Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας! Με λένε Ευαγγελία και εχω ένα γάμο τέλος Σεπτεμβρίου! Αγόρασα ένα μαύρο κομψό φόρεμα λίγο πιο πάνω από το γόνατο και θα το συνδυάσω με φούξια πέδιλα. Ο γάμος είναι στις 12 το μεσημέρι και θα ήθελα να ρωτήσω αν ταιριάζει το μαύρο χρώμα. Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Γεια σου Ευαγγελία! Το μαύρο είναι χρώμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις και βέβαια και στην δική σου. Θα μπορούσες να το κάνεις ακόμη πιο ”πρωινό” βάζοντας και ένα ωραίο κολιέ με χρώμα σε συνδυασμό με τα πέδιλα σου.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, αγόρασα ένα χρυσό κολιέ κολάρο και θα ήθελα να μου προτείνετε διάφορα ρούχα που μπορεί να συνδυαστεί. Μέχρι στιγμής το φοράω με την πλέον ασφαλή λύση, ένα λευκό στράπλες φόρεμα. Ταιριάζει με μπλούζες ή φορέματα με τιράντα;

Απάντηση
Φίλη μας το κολιέ σου ταιριάζει με πολλά ρούχα αρκεί να μην έχουν κλειστή λαιμόκοψη. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο με τζιν παντελόνι, με μια μαρινιέρα και pencil φούστα, με ολόσωμες φόρμες μονόχρωμες ή και με prints, με t-shirts και ψηλόμεσα σορτσάκια ή cropped παντελόνια. Απόφυγε να το συνδυάσεις με πολύ girly και floral φορεματάκια και με ό,τι έχει πολύ boho style.

Ερώτηση
Καλησπέρα αγαπημένη ομάδα του TLIFE! Έχω το παρακάτω φόρεμα και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το φορέσω τώρα το καλοκαίρι..και αν ναι με τι αξεσουάρ; Eυχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου δεν είναι και πολύ καλοκαιρινό. Απόοφυγε να το φορέσεις τώρα γιατί έχει πολύ ”χειμερινό” ύφος. Θα το χαρείς αργότερα αλλά μόνο για βραδινές εμφανίσεις αυστηρά.

Ερώτηση
Καλησπέρα και καλό καλοκαίρι! Θα ήθελα τη βοήθεια σας γιατί πραγματικά έχω κολλήσει!
Σε ενα μήνα πρόκειται να βαφτίσω τον γιο μου και έχω εχω επιλέξει απο την ντουλάπα της μαμάς μου αυτό το μπλε viskose vintage φόρεμα απο το ’70 που εδώ και χρόνια το είχα βάλει στο μάτι.
Τα παπούτσια μου είναι nude γόβες, τι θα κάνω όμως με αξεσουάρ; Κολιέ ή σκουλαρίκια; Ίσως κάποια ζώνη;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φιλικά,Ελένη

Ερώτηση
Eλένη το φόρεμα σου είναι υπέροχο, μας αρέσει πάρα πολύ. Ωραία επιλογή οι nude γόβες θα μπορούσες να φορέσεις σκουλαρίκια με χρώμα και να κρατήσεις και ένα χρωματιστό clutch για να του δώσεις λίγο style ακόμη. Ρίξε και μια ματιά στο T-Shopping που έχει ωραίες επιλογές σε clutches.

Eρώτηση
Καλημέρα σας,
Τέλη Σεπτέμβρη θα γίνω νονά και θα ήθελα κάποιες συμβουλές. Εχω επιλέξει να φορέσω μακριά μπλε ηλεκτρίκ σολέιγ φούστα, υπόλευκη μπλούζα με κολιέ υπόλευκο και σανδάλια μπεζ με κοσμήματα. Θα ήθελα να ρωτήσω για ζώνη τι μου προτείνετε; Σκέφτηκα κάτι σε ύφασμα που να δένει πίσω σε φιόγκο. Τι λέτε; Ποιο ύφασμα είναι το ιδανικό και τι χρώμα;
Ευχαριστώ πολύ πολύ
Στέλλα

Απάντηση
Στέλλα το σύνολο σου ακούγεται ωραίο, εφόσον όμως θα φοράς κολιέ και τα παπούτσια σου είναι διακοσμημένα με κόσμημα θα σου προτείνουμε να αποφύγεις τελείως τη ζώνη για να μην το “φορτώσεις” επιπλέον και να μην είναι υπερβολική η εικόνα σου για την περίσταση.

Eρώτηση
Γεια σας, είμαι η Κατερίνα 20 χρόνων και παντρεύεται η πρώτη ξαδέρφη μου στις 21 σεπτεμβρίου, σε χωριό… Θα ήθελα να με συμβούλεψετε τι να βάλω και αν γίνεται να ταιριάζει με το παρακάτω πέδιλο. Είμαι 1.60, 58 κιλα με καλλίγραμμα πόδια, λίγο κοιλίτσα και καστανοκόκκινα μαλλιά!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Απάντηση
Κατερίνα θα σου προτείνουμε να επιλέξεις μια μίνι μαύρη φούστα σε γραμμή Α που θα αναδείξει τα ωραία σου πόδια και να την ταιριάξεις με ένα χαλαρό λευκό τοπ που δεν θα τονίζει το σημείο της κοιλιάς σου. Έτσι θα δημιουργήσεις ένα black & white σύνολο που τα μπλε ηλεκτρίκ πέδιλα θα του δώσουν επιπλέον ενδιαφέρον. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό look πρόσθεσε και ένα κολιέ ή σκουλαρίκια με ασπρόμαυρες πέτρες.

Read More

And More