ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ; Τα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου ερωτήσεις

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.


Ερώτηση

Καλησπέρα έχω ένα μαύρο εφαρμοστό midi φόρεμα. Με τι μπουφάν μπορώ να το βάλω;
Σας ευχαριστώ.

Απάντηση
Με ένα μαύρο midi φόρεμα μπορείς να δημιουργήσεις πάρα πολλά και διαφορετικά looks. Δοκίμασε το -ανάλογα με την περίσταση -σε συνδυασμό με leather jacket, με παρκά, με bomber jacket, με cardigan, με κάπα ή με ένα ωραίο blazer. Μην το φοβηθείς καθόλου, πειραματίσου και ολοκλήρωσε τα looks σου με booties αλλά και γόβες.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας και καλό φθινόπωρο… Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Eίμαι καλεσμένη σε σε ένα γάμο και έχω αγοράσει το παρακάτω φόρεμα αλλά δεν ξέρω με τι παπούτσια να το συνδυάσω. Δυστυχώς, θα πρέπει να είναι όλα μαύρα. Δυσκολεύομαι αρκετά με τα ψηλοτάκουνα αλλά είμαι διατεθειμένη να το προσπαθήσω. Και επίσης τι πανωφόρι να φορέσω; Μήπως να το συνδυάσω με μια εσάρπα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Βιολέττα

Aπάντηση
Φίλη μας για παπούτσια θα του ταίριαζαν πολύ ένα ζευγάρι πέδιλα οπως αυτά στην φωτό που μας έστειλες αλλά αν θεωρείς ότι είναι πολύ καλοκαιρινά και θα κρυώνεις τότε γόβες σε αυτο το στιλ που δένουν στον αστράγαλο θα βρεις παντού. Για πανοφώρι αν ο καιρός το επιτρέπει καλό θα ήταν να μην βάλεις κάτι γιατι το ρούχο αυτό είναι πολύ αέρινο και με σχέδιο που δυσκολεύει να το συνδυάσεις με κάτι από πάνω αλλά για παν ενδεχόμενο μία μαύρη μεταξωτή ωραία μεγάλη εσάρπα σε περίπτωση που κρυώσεις θα μπορούσες να την έχεις μαζί σου.

Ερώτηση
Αγαπητή συντακτική ομάδα μόδας του Τlife γεια σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής:
Θα κάνουμε με τον άντρα μου και τις δύο κόρες μου (7 και 12 χρονών ) μία οικογενειακή φωτογράφιση. Η φωτογράφος είναι φίλη και το όλο concept θα είναι free και όχι η κλασική στιλιζαρισμένη οικογενειακή φωτογραφία. Παρόλα αυτά επειδή πιστεύω στη διαχρονικότητα αυτών των φωτογραφιών θα ήθελα τη βοήθεια σας για το τι να φορέσω εγώ και τα κορίτσια. Εγώ είμαι 44 χρονών με καστανά σκούρα μαλλιά , 1,70 ύψος με κανονικές αναλογίες και μου αρέσει το μοντέρνο λιτό στιλ. Τα κορίτσια μου είναι αδύνατα με μακριά ξανθά μαλλιά. Η δική μου σκέψη ήταν τζιν παντελόνι για μένα και τη μεγάλη με λευκό πουκάμισο -μπλουζάκι και κολάν για τη μικρή με φουστίτσα από τούλι σε αντίστοιχα χρώματα ή μαύρο παντελόνι με λευκή μπλούζα για μένα. Εσείς τι λέτε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Α.Γιαννακού

Απάντηση
Καταρχήν συγχαρητηρια για την ιδέα πολύ ωραία! Λοιπόν σωστά σκέφτεσαι ότι αυτή η φωτογραφία θα είναι για πάντα άρα θα πρέπει να βάλεις κάτι διαχρονικό και όχι κάτι trendy. H ιδέα του τζιν με λευκό πουκάμισο είναι πολύ safe αλλά και ένα χαλαρό πουλόβερ σε διαχρονικό μπεζ χρώμα με χρυσά κοσμήματα και γόβες σε γκρι απόχρωση ή nude θα ήταν πολύ οκ. Για την μεγάλη σου κόρη μπορείς να συνδυάσεις τζιν με μαρινιέρα που είναι πιο νεανικό κομμάτι και μπαλαρίνες ίσως ενώ στην μικρή κράτα ένα πιο girly style αλλά να μην είναι πολύ πιο χρωματιστή απο εσάς τις δύο πχ ένα κολάν με ρίγες, λευκό μπλουζάκι και τούλινη φούστα και ίσως αρβυλάκια! Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Καλησπέρα Σοφία, σου είχα ξαναστείλει για το camel φόρεμα, που σου ζητούσα να μου το συνδυάσεις!
Θέλω λοιπόν να μου πεις, σε αποχρώσεις του μαύρου ή του καφέ πώς μπορώ να το φορέσω…εννοώ να μου προτείνεις παπούτσια και σε τι χρώμα, κοσμήματα, καλσόν ίσως αλλά και ένα σακάκι-πανωφόρι-κάτι για από πάνω τέλος πάντων!
Αααααα..το θέλω για βραδινή έξοδο…

/

Απάντηση
Πολύ ωραίο φόρεμα και μπορείς να το φορέσεις και πρωί με μία μπότα και κάπα αργότερα. Για βραδινή έξοδο θα πρέπει να το συνδυάσεις με ένα ankle boot peep toe και από κόσμημα όχι κάτι στο λαιμό αλλά με ένα ωραίο χρυσό cuff-θα βρεις πολύ ωραία στο Τshopping του Τlife!

//

Bracelet 44,00 € – Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι η Μαίρη 36 ετών και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Μου αρέσουν πάρα πολύ τα σκουλαρίκια, ειδικότερα οι κρίκοι. Βλέπω όμως ότι in fashion είναι τα κολιέ. Εσείς τι θα προτείνατε γενικότερα?..Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας οι κρίκοι είναι κομμάτι διαχρονικό στα αξεσουάρ αρκεί να φορεθούν σωστά χωρίς υπερβολές. Αν σου αρέσουν μπορείς να τους συνδυάσεις με πουλοβεράκια και midi φούστες για το γραφείο, (αρκεί να μην είναι xlarge) και με ωραία λευκά πουκάμισα και ψηλόμεσα παντελόνια ενώ για το βράδυ με total black σύνολα και sexy shoes.

Ερώτηση
Καλησπέρα, έχω έναν γάμο 27 Δεκεμβρίου και θέλω να φορέσω κόκκινη pencil φουστα με πουά πουκάμισο. Μπορώ να το συνδυάσω με λευκές γόβες;

Απάντηση
Καλησπέρα και σε εσένα φίλη μας. Λόγω ημερομηνίας οι λευκές γόβες θα είναι λίγο καλοκαιρινή επιλογή οπότε σίγουρα μία στιλάτη μαύρη θα ολοκληρώσει πιο σωστά το ντύσιμό σου. Δες και αυτές που σου προτείνουμε παρακάτω.


Μαύρες γόβες λουστρίνι 170,00 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Mαύρες suede γόβες 69,00 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Eυχαριστώ πολύ για την πολύτιμη συμβουλή σας. Πολύ ενδιαφέρουσα!! Επίσης θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω τις εσπαντρίγιες τις φωτογραφίας;Ψάχνω οικονομικές λύσεις για εσπαντρίγιες με πάτο.Ευχαριστώ !!!


Απάντηση
Φίλη μας τα παπούτσια της φωτογραφίας δεν είναι εσπαντρίγιες αλλά slip-on sneakers. Σκέψου λοιπόν και αυτή την επιλογή γιατί είναι και πιο κατάλληλη για το φθινόπωρο. Μπορείς να βρεις πολλά τέτοιου στιλ παπούτσια στις οικινομικές αλυσίδες και σε πολύ καλές τιμές.

Read More

And More