FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Αν κάτι απολαμβάνουμε ιδαίτερα είναι να βρίσκόμαστε δίπλα σου και να σε βοηθάμε να παίρνεις στιλιστικές αποφάσεις ή ιδέες για το πως να φορέσεις σωστά τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου.

Ιδέες για συνδυασμούς, χρώματα, αξεσουάρ και για ο,τι άλλο μπορεί να σε προβληματίζει μη διστάσεις λοιπόν να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουμε όλες τις απαραίτητες λύσεις και tips!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Ξέρω οτι μόνο εσείς θα μπορέσετε να με βοηθήσετε μιας και δίνετε υπέροχες συμβουλές!
Αγόρασα ένα maxi τιρκουάζ φόρεμα για γάμο συγγενικού μου προσώπου και θα ήθελα να μου πείτε τι χρώμα κραγιόν και σκιά να βάλω. Τα μαλλιά μου ειναι κοκκινοχάλκινα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείνουμε να παίξεις με χρυσό-bronze ιριδίζουζες αποχρώσεις στα μάτια,- πολύ καλά σβησμένες όμως- και στα χείλη προτίμησε να τους δώσεις απλά λίγη λάμψη με ένα διάφανο lipgloss.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Διάνα και είμαι 25 ετών, έχω ύψος 1.65 και 45kgr. Έχω όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, μακριά πλούσια καστανά-κόκκινα μαλλιά, λεπτή μεση, ίσια πόδια, “καθόλου”λεκάνη, τουρλωτό πωπό, γυμνασμένους ώμους και μικρό στήθος. Γενικά είμαι πολύ όμορφο κορίτσι, με καλές αναλογίες, αλλά κάπως μικροσκοπική! Λοιπόν, τον Οκτώβριο – Νοέμβριο έχω δύο πολύ σημαντικούς γάμους!
Παντρεύεται ο αδερφός και ο κολλητός του πρώην μου, έχω να τον δω μήνες, οι νύφες ειναι οικογενειακές φίλες οπότε δεν μπορώ (και δεν θέλω!) να λείπω! Για τον ένα γάμο, του κολλητού, σκέφτηκα να βάλω μια μπεζ δαντελένια ψηλόμεση φούστα, δεν ξέρω πως ακριβώς να στην περιγράψω, καπως γεμάτη μέχρι το γόνατο, όχι ίσια γραμμή πάντως, θέλει κάτι σε φανελάκι στενό από πάνω.
Τι προτείνεις; Αρχικά, για την ιδάα μου με τη φούστα και με τι μπορώ να τη συνδυάσω. Και φυσικά για τον άμο του αδερφού, όπου θα ήθελα κάτι σε φόρεμα! Αν γίνεται, όχι μονο στιλ αλλα και απο που μπορώ να τα προμηθευτώ! (Μένω επαρχία και η εποχή μου φαίνεται τόσο δύσκολη για να διαλέξεις ρούχα για γάμο)!
Σε ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Διάνα καλησπέρα και σε εσένα! Λοιπόν την φούστα θα σου προτείναμε να τη φορέσεις με ένα τοπ σε μπεζ απόχρωση κοντά σε αυτή της φούστας, μεταξωτό που να θυμίζει lingerie, σου στέλνουμε και μία φωτό για να καταλάβεις ( θα το βρεις παντού), ενώ σε αξεσουάρ θα την σετάρεις με χρυσές αποχρώσεις σε πέδιλο, κοσμήματα και clutch για να δείξει πιο chic! Για το φόρεμα τώρα θα σου προτείναμε να μπεις στο tshopping.gr, το online κατάστημα του Τlife που έχει πάρα πολλές επιλογές σε φορέματα και ανανεώνεται συνέχεια και το πιο σημαντικό μπορείς να ψωνίσεις χωρίς να χρειαστεί να έρθεις στην Αθήνα.

Ερώτηση
Κορίτσια της μόδας, καλό καλοκαίρι!!! Παντρεύεται η φίλη μου σε νησί και θα ακολουθήσει beach party. Θέλω να φορέσω φόρεμα…είμαι 30 χρονών, μαυρισμένη και με μαύρα μαλλιά, 1.65 ύψος, είμαι 54 κιλά (με λεπτά άκρα αλλά καμπύλες σε γλουτούς και στήθος). Αν το φόρεμα έχει ανοιχτή πλατη ή V τι σουτιέν επιλέγουμε για να φαίνεται chic; Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας στα μεγάλα καταστήματα με εσώρουχα θα βρεις λύσεις. Π.χ. υπάρχουν σουτιέν σε στιλ τριγωνάκι που έχουν πολύ λεπτό πίσω μέρος και δεν φαίνεται άσχημο με ανοιχτή πλάτη αλλά και στράπλες που κλείνουν μπροστά και έτσι πίσω φαίνεται μια λωρίδα υφάσματος. Θα πρέπει να έχεις μαζί το φόρεμα σου σίγουρα για να το τσεκάρεις και προσοχή απόφυγε σιλικόνες και διάφανες τιράντες. Καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θέλω την βοήθειά σας επειγόντως! Ονομάζομαι Ελένη, είμαι 20 χρονών, 1,65, 50κιλά (έχω σωματότυπο αχλάδι) και είμαι μελαχρινή. Η μεγάλη μου αδερφή παντρεύεται στις 27 Σεπτεμβρίου και θέλω να βάλω ένα strapless maxi φόρεμα. Έχω βρει σχέδιο,θα το ράψουν στα μέτρα μου αλλά δεν έχω καταλήξει στο χρώμα! Θέλω να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών μου αλλά και με το μαύρισμα που θα έχω κάνει. Τέλος,τι αξεσουάρ και παπούτσια να βάλω; Please help…



Απάντηση

Λοιπόν φίλη μας θα σου προτείναμε να επιλέξεις την κοραλί απόχρωση γιατί θα δείχνεις πιο εντυπωσιακή. Σε παπούτσια διάλεξε μία πλατφόρμα σε nude απόχρωση ενώ για κόσμημα απόφυγε το κολιέ και προτίμησε μεγάλα εντυπωσικά σκουλαρίκια.

Πλατφόρμες Steve Madden από 109,00 € τώρα 87,20 €- Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας. Πολλά μπράβο για τη στήλη σας. Τέλος Αυγούστου θα βαφτίσω τον μπεμπάκο μου. Η βάφτιση θα γίνει το μεσημεράκι και σκεφτόμουν να φορέσω ένα φόρεμα σε αρχαιοελληνικό στιλ. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια καταστήματα στα οποία υπάρχουν τέτοιου είδους φορέματα;

Απάντηση
Φίλη μας θα βρεις πολλές επιλογές και στο tshopping.gr αλλά και σε όλες τις ελληνικές αλυσίδες που υπάρχουν στην Ερμού. Απόφυγε τα έντονα χρώματα για την βάφτιση, προτίμησε παστέλ απόχρωσεις ή και λευκό και ανάδειξέ το με χρυσά κοσμήματα. Για παπούτσι μπορείς να βάλεις ή πλατφόρμες ή σανδάλια.

Ερώτηση
Γεια σας και πάλι! Στο παρελθόν έχω ξαναζητήσει την γνώμη σας και ευχαριστώ πολύ. Είμαι 48 ετών, 1.75 ύψος και το μέγεθος μου είναι το 40. Έχω κοντά, ξανθά μαλλιά και το στιλ μου είναι μοντέρνο. Έχω λοιπόν γάμο και βάφτιση (7 το απόγευμα) και έχω αγοράσει μια κρουαζέ με κοντό μανίκι ολόσωμη φόρμα σε ρουά χρώμα. Με τι αξεσουάρ και παπούτσια να την συνδυάσω, και αν βέβαια ταιριάζει στην περίσταση. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας γεια σου. Θα μας άρεσε για εσένα ένα δυναμικό styling με την φόρμα σου οπότε για παπούτσια σου προτείνουμε ένα ζευγάρι snakeskin πέδιλα, σε αξεσουάρ μεγάλα χρυσά και snake bangles ενώ για τσαντάκι θα κρατήσεις ένα ωραίο clutch σε μπλε απόχρωση. Καλή επιτυχία!

Read More

And More