν πολύ φέτος και εμάς μας αρέσουν οι mix & match συνδυασμοί τους π.χ. ένα ωραίο χαλαρό πουκάμισο με cigarette παντελόνι και αθλητικά είναι πολύ ωραίο ντύσιμο για πρωί στην πόλη και μπορείς άνετα να κρατήσεις την αγαπημένη σου tote bag. Για ακόμη πιο safe αποτέλεσμα προτείνουμε δερμάτινες shopping bags, σίγουρα backpacks και shoulder bags σε στιλ πουγκί.


Δερμάτινη τσάντα πουγκί 135,00 € – Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια, αγόρασα αυτή την φούστα και θέλω να μου πείτε με τι να τη συνδυάσω, μπλούζα και παπούτσια.

Απάντηση
Φίλη μας επειδή η φούστα είναι αρκετά μίνι και με σχέδια θα πρέπει να κρατήσεις το υπόλοιπο styling σε χαμηλούς τόνους, οπότε σου προτείνουμε σε τοπ κάτι αέρινο λευκό, όχι κολλητό, με χρυσά λεπτά κοσμήματα στο λαιμό και σε παπούτσι δύο επιλογές: (θα βρεις στις οκονομικες αλυσίδες) Πέδιλα που αγκαλιάζουν το κουντεπιέ ή πέδιλα με chunky τακούνι.

Ερώτηση
Καλησπέρα, το όνομα μου είναι Νάντια και θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας. Το καλοκαίρι θα πάω σε μια βάφτιση. Έχω ύψος 1.72 αλλά έχω κάποια παραπανίσια κιλά τα οποία όμως είναι σε όλο το σώμα. Τι στιλ φορέματος θα μπορούσα να φορέσω ή τι στιλ παντελονιού με τοπ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Νάντια δεν μας δίνεις και πάρα πολλά στοιχεία για το σωματότυπο σου, τα μαλλιά, την επιδερμίδα κ.λ.π. Γενικά θα σου προτείναμε να πας προς την λύση του φορέματος σε μία χαλαρή γραμμή με τονισμένη μέση για να δώσει λίγο σχήμα στην σιλουέτα σου και σίγουρα μονόχρωμο. Συνδύασέ το με κάποιο ωραίο κολιέ και πανύψηλα πέδιλα. Σου στέλνουμε και μια φωτό για να πάρεις μια ιδέα.

Ερώτηση
Καλημέρα σας! Στις 1 Απριλίου σας είχα στείλει μήνυμα για να με βοηθήσετε να βρω παπούτσια για την βάφτιση της κόρης μου! Καταρχήν σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση και για την βοήθεια. Με ενδιαφέρουν πολύ τα λευκά πέδιλα που δημοσιεύσατε και θέλω να φορέσω κάτι αντίστοιχο. Είναι εύκολο να μου πείτε που μπορώ να προμηθευτώ το συγκεκριμένο σχέδιο. Σας ευχαριστώ πολύ!
Σας το επισυνάπτω



Απάντηση

Φίλη μας θα βρεις παρόμοια σχέδια στα καταστήματα Νak αλλά και στα καταστήματα Καλογήρου. Αν πάλι έχεις πιο χαμηλό buget τότε στις οικονομικές αλυσίδες με ρούχα ίσως βρεις κάποιο σχέδιο που μοιάζει και σίγουρα θα είναι πολύ οικονομικό.

Ερώτηση
Γεια σας! Με λένε Κυριακή και χρειάζομαι άμεσα τη βοήθεια σας….
Είμαι 28 ετών, 1,55 ύψος, 49,5 κιλά με πράσινα μάτια, μαμά και έχω έναν γάμο-βάπτιση στις 7/6 και 22/6 μια βάπτιση. Δεν υπάρχουν κοινοί γνωστοί οπότε θα ήθελα να πάρω κάτι που θα με βολέψει και στις 2 περιπτώσεις. Το ένα είναι βράδυ και το άλλο πρωί. Σκεφτόμουν κάτι σε overall παντελόνα, όχι πολύ φαρδιά κάτω και στενή στη μέση (και όσο κατεβαίνει να ανοίγει ελαφρά) και το επάνω κομμάτι να είναι στράπλες με χαμηλό V στην πλάτη που θα καταλήγει κοντά στην ουρά… Κάπως έτσι το έχω φανταστεί… με ψηλά παπούτσια να μου δώσει ύψος. Όσον αφορά στο χρώμα δεν έχω θέμα.
Είναι καλό σαν ιδέα; Ή λόγω ύψους στις φωτό θα φαίνομαι πιο κοντή; Που θα μπορούσα να το βρω; Γιατί μέχρι στιγμής δεν εχω βρεί τίποτα παρόμοιο. Please help me. Ανυπομονώ για νέα σας…!!

Απάντηση
Κυριακή γειά σου. Λοιπόν μας βρίσκεις σύμφωνες στο σύνολο παντελόνα και τοπ με κάποιες μικρές διορθώσεις. Λόγω ύψους καλό θα ήταν να διαλέξεις μία ψηλόμεση παντελόνα και σε λευκό χρώμα συνδυασμένη με λευκά παπούτσια -ιδανικά πέδιλο με χοντρό τακούνι- και από πάνω ένα τοπ που θα μπορούσε να είναι στράπλες αλλά όχι και με ανοιχτή πλάτη διάλεξε ένα από τα 2, σε ένα ωραίο pastel χρώμα που θα σε κολακεύει (ροζ ή πράσινο) και θα μπορέσεις να το βάλεις και στην βάφτιση που θα είναι πρωί.


Λευκή παντελόνα 3,05 € -Για να την αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More