ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ; Τα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου ερωτήσεις…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Κορίτσια καλημέρα, χρειάζομαι την πολύτιμη συμβούλη σας. Έχω το φόρεμα που σας επισυνάπτω στη φωτογραφία. θα ήθελα να μου πείτε αν μπορω να το φόρέσω σε γάμο πολυ δικού μου ανθρώπου. Έαν ναι με τι παπούτσια, αξεσουάρ και τσάντα. Εαν πάλι όχι σας παρακαλώ πολύ προτείνετέ μου κάτι εσείς. Να σημειώσω ότι είμαι 34 ετών, ύψος 1.62 και βάρος 49 kg χωρίς καποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με το σώμα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

/

Απάντηση
Φίλη μας μιά χαρά είναι το φόρεμα σου και πολύ εντυπωσιακό. Δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο να ψάξεις κάτι άλλο. Σε παπούτσι θα βάλεις σίγουρα πέδιλα μαύρα με λεπτά λουράκια, σε κόσμημα ένα πολύ ωραίο χρυσό βραχιόλι και θα κρατήσεις ένα ωραίο clutch (σου στέλνουμε φωτό για να παρεις μία ιδέα). Προσοχή στα μαλλιά και στο μακιγιάζ. Όχι υπερβολές τύπου μπούκλες ή extensions-ένα ωραίο sexy pony tail ή ένα silk ϊσιωμα ταιριάζουν τέλεια στο ρούχο αυτό.Τώρα για το μακιγιάζ μην βάλεις λάμψεις καθόλου (έχει αρκετές το φόρεμα σου) δώσε ένταση με ένα ωραίο κραγιόν σε berry απόχρωση αν σου ταιριάζει ή αν θες τόνισε τα μάτια αντί για τα χείλη με ένα smokey eye!

///

Ερώτηση
Καλημέρα και από εμένα. Στις 4 Οκτωβρίου παντρεύεται η κουμπάρα μου και έχω προβληματιστεί πολύ ως προς το θέμα της ενδυμασίας. Ο γάμος θα γινει στην Καβάλα οπότε σίγουρα έχει άλλο κλίμα από αυτό της Αθήνας αν σας φαίνεται οτι είναι νωρίς ακόμη για χειμωνιάτικα. Έχω ενα κοραλί κοντό φόρεμα με έναν ώμο, σατέν αλλα σκέφτομαι μήπως είναι πολύ καλοκαιρινό. Έχω και χρυσαφί παπούτσια αλλά από πάνω τι να βάλω; Χρυσή εσάρπα για να το συνδυάσω; Γενικά σε φόρεμα τι θα μου προτείνατε εσείς; Το κοραλί παίζει καθόλου; Περιμενω με ανυπομονησία την απάντηση σας!

Απάντηση
Φίλη μας το κοραλί είναι πολύ καλοκαιρινή επιλογή και απόφυγε το καλύτερα. Μπορείς να δεις ένα φόρεμα σε πιο ”φθινοπωρινό” ύφος και χρώμα με λίγο μανίκι. Τα κρουαζέ -τύπου Diane Von Furstenberg είναι μία καλή επιλογή για αυτή την εποχή και μία καλή αγορά αφού είναι all time classic αλλά και ένα μονόχρωμο φόρεμα σε μία γραμμή που σε κολακεύει με γόβες και ωραίο κόσμημα θα είναι τέλειο.

Ερώτηση
Γειά σας θα ήθελα την συμβουλή σας. Έχω πάρει ενα φόρεμα μακρύ με δαντέλα για έναν γάμο. Μπορώ να βάλω παπούτσι χρυσό μπρονζέ με παγιέτες;

Απάντηση
Φίλη μας με το μακρύ δαντελένιο φόρεμα καλό θα ήταν να αποφύγεις παπούτσι με παγιέτες. Διάλεξε πέδιλα σίγουρα σε χρυσή απόχρωση με λεπτά λουράκια, απόφυγε γόβες peep toes και ankle boots γιατί γενικά η δαντέλα θέλει πιο elegant στοιχεία στο styling, και όχι υπερβολές.

Eρώτηση
Καλημέρα, Θα ήθελα τα φώτα σας….έχω αγοράσει ένα μακρύ φόρεμα μπλε σκούρο με έναν ώμο, απλό σε Α γραμμή. Έχω πέδιλα λουστρίνι σε μπεζ χρώμα και προβληματίζομαι για τα αξεσουάρ. Τι να φορέσω και σε τι χρώμα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες σίγουρα να βάλεις εντυπωσιακά σκουλαρίκια και να έχεις τα μαλλιά σου πιασμένα ή χτενισμένα σε στυλ vamp. Εναλλακτικά μπορείς να επιλεξεις και μεγάλα bracelets. Τώρα σε αποχρώσεις, το χρυσό σαν βάση θα αναδείξει το μπλε χρώμα και μετά μπορείς να παίξεις με μωβ, ροζ, κίτρινο, κόκκινο, γκρι κλπ.

Ερώτηση
Καλησπέρα κορίτσια του TLIFE, έχω έναν γάμο αρχές Οκτώβρη, απόγευμα και έχω επιλέξει ένα φόρεμα στο χρώμα που βλέπετε στη φωτό, το πρώτο απο αριστερά. Είναι επίσης maxi, μακρυμάνικο, με λίγο ανοιχτή πλάτη (φτάνει το άνοιγμα κάτω απο το ύψος του σουτιέν). Αρχικά είναι καλή ιδέα για γάμο αυτό το φόρεμα; Με ανησυχεί λίγο η ανοιχτή πλάτη και στη συνέχεια τι χρώμα παπούτσια και τσάντα; Κοσμήματα να φορέσω; Και αν ναι τι χρώμα; Ευχαριστώ!

Απάντηση

Απάντηση
Μας αρέσει το φόρεμα για τον γάμο απλά είναι αρκετά μακρύ και δεν ξέρουμε αν θα σε βολέψει γενικότερα. Αν το επιλέξεις φρόντισε να βάλεις βραχιόλια χρυσά στο χέρι που είναι έξω ο ώμος. Ολοκλήρωσε το look σου με ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρη απόχρωση και θα μπορούσες και ένα clutch με χρώμα όπως χρυσό ή μπλε.


Bracelet Dared 44,00 € – Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας και πολλά μπράβο για τη στήλη σας!
Είμαι καλεσμένη σε γάμο στα μέσα Οκτώβρη (στη Νότια Ελλάδα) και με προβληματίζει το θέμα της εποχής. Είμαι 31 χρονών, 1.75, 70 κιλά (σωματότυπος κλεψύδρα), με ανοιχτά καστανά μαλλιά, λευκή επιδερμίδα και μπλε μάτια. Σκεφτόμουν κάτι σε ολόσωμη φόρμα, ταιριάζει; Σε περίπτωση που έχει ψύχρα, τι θα μπορούσα να συνδυάσω από πάνω; Μπορείτε να μου προτείνετε ένα ολοκληρωμένο σύνολο; Ευχαριστώ πάρα πολύ! Βασιλική

Απάντηση
Βασιλική η επιλογή της ολόσωμης φόρμας μας βρίσκει σύμφωνες γιατί είναι σωστό κομμάτι για την περίσταση και για την εποχή. Φρόντισε να μην είναι σε καλοκαιρινό ύφος, διάλεξε μία με χρώμα πιο ”φθινοπωρινό” όπως μπλε σκούρο μπορντό, καφέ, γκρι αλλά και μία κλασική μαύρη μπορεί με ένα statement κολιέ να αλλάξει ύφος. Σε παπούτσια διάλεξε γόβες και απόφυγε τα πέδιλα για να είσαι safe και για το κρύο εκείνη την περίοδο ένα ladylike σακάκι τύπου Chanel θα είναι ό,τι πρέπει, εκτός αν η φόρμα σου είναι σε ύφασμα πιο χοντρό και με μανίκι οπότε δεν θα χρειάζεται τίποτα από πάνω. Ρίξε και μια ματιά στο Tshopping που ανανεώνει συνέχεια τα προιόντα του και μπορείς να βρεις πολλές ωραίες επιλογές.

Read More

And More