ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ; Τα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου ερωτήσεις…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Κορίτσια μας ταλαντούχα, σας ευχαριστούμε που δίνετε την ευκαιρία σε εμάς τις κοινές θνητές να έχουμε και την γνώμη του επαγγελματία όταν τη χρειαζόμαστε. Τα πράγματα είναι απλά: παντρεύομαι τον Αύγουστο, το νυφικό που σας επισυνάπτω ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και πλέον είναι το νυφικό μου!!! Η ερώτηση μου αφορά κυρίως τα παπούτσια. Είδα τα συγκεκριμένα, τα οποία δεν μπορώ να βρω διαθέσιμα. Θα ήθελα τη γνώμη σας σε ποιο στιλ παπουτσιού θα πρέπει να κινηθώ, και εννοείται θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία να με καθοδηγήσετε και για τα αξεσουάρ, καθώς σκεφτόμουν εντυπωσιακά σκουλαρίκια. Το νυφικό συνοδεύεται απο μακρύ πέπλο, είμαι μελαχρινή, με μακριά μαλλιά! Φιλιά!

///

Απάντηση
Φίλη μας για τα νυφικά σου παπούτσια θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει να είναι άνετα και σταθερά γιατί εκείνη η μέρα είναι μεγάλη και ιδαίτερη και δεν θελεις να κουραστείς αλλά να είσαι χαρούμενη. Ιδανικά θα πρέπει να έχει φιάπα και σταθερό τακούνι και να δένει στο πόδι για να μην παραπατάς,θα βεις αρκετά σχέδια στο κατάστημα Tsakiris Mallas, Nak, Καλογήρου. Πρέπει να δοκιμάσεις και να αποφασίσεις. Τώρα έχει και εκπτώσεις-προσφορές οπότε μπορείς να δεις αρκετά σχέδια.Τώρα για τα σκουλαρίκια αφού το νυφικό έχει πέπλο δεν πρέπει να βάλεις πολύ έντονα αλλά μικρά-και διακριτικά, ίσως πέρλες που πάντα ταιριάζουν και είναι κλασικές. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ένα συνδυασμό, για το γάμο της πρώτης μου ξαδέρφης για το τέλος Αυγούστου. Έχω πάρει ένα φόρεμα maxi, το οποίο έχει μαύρο μπούστο με ιδιαίτερο δέσιμο στην πλάτη και ακολουθεί λευκή φούστα με σκισίματα διακριτικά στο πλάι. Θα ήθελα τη γνώμη σας λοιπόν για το τι παπούτσι και αξεσουάρ να βάλω. Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας καλησπέρα! Θα μας άρεσε στο ασπρόμαυρο φόρεμα σου να βάλεις χρυσά πανύψηλα πέδιλα με λεπτά λουράκια και χρυσά βραχιόλια στα χέρια ενώ για τσαντάκι ένα μαύρο σατέν clurtch είναι ό,τι πρέπει. Φρόντισε να έχεις τα μαλλιά σου χωρις υπερβολές (μπούκλες- extentions) και να είσαι λαμπερή χωρίς βαρύ make up.

Ερώτηση
Καλημέρα! Γίνομαι κουμπάρα στις 30/8/2014 και θα ήθελα τη βοήθεια σας. Αγόρασα μια ολόσωμη μπεζ φόρμα με πλεκτό χειροποίητο μπούστο χρυσό-μπεζ. Θα ήθελα να συνδυάσω παπούτσια και αξεσουάρ σε μοντέρνο στιλ. Τι μου προτείνετε; Από το κατάστημα που αγόρασα τη φόρμα μου είπαν να τολμήσω να βάλω παπούτσι με χρώμα. Από αξεσουάρ σκουλαρίκια και βραχιόλι; Κάτι σε χρυσό;

Απάντηση
Φίλη μας όντως ένα χρωματιστό παπούτσι θα απογειώσει την φόρμα σου. Στο μπεζ χρώμα της ταιριάζουν όλα τα παστέλ (ροζ, πράσινο, γαλάζιο) αλλά και κάτι σε μπορντώ ή σμαραγδί θα μας άρεσε πολύ.Τώρα ανάλογα με το χρώμα στο παπούτσι θα συνδυάσεις ένα ωραίο κολιέ χρυσό με λίγο χρώμα ή ακόμη και μεγάλα χρυσά εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Ερώτηση
Αγαπητό T- Life εκπέμπω sos! Είμαι 31 και βαπτίζω το παιδί μου ! Γι’ αυτό επέλεξα το παρακάτω φόρεμα, σε γραμμή Α, με V και λίγο ανοιχτή πλάτη μέχρι τη μέση της! Με τι κοσμήματα να το συνδυάσω; Ευχαριστώ πολύ.

/

Απάντηση
Φίλη μας πολύ ωραίο το φόρεμα σου και εντυπωσιακό! Λοιπόν για κόσμημα απόφυγε το κολιέ γιατί έχει πολύ εντυπωσιακό ντεκολτέ και φόρεσε σκουλαρίκια για να φωτίσεις και το πρόσωπό σου στις φωτό. Σου στέλνουμε και μία φωτό με το στιλ που του ταιριάζουν και θα τα βρεις εύκολα παντού και σε καλή τιμή.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Χρειάζομαι και δεύτερη φορά την βοήθειά σας. Είμαι καλεσμένη σε γάμο στις 26 Ιουλίου και θα ήθελα να φορέσω παντελόνι. Τι χρώμα να επιλέξω; Με τι μπλούζα να το συνδυάσω; Φοράω ελάχιστους πόντους τακούνι και θα ήθελα να μου πείτε τι παπούτσια να βάλω ώστε να είναι άνετα και συγχρόνως κατάλληλα για την περίσταση. Είμαι 38 χρονών και έχω σωματότυτο αχλάδι,ύψος 1.64 και 62 κιλά. Περιμένω την απάντησή σας!

Απάντηση
Φίλη μας θα λόγω του σωματότυπου σου θα σου ταιριάζει περισσότερο ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή κα σε σκούρη απόχρωση- ιδανικά μπορντώ ή μπλε (απόφυγε το βαρετό μαύρο λόγω καλοκαιριού). Από πάνω φώτισε το σύνολο σου με ένα λευκό ή off white άνετο τοπ και ένα εντυπωσιακό κολιέ!

Ερώτηση
Χρειάζομαι τις συμβουλές σας. Έχω μια ολόσωμη φόρμα πράσινη, με τι παπούτσια (χρώμα και είδος) και τι κοσμήματα να τη συνδυάσω; Ευχαριστώ, Νατάσσα

Απάντηση
Γεια σου Νατάσσα! Δεν μας λες την περίσταση στην οποία θέλεις να φορέσεις τη φόρμα σου. Σε γενικές γραμμές θα μπορούσες να την συνδυάσεις με πλατφόρμες ή με φλατ σανδάλια ενώ για κάποια πιο επίσημη περίσταση, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τώρα σαν χρώμα, θα μπορούσες να διαλέξεις ένα ουδέτερο-όπως μπεζ, λευκό, καφέ ή και μάυρο και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα clutch με print για να δώσεις ενδιαφέρον στο look σου και ένα χρυσό κόσμημα-ιδανικά ένα φαρδύ bracelet. To Τshopping.gr έχει πολλές επιλογές, δες όμως και μερικά κομμάτια που σου προτείνουμε παρακάτω.

Δερμάτινες πλατφόρμες 170,00 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Χρυσό bracelet 44,00 €- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Θα ήθελα την βοηθειά σας. Έχω αγοράσει ένα φόρεμα φούξια χρώμα που στο κάτω μέρος έχει ένα απλό λεπτό τελείωμα σε ασημί (δεν φαίνεται πάρα πολύ) και είναι μέχρι το γόνατο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζουν τα nude πέδιλα ή να μου προτείνετε τι παπούτσι και αξεσουάρ ταιριάζουν. Το φόρεμα είναι στράπλες.
Ευχαριστώ πολύ.

Aπάντηση
Μπορείς να φορέσεις τα nude πέδιλα σου, αφού είναι ουδέτερα και ταιριάζουν με όλα, και να ολοκληρώσεις το look σου με ένα εντυπωσιακό κόσμημα – ίσως με πέτρες ή κρύσταλλα – που θα έχει σαν βάση το ασημί χρώμα για να το δέσεις με την ασημί λεπτομέρεια στο τελείωμα του φορέματος σου. Προτίμησε είτε ένα κολιέ ή ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Read More

And More