ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ; Τα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου ερωτήσεις…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας. Αρχές Σεπτεμβρίου θα πάω σε μια βάφτιση. Έχω ύψος 1.72 αλλά έχω κάποια παραπανίσια κιλά τα οποία όμως είναι σε όλο το σώμα. Τι στιλ φορέματος θα μπορούσα να φορέσω ή τι στιλ παντελονιού με τοπ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας δεν μας δίνεις και πάρα πολλά στοιχεία για το σωματότυπο σου, τα μαλλιά, την επιδερμίδα κ.λ.π. Γενικά θα σου προτείναμε να πας προς την λύση του φορέματος σε μία χαλαρή γραμμή με τονισμένη μέση για να δώσει λίγο σχήμα στην σιλουέτα σου και σίγουρα μονόχρωμο. Συνδύασέ το με κάποιο ωραίο κολιέ και πανύψηλα πέδιλα ή γόβες. Σου στέλνουμε και μια φωτό για να πάρεις μια ιδέα.

Ερώτηση
Καλησπέρα…είμαι 21 χρόνων με υψος 1,66 και 70 κιλά, με αρκετά μεγάλο στήθος! Καστανή με μακριά μαλλιά και όμορφα χαρακτηριστικά…
Τον Σεπτέμβρη παντρεύεται ο ξάδερφος μου και είμαι ανάμεσα σε 2 φορέματα. Θα ήθελα να μου πείτε ποιό είναι πιο κατάλληλο και με τι παπούτσια και τι αξεσουάρ θα μπορούσα να τα φορέσω και τα 2. Ευχαριστώ πολύ.

//

Aπάντηση
Φίλη μας και οι δύο επιλογές σου μας αρέσουν πολύ. Αν επιλέξεις το πρώτο φόρεμαεπειδή έχει ρομαντικό ύφος θα σου προτείναμε pointy pumps σε παστέλ απόχρωση σου στέλνουμε (θα βρεις παντού είναι μεγάλη τάση) ενώ για τσαντάκι ένα ωραίο clutch σε μαλακό δέρμα (λευκό ή παστέλ) θα είναι μια χαρά. Αν επιλέξεις το λευκό φόρεμα, πρόσθεσε λάμψη στο look σου με ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα ή γόβες και ένα εντυπωσιακό κόσμημα-κολιέ ή σκουλαρίκια και πάλι σε χρυσό, με πέτρες ή κρύσταλλα.


Κολιέ Celestino 7,92 € – Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια,
είμαι 34 ετών και τον Αύγουστο πρέπει να παραστώ σε μια επαγγελματική δεξίωση που θα γίνει σε ένα παραθαλάσσιο εστιατόριο και θέλω την επαγγελματική σας γνώμη! Έχω μια παντελόνα σε γραμμή Α σε μπλε σκούρο και ένα πουκάμισο που δένει στο πλαι στο χρώμα της λεβάντας με φούξια λεπτομέρεια στο γιακά. Σκοπεύω να βάλω πλατφόρμες γιατί θα είμαι όρθια πολλές ώρες, αλλά δε θέλω να καταλήξω στο κλασικό μαύρο. Τι χρώμα πλατφόρμες να βάλω και με τι τσάντα να το συνδυάσω; Είμαι μελαχρινή με σγουρά μαλλιά σε ασύμμετρο καρέ.
Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας για να δείξει ωραία η παντελόνα σου, προτείνουμε να τη φορέσεις με ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε επίσης μπλε απόχρωση για να δίνει την αίσθηση της συνέχειας στη σιλουέτα σου και να την κάνει να φαίνεται ψηλότερη. Φρόντισε το μήκος της παντελόνας σχεδόν να καλύπτει τις πλατφόρμες και να μην είναι πιο κοντό για τί το αποτέλεσμα δεν θα είναι τόσο καλό.

Ερώτηση
Καλησπέρα, συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Έχω να πάω σε μια βάφτιση και θα βάλω μια στράπλες ολόσωμη φόρμα μαύρη και μαύρες πλατφόρμες. Να κρατήσω μαύρο τσαντάκι; Να βάλω ζώνη και αν ναι σε τι χρώμα; Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείναμε να προσθέσεις λάμψη στο σύνολό σου με πολλά χρυσά αξεσουάρ όπως κολιέ και βραχιόλια. Μην βάλεις ζώνη για πιο χαλαρό look μιας και είναι καλοκαίρι και σε τσάντα ιδανική θα ήταν μια clutch bag και πάλι σε χρυσή απόχρωση, nude ή λευκό.

Ερώτηση
Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω τι κοσμήματα να ταιριάξω με αρχαιοελληνικό φόρεμα; Είναι μακρύ και στο χρώμα της άμμου. Καλό φόρεμα, αλλά χωρίς πέρλες, στρας και ο,τιδήποτε άλλο. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας με τα φορέματα με αρχαιολληνικό στιλ ταιριάζουν πολύ τα minimal κοσμήματα. Ταίριαξε λοιπόν κι εσύ το φόρεμα σου με ένα χρυσό κολιέ, bracelet ή ακόμα και ένα χρυσό headpiece που είναι πολύ δυατή τάση. ρίξε και μια ματιά παρακάτω σε αυτά που σου προτείνουμε.


Κόσμημα για τα μαλλιά Dared 31,50 € – Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Bracelet Dared 39,60 € – Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα τη βοήθεια σας. Aρχές Σεπτεμβρίου θα βαφτίσουμε την κορούλα μας και δεν ξέρω τι ακριβώς να βάλω. Είμαι 1,63 και 61 κιλά, ανοιχτή στην περιφέρεια λίγο. Γενικά ντύνομαι μοντέρνα και δεν μου αρέσουν τα πολύ αμπιγιέ ρούχα, τι προτείνετε;

Απάντηση
Θα σου προτείναμε ένα ωραίο μονόχρωμο φόρεμα σε loose γραμμή που θα αγκαλιάζει το σώμα και θα νιώθεις άνετα, σε μία παστέλ απόχρωση (πράσινο, κίτρινο, πορτοκαλί, γαλάζιο), ένα statement κολιέ και γόβες ή πέδιλα σε λευκό χρώμα.

Read More

And More