“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να γνωρίζεις πως θα συνδυάσεις τέλεια τα χειμερινά σου ρούχα και αξεσουάρ; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουν μία απάντηση γεμάτη μόδα σύμφωνα πάντα με το δικό σου στιλ!


Ερώτηση

Γεια σας! Πρόσφατα αγόρασα λεοπάρ μποτάκια χαμηλά και δεν ξέρω ακριβώς με τι ρούχα να τα συνδυάσω. Τι μου προτείνετε;

Aπάντηση
Έκανες πολύ καλή αγορά! Τα leopard prints έχουν γίνει πλέον κλασικά και διαχρονικά και να είσαι σίγουρη πως δε θα μετανιώσεις που τα επέλεξες. Τα μποτάκια σου θα είναι πολύ ωραία σε συνδυασμό με ένα μίνι φόρεμα σε γραμμή Α που είναι πολύ δυνατή τάση φέτος και μαύρο οπάκ καλσόν, με skinny jeans, πουλόβερ και κάπες, με cropped παντελόνια και sweaters και γενικότερα μπορείς πολύ εύκολα να τα εντάξεις στα καθημερινά σου σύνολά. Τώρα όσο για τα χρώματα εκτός από το μαύρο, θα ταιριάζουν πολύ με μπλε σκούρο, γκρι, μπορτντό αλλά και με πιο έντονα όπως κόκκινο ή cobalt blue. Μη φοβηθείς να τα ταιριάξεις ακόμα και με άλλα prints όπως ριγέ ή καρό!

Ερώτηση
Καλησπέρα, είμαι 52 χρονών, εύσωμη (1,72 εκ.ύψος και 98 κιλά βάρος). Τον Ιανουάριο θα πάω στο γάμο της ανηψιάς μου που θα γίνει στην Κρήτη. Θα ήθελα να με συμβουλέψετε για το τι θα πρέπει να φορέσω (είδος, χρώμα, παπούτσια). Είμαι συμμετρικά παχιά. Το σώμα μου δεν παρουσιάζει τοπικό πάχος, είναι κατανεμημένο παντού.
Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας θα πρέπει να σκεφτείς με τι νιώθεις άνετη και όμορφη. Ένα φόρεμα σε γραμμή που σε κολακεύει-μονόχρωμο ιδανικά-από καλή ποιότητα και ύφος λίγο ρετρό θα ταίριαζε στην περίσταση και στην ηλικία σου. Σου στέλνουμε και φωτό για να δεις περίπου το ύφος που εννοούμε. Συνδύασέ το με ωραίες κλασικές γόβες σε nude απόχρωση και από πανω ένα ωραίο παλτό μαύρο ή ένα σακάκι (ανάλογα το ρούχο που θα βάλεις τελικά), ένα ωραίο clutch το οποίο θα μπορούσε και να έχει λίγο χρώμα όπως και το κόσμημα σου, σκουλαρίκια ή κολιέ.

/

Ερώτηση
Αγαπητό Tlife θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το θέμα που με απασχολεί. Μου αρέσουν πολύ οι γούνινες μπότες τύπου Ugg, εχθές τις απέκτησα και σε φούξια χρώμα αλλά δεν ξέρω με τι να τις ταιριάξω. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας τις μπότες αυτές τις φοράς κάθε μέρα με σύνολα ζεστά και casual. Με ολα τα τζιν σου και απο πάνω ζακέτες και parka, με πλεκτά φορεματάκια και χοντρό καλσόν σε γκρι-μπεζ απόχρωσεις και από πάνω μία κάπα ίσως ή ένα πόντσο αλλά και με μονόχρωμα παντελόνια με ένα ημίπαλτο ή μπουφάν. Γενικά προτίμησε να τη συνδυάζεις με ”ήπια” χρώματα όπως γκρι. μπλε, λευκό ή μαύρο εφόσον οι μπότες σου έχουν έντονο χρώμα.

Ερώτηση
Καλησπέρα, το όνομα μου είναι Αναστασία και θα ήθελα τη βοήθεια σας! Το Δεκέμβριο θα γίνω νονά, η βάφτιση θα γίνει πρωινή ώρα και δεν έχω ιδέα τι να φορέσω! Είμαι 35 χρονών με ξανθά μαλλιά, ύψος 1.67 και λίγο γεμάτη. Θα ήθελα να αποφύγω κάτι σε κοντή/ό φούστα/φόρεμα..Καμία ιδέα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Φίλη μας μία πολύ ωραία ιδέα θα ήταν να βάλεις μία φούστα σε 50’ς γραμμή (αφού δεν θες μίνι) με ένα ωραίο τοπ, κόσμημα στο λαιμό και ωραίες γόβες. Ρίξε και μια ματιά στο Tshopping , δες και τις φωτό παρακάτω για να εμπνευστεις.

///

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια, πρόσφατα αγόρασα μια καφέ δερμάτινη μίνι φούστα. Μένω στην Αγγλία που το κρύο ήδη είναι τσουχτερό και θα ήθελα να την φοράω με τα καθημερινά μου σύνολα. Θα μπορούσα να την συνδυάσω με καλσόν και αν ναι με τι χρωμα; Θα μπορούσα να την βαλω με μαύρα; Μου αρέσει πολύ με τζιν ή λευκό πουκάμισο. Μπορείτε να μου προτείνετε αλλους συνδυασμούς;
Ευχαριστώ πολύ, Νίκη

Απάντηση
Φίλη μας φυσικά και μπορείς να την βάλεις με καλσόν-οπάκ μαύρο σίγουρα αλλά και ένα μάλλινο γκρι λεπτό για το πρωί και το βράδυ με ένα μαύρο διάφανο με μικρά πουά που θα βρεις όλα σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες. Τώρα όσον αφορά στους συνδυασμούς, εκτός από πουκάμισο μπορείς να την ταιριάξεις με ένα loose πουλόβερ ή μια μπλούζα με ζιβάγκο που έχει επιστρέψει πολύ σαν τάση και ankle boots ή μπότες.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Κοιτάζοντας την ντουλάπα μου βρήκα ενα κοτλέ παντελόνι σε μπλε σκούρο σε γραμμά άλφα. Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το φορέσω φέτος, κι αν ναι ποιοί θα ήταν οι καλύτεροι συνδυασμοί για να μην φαίνομαι απο άλλη εποχή; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Tα flared pants όπως λέγονται, χάρη στο τέλεια καθορισμένο σχήμα τους, είναι εξαιρετικά κολακευτικά για αυτό καλά θα κάνεις να το κρατήσεις στην γκαρνταρόμπα σου φίλη μας. Τώρα για να κάνεις πιο σύγχρονο το ρετρό στιλ του, συνδυάσέ το με ένα πουλόβερ σε γήινους τόνους, ένα ζευγάρι κομψά μποτάκια, και μια satchel ή cross-body bag .


Eρώτηση

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα πήγαινε μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες καρό πολύ διακριτικές στο κάτω μέρος και στις μανσέτες, με μπλε ηλεκρίκ μποτάκια αστραγάλου με τακούνι, τσάντα και τζάκετ στο ίδιο χρώμα μπλε.Τι λέτε εσείς?

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείνουμε να κρατήσεις ένα ή το πολύ δύο μπλε στοιχεία στο σύνολό σου για να μην φανείς υπερβολικά σεταρισμένη. Μπορείς για παράδειγμα να κρατήσεις το σακάκι και την τσάντα και να αντικαταστήσεις τα μπλε παπούτσια με μαύρα, ή να φορέσεις μαύρο πανωφόρι και να κρατήσεις μόνο την τσάντα ή τα παπούτσια σε μπλε.

Αν θέλεις να στείλεις τις ερωτήσεις σου στην Αλεξάνδρα Κατσαίτη κάνε κλικ εδώ

Read More

And More