FASHION TIPS: Έχεις στιλιστικές απορίες; Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις fashion απορίες; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντησή σου!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, αγόρασα από γνωστό site τα συγκεκριμένα chunky μποτάκια τα οποία, τελικά απο κοντά μου φάνηκαν πολύ ογκώδη. Με τι θα μπορούσα να τα φορέσω για να μην φανούν υπερβολικά;
Ο συνδυασμός καλσόν και φαρδύ πλεκτό φορεμένο σαν φόρεμα μου αρέσει αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο με παντελόνι..

Απάντηση
Φίλη μας αυτά τα μποτίνια είναι μεγάλη τάση φέτος και μπορείς να τα φορέσεις με πάρα πολλούς συνδυασμούς. Με καρό πουκάμισο, skinny jeans και παρκά, με πουλόβερ, οπάκ καλσόν και skater skirt, με boyfiend jean, φούτερ και σκουφάκι, με τζιν σορτς, λευκό πουκάμισο και cardigan, είναι κάποιοι συνδυασμοί που θα μας άρεσαν αλλά μην σε προβληματίζει γενικά το ότι είναι chunky έτσι είναι το στιλ τους- δες και κάποιες φωτό που σου στέλνουμε.

Ερώτηση
Γεια σας!! Είμαι 16 χρόνων, 50 κιλά και ύψος 1,65. Τον Δεκέμβρη στις 25 είμαι καλεσμένη στον γάμο της αδερφής του αγοριού μου. Είμαι μικροκαμωμένη, με καστανόξανθα μαλλιά. Έχω σκεφτεί τι θα μπορούσα να φορέσω αλλά δεν έχω καταλήξει πουθενά και το πρόβλημα είναι οτι εκείνες οι μέρες θα είναι οι μέρες της περιόδου μου οπότε θα ήθελα κάτι που δεν θα είναι κολλητό ούτε κοντό και ουτε ανοιχτόχρωμο… επίσης αν μπορείτε πείτε μου τι παπούτσι μπορώ να βάλω και από πάνω για να μην κρυώνω… Θα μου ήταν πολύ χρήσιμη η συμβουλή σας… ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Aπάντηση
Φίλη μας για την ηλικία σου και την περίσταση ένα ωραίο φόρεμα σε girly style είναι ό,τι πρέπει. Φρόντισε να μην είναι κολλητό ούτε πολύ μακρύ για να αναδυκνύει την μικροκαμωμένη σιλουέτα σου. Συνδύασε το με ankle boots και από πάνω με ένα basic πανοφώρι όπως ενα ωραίο παλτό ή μία κάπα. Ρίξε και μια ματιά στο Tshopping του Tlife που θα βεις πολλές ωραίες επιλογές σε φορέματα.

Ερώτηση
Ήθελα τη βοήθεια σας. Αρραβωνιάζεται η αδερφή μου και θα ήθελα επειδή τη συγκεκριμένη μέρα δεν θα μπορώ να φορέσω αυτά που είχα επιλέξει λόγω μιας μικροεπέμβασης θα βάλω boyfriend jean για να είναι άνετο. Μπορείτε να μου πείτε πως να το συνδυάσω για να κάνω ένα ωραίο ντύσιμο; Ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας θα το συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό τοπ με έντονο χρώμα ή με prints, θα φορέσεις ένα εντυπωσιακό κολιέ και ωραίες γόβες σε έντονο χρώμα, όπως κόκκινο, θα γυρίσεις λίγο το ρεβέρ και θα ολοκληρώσεις το look με μία λεπτή δερμάτινη ζώνη.

Eρώτηση
Καλησπέρα σας! Έχω μια φούστα ασπρόμαυρη μίνι πουά σε γραμμή κλος. Πως να τη συνδυάσω για μια casual εμφάνιση;

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να την φορέσεις με ένα cropped πλεκτό σε λευκό ή μαύρο χρώμα με ένα leather jacket από πάνω και από κάτω καλσόν οπάκ και slip on sneakers. Eπίσης με κάποιο t-shirt ή φούτερ με κουκούλα σε basic χρώμα όπως γκρι ή κόκκινο, αρβυλάκια και ένα bomber jacket ή με λευκό πουκάμισο morning blazer και loafers.

Ερώτηση
Γεια σας με λένε Σπυριδούλα και διαβάζω συχνά τις στήλες σας. Έχω μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Επειδή θέλω να αγοράσω μποτάκια φέτος θέλω να μου πείτε σε τι ύψος να τα πάρω για να μην με δείχνουν πιο κοντή και πιο παχιά. Eίμαι 1.62 και κιλά 75. Επίσης τι άλλο μου προτείνετε σε παπούτσια; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση
Φίλη μας σου προτείνουμε να διαλέξεις ένα ζευγάρι μποτάκια με μεσαίου ύψους τακούνι και σε μήκος στο σημείου του αστράγαλου για να μην “κόβουν τα πόδια σου. Επίσης ένα καλό τρικ για να δείχνουν τα πόδια και η σιλουέτα σου πιο ψηλά είναι να προτιμάς μονοχρωματικά ή σε κοντινές αποχρώσεις ρούχα με τα παπούτσια σου. Τώρα για πιο βραδινές περιστάσεις σου προτείνουμε οπωσδήποτε ένα ζευγάρι pointy pumps που είναι από τα πιο κολακευτικά είδη παπουτσιών. Ρίξε και μια ματιά σε αυτά που σου προτείνουμε παρακάτω!


Ankle boots 160 € -Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Γόβες 69 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα σας, ονομάζομαι Έλενα και αγόρασα πρόσφατα ένα μαύρο αμάνικο κοντό φόρεμα με χρυσά τρουκς στο μπούστο.Θα το φορέσω με μαύρο μποτίνι μέχρι τον αστράγαλο και θα ήθελα να μου πείτε τι καλόν ταιριάζει, οπάκ μαύρο ή λεπτό; Επίσης μπορώ να φορέσω κάποιου είδους αξεσουάρ; Λάβετε υπόψιν οτι έχω ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΟ κόκινο μαλλί…τι θα τα’ιριαζε στην περίπτωση αυτή;

Απάντηση
Έλενα και τα δύο ταιριάζουν, ανάλογα με την περίσταση. Αν θέλεις να κάνεις μια πιο βραδινή εμφάνιση διάλεξε το λεπτό ενώ για μια πιο απλή, το οπάκ. Όσο για τα αξεουάρ, εφόσον το φόρεμα σου έχει τρουκς θα μπορούσες να κρατήσεις το υπόλοιπο σύνολο σου απλό. Αν θέλεις μπορείς να διαλέξεις ένα ζευγάρι χρυσά, minimal σκουλαρίκια και να ολοκληρώσεις το look με μια τσάντα-φάκελο.

Read More

And More