FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να γνωρίζεις πως θα συνδυάσεις τέλεια τα καλοκαιρινά σου ρούχα και αξεσουάρ; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουν μία απάντηση γεμάτη από μόδα σύμφωνα πάντα με το δικό σου στιλ!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Είμαι 21 ετών και θα παρευρεθώ σε ένα γάμο το καλοκαίρι! Έχω πάρει ένα μαύρο στράπλες και κοντό φόρεμα, εφαρμοστό επάνω αλλά ανοίγει στο κάτω μέρος. Ακόμη, πήρα τα σανδάλια που παραθέτω παρακάτω. Θέλω να μου προτείνετε κόσμημα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

/

Απάντηση
Μας αρέσει πολύ και το φόρεμα και τα πέδιλα που πήρες, τώρα για κόσμημα θα προτιμούσαμε βραχιόλια από ξύλο ίσως σε ethnic style για ένα ανατρεπτικό αποτέλεσμα με γούστο και άποψη. Δες και φωτό που σου στέλνουμε και θα βρεις πολλά τέτοιου στιλ κοσμήματα στα καταστήματα με οικονομικά αξεσουάρ.

Ερώτηση
Γειά σας! Έχω αγοράσει ένα παντελόνι, από καλοκαιρινό ύφασμα, σε ανοιχτό λαδί χρώμα, στη γραμμή που έχει το παντελόνι της φωτογραφίας. Με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω εκτός από τα κλασικά μονόχρωμα;

/

Απάντηση
Θα μας άρεσε πολύ με μαρινιέρα, με ένα γαλάζιο πουκάμισο αλλά και με τοπ με prints, floral, leopard και πουά. Στο Τshopping θα βρεις αρκετές επιλογές δες και αυτό που σου προτείνουμε παρακάτω.

Floral top 15,20 € – Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, το καλοκαίρι ορκίζεται ο φίλος μου στο πολεμικό ναυτικό και η τελετή θα γίνει κατά τις 4-5! Σκεφτόμουν να φορέσω ένα jean boyfriend με ένα cropped άσπρο τοπάκι με βολάν και ασπρόμαυρα πέδιλα! Πως σας φαίνεται ο συνδυασμός; Θα ήθελα κάτι απλό και συνάμα chic και fashion! Επίσης με τι αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Απάντηση
Πολύ ωραίο σύνολο για την περίσταση μόνο προσοχή το jean να μην έχει πολλά σκισίματα και ξεβάμματα. Για αξεσουάρ θα σου προτείναμε να κρατήσεις ένα πιο fashion τσαντάκι- ιδανικά ένα chain bag ή ένα ωραίο μαλακό δερμάτινο clutch με χρώμα ή με prints.

Ερώτηση
Γεια σας έχω ένα cocktail party σε εξωτερικό χώρο και δεν ξέρω τι πρέπει να φορέσω. Έχω πρόσφατο πένθος (τη μαμά μου) δεν φοράω βέβαια ολόμαυρα αλλά δεν θέλω να φορέσω και πολύ πολύ ανοιχτά και έντονα χρώματα.
Σκεφτόμουν ένα τζιν με τοπ αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζει στην περίσταση, τι μου προτείνετε; (είμαι καστανή 1,70 και αδύνατη). Ευχαριστώ, Ανθή.

Απάντηση
Aνθή θα σου προτείναμε να βάλεις ένα ωραίο φόρεμα και όχι τζιν για την περίσταση αλλά και για την διάθεση σου θα είναι πιο ωραίο και ανανεωτικό. Στο Τshopping.gr θα βρεις πολλές επιλογές. Εμείς σου προτείνουμε και ένα συγκεκριμένο που δεν είναι σε έντονο χρώμα και ταιριάζει στις περισσότερες. Δώσε χρώμα αν θες με ένα κολιέ και ιδανικά συνδύασε το με λευκές γόβες και chain bag για πιο stylish αποτέλεσμα.


Φόρεμα 68,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Τον Ιούλιο εχω να πάω σε έναν γάμο. Έχω αγοράσει το φόρεμα και το κολιέ που σας στέλνω. Δεν ξέρω τι παπούτσια να βάλω και πως να κάνω τα μαλλιά μου. Αν μπορείτε στείλτε μου κάποιο χτένισμα σε φωτογραφία. Αν μπορώ να βοηθήσω είμαι 17 χρόνων, υψος1.68 και 55 κιλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

//

Απάντηση
Φίλη μας σου προτείνουμε ένα πέδιλο με χοντρό τακούνι σε ουδέτερη απόχρωση που ταιριάζει με το πράσινο φόρεμα και το εντυπωσιακό κολιέ σου. Στο Τshopping του Τlife, θα βρεις πολλές προτάσεις για να επιλέξεις. Τώρα για τα μαλλιά δεν μας λες καθόλου πως είναι τα μαλλιά σου αλλά λόγω ηλικίας δεν θα πρέπει να κάνεις υπερβολές. Μπορείς να τα αφήσεις κάτω με ένα πολύ χαλαρό σπάσιμο ίσως ή ένα χαλαρό πιάσιμο πίσω σε ponytail ή πλαινή χαλαρή πλεξίδα.

Ερώτηση
Γεια σας! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Στο τέλος του Ιουνίου έχω την αποφοίτηση μου από το λύκειο και δεν έχω αποφασίσει ακόμη σε τι στιλ θα ράψω το φόρεμα μου. Μας προτείνουν λευκά φορέματα, maxi για την τελετή. Ο σωματότυπος μου ειναι το λεγόμενο αχλάδι και θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά σχέδια που να μου ταιριάζουν. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας στον σωματότυπο σου ταιριάζουν γενικά σχέδια που είναι χαλαρά στην επίμαχη περιχή της περιφέρειας σου στέλνουμε κάποιες επιλογές για να δεις και να διαλέξεις και σε maxi αλλά και σε midi γραμμή που αρμόζει στην περίσταση.

Eρώτηση
Τέλεια η στήλη σας καταπληκτική! Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω ένα floral φόρεμα τύπου midi αυτά που έχουν φουσκωτή φούστα. Τα βλέπω να τα φορούν αλλά δεν τα βρίσκω, ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας στο πολυκατάστημα Αttica έχει αρκετές εταιρείες που έχουν τέτοιο στιλ φορέματος αλλά και στο κατάστημα Monsoon στο The Mall.

Read More

And More