Q&A: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εχεις στιλιστικές ανησυχίες; Θέλεις να δημιουργήσεις το τέλειο outfit; Θέλεις να μάθεις πως να συνδυάσεις σωστά τα ρούχα και αξεσουάρ σου σύμφωνα με τις τάσεις της άνοιξης; Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν να σε καθοδηγήσουν!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Συγχαρητήρια για τις συμβουλές σας. Και εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα τη γνώμη σας για μια μεγάλη μέρα για μένα, τον αρραβώνα μου. Σε λιγότερο από ένα μήνα θα αρραβωνιαστώ. Αγόρασα ένα εκρού δαντελένιο φόρεμα μέχρι το γόνατο, με μανίκια τρία τέταρτα, κλειστή πλάτη και ελαφρά ανοιχτό μπροστά.
Θα ήθελα τη συμβουλή σας για μαλλιά μου! Έχω οβάλ πρόσωπο και είμαι ανοιχτόχρωμη. Τα μαλλιά μου είναι μέχρι το στήθος μου. Να προτιμήσω ένα αυστηρό ίσιο ή κάτι πιο αέρινο; Μου αρέσει και το κυματιστό στο πλάι που είναι τάση τελευταία αλλά και οι πλεξούδες. Έχω μπερδευτεί τελείως…βοήθεια!

Απάντηση
Αρχικά το φόρεμα σου ακούγεται πολύ σωστή επιλογή. Για ένα άκρως chic αλλά και πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα λόγω καλοκαιριού θα σου προτείνουμε να αποφύγεις το τελείως ίσιο και να προτιμήσεις ένα πιο χαλαρό σπάσιμο στα μαλλιά σου-φαντάσου κάτι σαν χαλασμένη vague. Eναλλακτικά μπορείς να κάνεις ένα πολύ απλό σινιόν ή ένα ponytail. Kάνε ένα φυσικό μακιγιάζ στους τόνους του καφέ-bronze με λάμψεις, αν θέλεις πρόσθεσε και λίγο χρώμα με ένα κραγιόν στους τόνους του κοραλί και θα είσαι πανέμορφη!

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια. Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Έχω μια ολόσωμη φόρμα, το πάνω μέρος είναι ροζ κουφετί πουά και το κάτω μέρος είναι μαύρο. Με τι παπούτσια, τσάντα, μαλλιά αξεσουάρ να τη συνδυάσω; Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Σε παπούτσι προτίμησε οπωσδήποτε ένα ζεγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρο χρώμα που θα δώσει μια συνέχεια στην φόρμα και θα επιμηκύνει τη σιλουέτα σου. Σε τσάντα η πιο safe επιλογή είναι ένα clutch και πάλι σε μαύρο λόγω του ότι δύσκολα θα βρεις στην ίδια απόχρωση του ροζ με τη φόρμα σου. Τώρα τα μαλλιά και τα αξεσουάρ έχουν να κάνουν με το κόψιμο του ρούχου σου. Αν έχει κλειστή λαιμόκοψη θα ήταν ωραίο ένα ponytail και ένα ωραίο bracelet ενώ αν το ντεκολτέ είναι βαθύ μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω και να ολοκληρώσεις το look με ένα ζευγάρι σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό.

Ερώτηση
Γειά σας, είμαι η Σοφία 38 ετών, έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα αλλά ακόμα δεν το έχω φορέσει γιατί νομίζω είναι αρκετά επίσημο. Έχω δύο βαφτίσεις η μία σε νησί (όπου είμαι θεία) και μια ακόμη απογευματινή στην Αθήνα, μπορώ να βάλω το συγκεκριμένο φόρεμα;
Με τι να το συνδυάσω, τσάντα- παπούτσια- αξεσουάρ – δεν θα ήθελα να το κλείσω στην ντουλάπα! Επίσης ταιριάζει με πλατφόρμα για χαλαρή βραδινή έξοδο;

Απάντηση
Σοφία το φόρεμα σου είναι πολύ chic αλλά θα σου προτείνουμε να το φορέσεις μόνο στον γάμο στην πόλη και για το νησί να προτιμήσεις κάτι πιο χαλαρό και καλοκαιρινό. Συνδύασε το με ένα ζευγάρι nude γόβες ή πολύ elegant ψηλοτάκουνα πέδιλα και να ολοκληρώσεις το loοk σου με ένα clutch είτε σε nude ή σε μια μεταλλική απόχρωση. Εφόσον το φόρεμα είναι πολύ εντυπωσιακό από μόνο του απόφυγε τα κοσμήματα για να μη βαρύνεις το αποτέλεσμα.
Η αλήθεια είναι πως με πλατφόρμες δεν θα μας άρεσε πολύ, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς πως θα το κλείσεις στην ντουλάπα αφού το στιλ του είναι αρκετά κλασικό και θα σου δωθεί σίγουρα η ευκαιρία να το φορέσεις και αργότερα.

Ερώτηση
Γειά σας. Πήρα ένα αέρινο θαλασσί φόρεμα αέρινο, λίγο πάνω απο το γόνατο από μπροστά, και μέχρι το γόνατο από πίσω. Θα ήθελα να μου δώσετε ιδέες για παπούτσια, αξεσουάρ, μαλλιά (αν και νομίζω ότι θα κάνω ponytail) και μακιγιαζ.

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείνουμε να συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι πολύ elegant πέδιλα ή mules που είναι πολύ τάση, δες και αυτά που σου προτείνουμε παρακάτω. Προτίμησε τα σε ένα ουδέτερο χρώμα όπως nude, μαύρο ή μεταλλικό. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα clutch σε αντίστιχες αποχρώσεις ή με prints που στο μοτίβο του θα έχει και το χρώμα του ρούχου ή των παπουτσιών σου. Στην περίπτωση που κάνεις τα μαλλιά σου ponytail-που μας βρίσκει πολύ σύμφωνες- μπορείς να συμπληρώσεις και με ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια.


Πέδιλα 109,00 €- Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Μules 99,00 €- Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, τον Ιούλιο παντρεύω τον γιο μου. Είμαι 48 ετών, το φόρεμα που επέλεξα να βάλω είναι μακρύ σε ίσια γραμμή, σε απόχρωση μπεζ με μεταλλική κλωστή στην ύφανση. Είναι με έναν ώμο & έχει ασορτί εσάρπα που πέφτει στα μπράτσα. Τα μαλλιά μου είναι καστανοκόκκινα & κάτω από τους ώμους. Θα ήθελα να μου πείτε τι αξεσουάρ ταιριάζουν, τι πέδιλο πρέπει να βάλω και τι τσαντάκι; Σε ίδια απόχρωση ή κάτι διαφορετικό; Επίσης χτένισμα (δεν θα ήθελα να τα σηκώσω πάνω) και μακιγιάζ φυσικό;
Σας ζάλισα με τις ερωτήσεις μου, αλλά έχω άγχος, πρώτη φορά πεθερά (αν & σχετικά μικρή…)

Απάντηση
Φίλη μας μιας και το ρούχο σου είναι από μόνο του πολύ εντυπωσιακό καλύερα να μην το μπερδέψεις με άλλα χρώματα για να έχεις safe αποτέλεσμα. Διάλεξε λοιπόν τα παπούτσια και το clutch που θα κρατήσεις σε nude αποχρώσεις ή σε μεταλλικές. Αν φορέσεις κοσμήματα φρόντισε να είναι πολύ διακριτικά-ίσως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα δαχτυλίδι- και κάνε ένα φυσικό μακιγιάζ στους τόνους του καφέ. Όσο για τα μαλλιά σου θα σου προτέινουμε να σκεφτείς σαν εκδοχή ένα χαμηλό σινιόν που θα του πήγαινε πολύ, αν ομως θέλεις να τα αφήσεις ελεύθερα προτίμησε να τα χτενίσεις τελείως ίσια.



Ερώτηση
Καλησπέρα! Η στήλη σας είναι πολύ χρήσιμη. Χρειάζομαι και εγώ μια συμβουλή. Έχω πάρει μια ψηλόμεση κοραλί φούστα μακριά. Με τι χρώμα μπορώ να τη συνδυάσω και που θα βρω τέτοια τοπ; Ευχαριστώ, Μαρίνα

Απάντηση
Φίλη μας είναι πανεύκολο να συνδυάσεις αυτή την φούστα πάει σχεδόν με όλα τα μονόχρωμα τοπ ( άσπρο, μαύρο, γκρι, ένα άλλο έντονο χρώμα) αλλά και με ρομαντικά μπλουζάκια ή ακόμη και με denim πουκάμισο. Για βράδυ θα δείχνει τέλεια με cropped τοπ, που θα βρεις πολλές και ωραίες επιλογές στο Tshopping και διακριτικά κοσμήματα. Το πρωί φόρεσε την με σανδάλια,sneakers ή πλατφόρμες ενώ το βράδυ με πέδιλα με χοντρό τακούνι.

Eρώτηση
Γεια σας και συγχαρητήρια! Θα ήθελα τη βοήθεια σας. Βαφτίζω το γιο μου αρχές Ιουλίου. Αγόρασα ένα nude ασύμμετρο φόρεμα το οποίο θα συνδυάσω με floral γόβες σε απόχρωση της μέντας. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε στα αξεσουάρ; Δε ξέρω καθόλου πως να ολοκληρώσω το look.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Σοφία.

Aπάντηση
Σοφία, μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολο σου με ένα clutch ή φάκελο σε μια από τις αποχρώσεις που έχουν οι floral γόβες σου ή σε ένα ουδέτερο χρώμα όπως nude ή μεταλλικό. Για ένα ανάλαφρο αποτέλεσμα απόφυγε τα βαριά κοσμήματα και προτίμησε κάποια πολύ διακριτικά.

Read More

And More