ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ; Τα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου ερωτήσεις…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Το Σεπτέμβρη γίνομαι νονά και έχω πάρει το παρακάτω φόρεμα! Θα ήθελα να με συμβουλέψετε με το παπούτσια και τι αξεσουάρ να το συνδυάσω.
Ευχαριστώ πολύ!

/

Απάντηση
Φίλη μας θα μας άρεσε πολύ με μία χρωματιστή γόβα όπως ροζ, πράσινη ή κίτρινη (σου στέλνουμε και φωτό). Θα βρεις παντού οικονομικές και φυσικά στο Tshopping.gr . Ολοκλήρωσε το look σου με ένα κολιέ με χρώμα για αξεσουάρ, ένα ωραίο χτένισμα στα μαλλιά σου και ένα φωτεινό ματ κραγιόν.

//

Ερώτηση
Γεια σας! Τον Οκτώβρη παντρεύομαι και κουμπάρα θα είναι η αδελφή μου, που είναι 17 χρονών. Θα θέλαμε να μας δώσετε μερικές συμβουλές για το πως να επιλέξουμε ένα επίσημο φόρεμα που να ταιριάζει με την ηλικία της. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας για την περίσταση αυτή θα ήταν πολύ ωραίο να ράψει κάτι σε κάποιον σχεδιαστή (ανάλογα και το budget βέβαια) αλλά έτσι θα έχει ένα πολύ σωστό αποτέλεσμα με βάση το στιλ, τα χρώματα, το σωματότυπό της και θα είναι και μοναδικό που αξίζει στην περίσταση. Αν το budget δεν το επιτρέπει τότε θα πρέπει να αγοράσετε κάτι που να είναι καλής ποιότητας και χωρίς υπερβολές- όπως μουσελίνες, ταφτάδες στρας και βολάν.
Στην ηλικία της ταιριάζουν πράγματα girly αλλά και πιο minimal γραμμές με ένα πιο έντονο ίσως κόσμημα ή παπούτσια. Καλή επιτυχία.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας!
Ειμαι 42 χρόνων και θα ήθελα τη βοήθεια σας.Το Σεπτέμβρη θα παραβρεθώ σε reunion των 20 χρόνων αποφοίτησης στο εξωτερικό. Έχω αυτές τις δύο επιλογές σε φορέματα. Με τι παπούτσια μπορώ να τα συνδυάσω; Ποιο φόρεμα νομίζετε οτι ειναι πιο κατάλληλο; Και από αξεσουάρ (τσάντα, κοσμήματα); Θα ταίριαζε στο μπεζ μια λεπτή ζώνη D&G μαύρη λουστρίνι;

Απάντηση
Καλησπέρα και σε σένα φίλη μας. Και τα 2 φορέματα είναι στο ίδιο ύφος- δηλαδή μακριά και επίσημα. Όποιο σου αρέσει και σου πάει πιο πολύ διάλεξε και συνδύασέ το με πέδιλα μαύρα με ψηλό τακούνι, ένα ωραίο υφασμάτινο clutch (μαύρο ή μπεζ) και από κοσμήματα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, θα ταίριαζε πολύ και με τα δύο.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθειά σας! Έχω ένα παντελόνι στενό μαύρο με άσπρες λωρίδες στο πλάι, με τι μπορώ να το συνδυάσω απο πάνω; Και τι παπούτσι; Για βραδινή έξοδο!
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Λοιπόν φίλη μας, για βραδινή έξοδο θα φορέσεις το παντελόνι σου με ένα τοπ που θυμίζει εσώρουχο, λεπτά χρυσά κολιέ και πανύψηλα πέδιλα σε snakeskin print ή σε έντονο χρώμα όπως πράσινα ή κόκκινα.

//

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάτι. Πρόκειται τον Οκτώβριο να γίνω νονά. Έχω ένα μπλε ρουά φόρεμα σε midi μήκος και θέλω να ρωτήσω το εξής: να αγοράσω ασημί πέδιλα ή μαύρες γόβες λόγω φθινοπώρου;

Απάντηση
Kαλησπέρα φίλη μας λόγω περίστασης θα ήταν πολύ πιο εντυπωσιακό το όλο σύνολο σου σε συνδυασμό με ασημένια πέδιλα και ένα ωραίο κολιέ, άλλωστε οι μαύρες γόβες είναι πολύ συνηθισμένη επιλογή.


Ερώτηση

Γεια σας! Θα μπορούσατε να μου συστήσετε τσάντα, παπούτσια και αξεσουάρ για το φόρεμα της φωτογραφίας;
Σας ευχαριστώ πολύ!
Μαρία

Απάντηση
Mαρία σε κόσμημα κράτα την ιδέα της φωτογραφίας και αγόρασε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Για παπούτσια μπορείς να φορέσεις πέδιλα μαύρα ή peep toes, όχι γόβες ή πλατφόρμες και σε τσαντάκι ένα σατέν clutch σε μαύρο χρώμα θα είναι μια χαρά.

Read More

And More