ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ; Τα κορίτσια της μόδας απαντούν στις δικές σου ερωτήσεις

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας καλά μου κορίτσια!!! Θέλω τη συμβουλή σας για μια βάφτιση αρχές Νοεμβρίου γύρω στις 12 η ώρα…Τι να φορέσω; Είμαι 24 με σωματότυπο αχλάδι..το μαύρο παντελόνι είναι υπερβολικό για τέτοια ώρα; Και για από πάνω ένα blazer; Ή ένα φορεματάκι; Αν γίνεται βάλτε και εικόνες με το τι μου προτείνετε!! Ευχαριστώ!! Λάουρα
Θερμή παράκληση να βλέπουμε συχνότερα αυτή τη στήλη!!!!
Ευχαριστούμε για τις συμβουλές!!!

Απάντηση
Γεια σου Λάουρα! Για το σωματότυπο σου αλλά και την περίσταση ενα πολύ ωραίο σύνολο θα είναι παντελόνα με πουκάμισο και γόβες σε nude απόχρωση και θα το βρεις όλο στο tshopping του tlife, δες και φωτό.


Πουκάμισο 156,09 € – Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ψηλόμεση παντελόνα120,00 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Γόβες λουστρίνι 119,00 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Κορίτσια ευχαριστούμε πολύ για τις συμβουλές σας!!! Μου έκαναν δώρο αυτό το jacket-μπλουζάκι (που δεν είναι πανωφόρι) και θα ήθελα κάποιες επιλογές να το συνδυάσω ώστε να δείχνει θηλυκό αλλά και σικ!! Που μπορώ να το φορέσω; (Έχω καμπύλες σε στήθος και γλουτούς, αλλά λεπτά ποδια)! Τhank you!!


Απάντηση
Φίλη μας το jacket-μπλουζάκι σου είναι ήδη πολύ θηλυκό δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να το κάνεις περισσότερο, ένα τέτοιο ρούχο δεν ταιριάζει στο γραφείο εννοείται αλλά για ένα ποτό και μία βραδινή έξοδο μας αρέσει. Θέλει προσοχή στο styling βέβαια, ιδανικά με midi φούστα θα ήταν ωραίο και κλασικές πανύψηλες γόβες αλλά και με ένα ωραίο cropped μαύρο παντελόνι. Μην βάλεις κοσμήματα καθόλου και κράτησε ένα δερμάτινο clutch.

Eρώτηση
Καλησπέρα, θέλω τη βοήθειά σας. Αγόρασα αυτή τη φούστα και το μπλουζάκι και θέλω να ρωτήσω τι παπούτσι να βάλω…

Απάντηση
Πολύ ωραίος συνδυασμός με αυτό το ντύσιμο θα ήταν μία γόβα σε κόκκινο σκούρο χρώμα και suede δέρμα και θα την βρεις στο Τshopping του TLIFE! Δες και φωτό!

Γόβες 69,00 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Αγόρασα ενα skater φόρεμα με leather τοπ, σε ασπρόμαυρο χρώμα και θα ήθελα να σας ρωτήσω με τι χρώμα παπούτσια και τσάντα να το συνδυάσω!!!

Απάντηση
Φίλη μας εκτός από μαύρο θα είναι πολύ ωραίο με μπλε παπούτσια αλλά και κόκκινα ενώ σε τσάντα μία δερμάτινη cross body shoulder bag ή μία backpack θα ταιριάζουν τέλεια.

Ερώτηση
Γειά σας! Μου έκαναν δώρο την ζακέτα της φωτογραφίας σε λευκό χρώμα η οποία φτάνει λίγο πιο κάτω από το γόνατο! Νομίζω ότι θα ταίριαζε με ένα φόρεμα, πουκάμισο-φούστα ακόμη και με τζιν, ωστόσο δεν ξέρω με τι πανωφόρι μπορώ να το συνδυάσω…Θα μπορούσε να φορεθεί με ένα δερμάτινο κοντό τζάκετ ή πρέπει να είναι μακρύ στο μήκος της ζακέτας ή τί άλλο έχετε να προτείνετε;
Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας γεια σου! Με αυτή την ζακέτα μπορεις άνετα να φορέσεις κάποιο παλτό μακρύ αλλά και με ένα leather jacket και ας είναι πιο μακριά η ζακέτα, αρκεί το όλο ντύσιμο να είναι ποιo cool. Μπορείς για παράδειγμα να το συνδυάσεις με κολάν, ή τζιν και μποτίνια αλλά και με ένα παρκά επίσης, γενικά έχεις πολλές επιλογές.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας. Οι συμβουλές σας είναι εξαιρετικές και έχω μάθει πολλά από εσάς. Τον Δεκέμβρη παντρεύω τον γιό μου. Είμαι 50 ετών, ύψος 1.60 , με κοντά μαλλιά με ξανθές ανταύγειες και ανοιχτόχρωμα μάτια. Εύσωμη, γύρω στα 76κιλά, με το βάρος σωστά κατανεμημένο. Θα ράψω ένα μπλε φόρεμα σε στυλ wrap dress, σε στενή γραμμή στην περιφέρεια και τρουακάρ μανίκι. Σας επισυνάπτω φώτο του υφάσματος και της τρέσας που θα μπει περιμετρικά στο ντεκολτέ. Είναι από κρυσταλλάκια φάρδους 1cm (δεν είναι ασημένια).
Θέλω την συμβουλή σας για το α) για το χρώμα των παπουτσιών (έχω βρει μία επτάποντη σουέντ βυσσινί γόβα (νομίζω όμως ότι δεν πάει), σκέφτομαι και το μπλε ή το μπλε μωβ ), β) την τσάντα και φυσικά γ) τα σκουλαρίκια, που πάντα τα θεωρώ σημαντικό αξεσουάρ σε ένα καλό ντύσιμο (δεν φοράω κολιέ ή βραχιόλια). Σας ευχαριστώ πολύ, περιμένω με αγωνία τις συμβουλές σας. Maria

Απάντηση
Φίλη μας η βυσσινί suede γόβα δεν είναι κακή επιλογή και ταιριάζει με το μπλε φόρεμα σου. Εναλλακτικά θα μπορούσες να βάλεις nude γόβες, ένα clutch και σκουλαρίκια σαν αυτά που σου δείχνουμε στις παρακάτω φωτό .

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας!!!
Παντρεύομαι τον επόμενο μήνα με πολιτικό γάμο (σε μεγάλη πόλη της Βορείου Ελλάδας). Πώς θα πρέπει να ντυθώ;;; Είμαι 29 ετών, 1,78 ύψος, 57 κιλά, έχω ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, ψυχρή επιδερμίδα. S.O.S.!!!

Απάντηση
Φίλη μας για τον πολιτικό γάμο έχεις πολλές επιλογές: φόρεμα ή φούστα με πουκάμισο αλλά και κοστούμι. Αποφάσισε λοπόν με τι θα ήθελες να εμφανιστεις εκείνη την ημέρα και άρχισε να δοκιμάζεις look. Mία πολύ safe επιλογή είναι ένα ωραίο midi φορεμα σε cream απόχρωση με φίνα χρυσά κοσμήματα.

Read More

And More