FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Ονομάζομαι Κική και θα ήθελα πάρα πολύ να με βοηθήσετε να συνδυάσω σωστά το maxi πρασινο φόρεμα που θα φορέσω σε γάμο. Σας το επισυνάπτω.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

/

Απάντηση
Καλησπέρα Κική το φόρεμα σου θα το συνδυάσεις με χρυσά πέδιλα και μεγάλα σκουλαρίκια (σου στέλνουμε φωτό να δεις) και θα κρατήσεις ένα ωραίο μικρό box clutch σε snake print. Tα μαλλιά σου αν τα αφήσεις κάτω χτένισέ τα με ωραίους κυματισμούς αλλά και ένα ένα ωραίο χαλαρό πιάσιμο θα του πήγαινε πολύ.

/

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Τέλη Σεπτεμβρίου έχω βάφτιση το μεσημέρι και σκεφτόμουν να βάλω ένα ριγέ μπλε άσπρο μακρύ φόρεμα. Θα μπορούσατε να μου πείτε με τι αξεσουάρ να το συνδυάσω (χρώμα παπουτσιών, τσάντα και κόσμημα).
Είμαι 1.50 και 50 κιλά. Το φόρεμα είναι σχετικά στενό με λίγο ανοιχτή πλάτη και σκίσιμο στο πλάι.
Σας ευχαριστώ, Ιωάννα

Απάντηση
Iωάννα θα μπορούσες να βάλεις ένα ωραίο εντυπωσιακό κολιέ με χρώματα (σου στέλνουμε και φωτό για να καταλάβεις το ύφος) που μπορείς να βρεις πολλές επιλογές στο Τshopping. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα λευκό clutch και πλατφόρμες σε λευκή ή nude απόχρωση που είναι πολύ safe επιλογή για πρωινή βάφτιση.
/

Ερώτηση
Καλησπέρα, είμαι η Ρούλα και θα ήθελα να μου πείτε αν σας αρέσει το φόρεμα που έχω πάρει για ένα γάμο μες στο Σεπτέμβρη..σας το επισυνάπτω παρακάτω..έχω 1,60 ύψος και 58 κιλά..θέλω tips για να φαίνομαι πιο ψηλή και εντυπωσιακή. Σας ευχαριστώ!

/

Απάντηση
Πολύ ωραίο το φόρεμα σου για να δείξεις πιο ψηλή θα πρέπει να το συνδυάσεις με nude γόβες πανήψηλες και να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Είμαι καλεσμένη σε γάμο στα μέσα του Σεπτέμβρη και θα ήθελα να μου πείτε αν ταιριάζουν η φόρμα και οι γόβες που σας επισυνάπτω. Το χρώμα της γόβας είναι μπλέ σκούρο και είναι κροκό. Επίσης, αν γίνεται να μου προτείνετε τσάντα και αξεσουάρ που θα μπορούσα να συνδυάσω. Ευχαριστώ πολύ! Χρύσα

//

Απάντηση
Φίλη μας μας αρέσουν πολύ οι γόβες σε μπλε χρώμα γιατί γίνεται το σύνολο λίγο πιο φθινοπωρινό όπως πρέπει. Σε αξεσουάρ θα σου προτείναμε ένα cuff χρυσό με σχέδια ή χωρίς και για clutch κάποιο σε μπλε απόχρωση με χρυσές λεπτομέρειες, σου στέλνουμε και φωτό.
/

Ερώτηση
Καλημέρα σας! Θα ήθελα να με διαφωτίσετε σε σχέση με τους πιθανούς συνδυασμούς ενός μαύρου φορέματος. Να σας πω κατ’αρχήν ότι η περίσταση στην οποία θέλω να το φορέσω είναι ένας γάμος, στον οποίο θα είμαι κουμπάρα. Ο γάμος είναι σε περίπου 2 βδομάδες. Το φόρεμά μου είναι κλειστό μπροστά, ίσιο και στενό (σε pencil γραμμή), μέχρι το γόνατο και στην πλάτη σχηματίζεται ένα Χ από τις φαρδιές τιράντες που ξεκινούν από μπροστά (η υπόλοιπη πλάτη είναι εκτεθειμένη μέχρι τη μέση). Η ερώτησή μου είναι, με τι παπούτσια, τσάντα και αξεσουάρ θα μπορούσα να το συνδυάσω ώστε να αποφύγω να είμαι κλασική (η ηλικία μου είναι 35, είμαι 54 κιλά και 1,72 ύψος) και να έχει και ένα ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες απογειώσεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι leopard γόβες και ένα statement κολιέ για ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σε τσαντάκι κράτησε ένα μαύρο σατέν clutch και σίγουρα σήκωσε τα μαλλιά ψηλά για να αναδείξεις την εντυπωσιακή πλάτη, δες και τις φωτό που σου στέλνουμε.

//

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια της μόδας, επειδή εγώ δεν έχω και μεγάλη σχέση, θα ήθελα να μου προτείνετε αξεσουάρ. Γίνομαι νονά σε 20 μέρες, έχω πάρει ένα midi κίτρινο φόρεμα και θα το φορέσω με nude γόβες. Τα μαλλιά μου θα τα πιάσω κοτσίδα, Τι προτείνετε; Σκουλαρίκια ή κολιέ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας αφού θα έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα, σίγουρα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια θα είναι πιο εντυπωσιακό, απλά πρόσεξε μην είναι πολύ βραδινά. Προτίμησε τα χρυσά, σε medium size και με χρώματα που να κάνουν ωραία αντίθεση με το κίτρινο, όπως μωβ πράσινο ή γκρι.


Eρώτηση

Καλησπέρα! Είναι καλή η επιλογή το φόρεμα που σας στέλνω για τον γάμο της φίλης μου; Είναι στις 13 Σεπτεμβρίου και θα το συνδυάσω με nude μυτερές γόβες.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα φαίνεται πολύ ωραίο, δεν ξέρουμε βέβαια το location που γίνεται ο γάμος και γενικά το dress code που θα έχει. Μήπως χρειάζεται να βάλεις κάτι πιο βραδινό; Αν όμως αποφασίσεις να βάλεις αυτό πρόσεξε οι γόβες να έχουν μια ροζ απόχρωση και όχι μπεζ για να δένει καλύτερα με τα floral σχέδια που έχει το φόρεμα σου.

Read More

And More