FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Αν κάτι απολαμβάνουμε ιδαίτερα είναι να βρίσκόμαστε δίπλα σου και να σε βοηθάμε να παίρνεις στιλιστικές αποφάσεις ή ιδέες για το πως να φορέσεις σωστά τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου.

Ιδέες για συνδυασμούς, χρώματα, αξεσουάρ και για ο,τι άλλο μπορεί να σε προβληματίζει μη διστάσεις λοιπόν να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουμε όλες τις απαραίτητες λύσεις και tips!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Έχω πάρει το φόρεμα που σας στέλνω στην φωτογραφία. Έχω φούξια γόβες καστόρινες με στρογγυλή μύτη και σχετικά χοντρό τακούνι πολύ ψηλό και καφέ πέδιλα στιλέτο εξίσου ψηλά. Ποιά να προτιμήσω; Επίσης τι κοσμήματα να βάλω; Σημειωτέον, είμαι ξανθιά 21 ετών. Ευχαριστώ πολύ!

/

Απάντηση
Επειδή το φόρεμά σου έχει sexy cut προτίμησε τα καφέ sexy πέδιλα στιλέτο και απόφυγε τις γόβες που έχουν στρογγυλή μύτη και κάνουν πιο girly. Για κόσμημα ένα gold cuff είναι ό,τι πρέπει και προσοχή στα μαλλιά: ιδανικά πιάστα όπως και η κοπέλα στην φωτό για να αναδείξεις την ωραία πλάτη του ρούχου σου.

Ερώτηση
Λέγομαι Σταυρούλα και θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας για κάτι. Είμαι καλεσμένη σε έναν γάμο και έχω επιλέξει να φορέσω μια ολόσωμη φόρμα σε χρώμα πράσινο. Ήθελα να ρωτήσω με τι στιλ και τι χρώμα παπούτσια μπορώ να τη συνδυάσω και τι χρώμα μακιγιάζ; Είμαι ξανθιά, με κοντό, αγορίστικο κούρεμα.

Απάντηση
Γεια σου Σταυρούλα! Με το πράσινο χρώμα ειδικά τώρα το καλοκαίρι μας αρέσουν πολύ οι συνδυασμοί με γήινα χρώματα, όπως nude και καφέ. Θα σου προτείνουμε λοιπόν να ταιριάξεις τη φόρμα σου με ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινα πέδιλα με χοντρό τακούνι, ίσως ένα ζωνάκι στη μέση πάλι σε καφέ που μπορεί να έχει και χρυσές λεπτομέρειες και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα ή και παραπάνω χρυσά bracelets. Στο μακιγιάζ κινήσου πάλι στους καφέ-bronze τόνους με λάμψεις και αν θέλεις μια πινελιά χρώματος διάλεξε ένα διάφανο κοραλί κραγιόν.

Καφέ πέδιλα 139 € – Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα, ψάχνω ένα φθηνό φόρεμα έως το γόνατο και με έναν ώμο για ένα γάμο που έχω το Σεπτέμβρη. Δε με απασχολεί το χρώμα. Πού μπορώ να βρω; Έχω ψάξει στο διαδίκτυο αλλά δεν έχω βρει τίποτα..

Απάντηση
Φίλη μας θα βρείς σίγουρα στην Ερμού έχει πολλά καταστήματα με τέτοια φορέματα για να δοκιμάσεις (BSB, Toi & Moi, Pink Woman) αλλά και στις γνωστές αλυσίδες με οικονομικά ρούχα.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια και συγχαρητήρια για τις συμβουλές σας! Θα ήθελα τη γνώμη σας για ενα φόρεμα που έχω πάρει και σκέφτομαι να βάλω σε έναν γάμο που έχω αρχές Ιουλίου. Το πάνω μέρος του φορέματος είναι λευκή δαντέλα με θαλασσί λεπτομέρειες και η φούστα είναι από τούλι σε λευκό χρώμα. Με τι παπούτσια και τσάντα θα μπορούσα να το συνδυάσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Χαρά.

//

Απάντηση
Xαρά καλησπέρα, πολύ ωραίο το φόρεμα σου! Λοιπόν επειδή έχει ρομαντικό ύφος θα σου προτείναμε pointy pumps σε παστέλ απόχρωση σου στέλνουμε και φωτό (θα βρεις παντού είναι μεγάλη τάση) ενώ για τσαντάκι ένα ωραίο clutch σε μαλακό δέρμα (λευκό ή παστέλ) θα είναι μια χαρά.

/

Ερώτηση
Γεια σας και πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά σας! Στα μέσα του Αυγούστου είναι η βάπτιση του ανηψιού μου ( μεσημερι ). Δεν έχω καταλήξει στο τι θα φορέσω. Ειμαι 27 χρονών με αρκετά κιλά-σωματότυπο αχλαδι ή κλεψυδρα, καστανά χάλκινα καρέ μαλλιά και 1,70 ύψος. Λατρεύω τα φωτεινά χρώματα και πάντα θέλω να κάνω εντυπωσιακές εμφανίσεις! Θα ήθελα να μου στείλετε στις προτάσεις σας. Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας για πολλά σχέδια σε φορέματα που ταιριάζουν στο σωματότυπο σου θα σου προτείναμε το κατάστημα Μonsoon στο The Mall που έχει ποικιλία και σε πιο μεγάλα μεγέθη. Εκεί θα βρεις φορέματα μονόχρωμα αλλά και με prints. Εφόσον έχεις χάλκινα μαλλιά προτίμησε τις σμαραγδί, τις πράσινες, τις μπλέ αλλά και τις μωβ αποχρώσεις.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια… Συγχαρητήρια για τις υπέροχες συμβουλές που δίνετε στην στήλη σας. Είμαι 1,60 και 57 κιλά. Δεν έχω καταλάβει τι σωματότυπο έχω, έχω λίγο μπουτάκι και λίγο ”σωσίβιο” στην κοιλιά, τα λεγόμενα love handles.Τι σωματότυπο έχω; Θα μπορούσα να βάλω maxi φούστες και αν ναι πως; Τι φούστες και σορτς μου προτείνετε;

Απάντηση
Φίλη μας αν δεν σε δούμε λίγο δύσκολο να σου πούμε για τον σωματότυπο σου. Σε γενικές γραμμές μάλλον είσαι σωματότυπος “αχλάδι”. Οι maxi φούστες που θα επιλέγεις φρόντισε να είναι ψηλόμεσες ώστε να τονίζουν τη λεπτή σου μέση και όχι τα love handles και να τις συνδυάζεις με χαλαρά τοπ και όχι στενά για να ισορροπείς τη σιλουέτα σου. Για τα σορτσάκια θα σου προτείναμε αρκετά φαρδιά και όχι πολύ κοντά -φαντάσου ένα boyfriend jean κομμένο σε βερμούδα.

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Με λένε Έφη είμαι 44χρονών, 1,63 και 57 κιλά. Έχω έναν γάμο 20 Ιουλίου και θέλω να φορέσω ενα φόρεμα μπλε σκούρο πάνω από το γόνατο, αμάνικο από τη μια πλευρά και με διαφάνεια να πέφτει απο την άλλη. Τι παπούτσι μου προτείνετε; Έχω γόβες nude peep toe και πεδιλο μπλέ με δερμάτινο καφέ λουράκι και καφέ τακούνι χοντρό ντυμένο με δέρμα καφέ. Επίσης τι τσάντα και κοσμήματα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

Απάντηση
Έφη και οι δύο επιλογές μας ακούγονται ωραίες, ίσως όμως για την περίσταση είναι λίγο πιο κατάλληλες οι peep-toes.
Για τσάντα, ιδανικά θα ήταν αν έβρισκες έναν φάκελο δίχρωμο που το ένα χρώμα του να είναι nude ή μπλε. Εναλλακτικά μπορείς να κρατήσεις ένα clutch σε μεταλλική απόχρωση και συγκεκριμένα σε χρυσό που ταιριάζει πολύ με το μπλε. Και στις δύο περιπτώσεις ολοκλήρωσε το look σου με ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια ή ένα χρυσό bracelet.

Read More

And More