“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Αν κάτι απολαμβάνουμε είναι το να βρίσκόμαστε δίπλα σου και να σε βοηθάμε να παίρνεις στιλιστικές αποφάσεις ή ιδέες για το πως να φορέσεις σωστά τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου.

Ιδέες για συνδυασμούς, χρώματα, αξεσουάρ και για ο,τι άλλο μπορεί να σε προβληματίζει μη διστάσεις λοιπόν να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατόν θα σου δώσουμε όλες τις απαραίτητες λύσεις και tips!

Ερώτηση
Καλημέρα σας! Είμαι 21 ετών. Τώρα το Δεκέμβρη είμαι καλεσμένη σε έναν αρραβώνα. Δεν ξέρω τι να φορέσω. Έχω αγοράσει όμως κάτι σουέτ ψηλοτάκουνα μποτάκια. Μπορείτε να βοηθήσετε…??

Απάντηση
Καλησπέρα φίλη μας. Για την περίσταση και την ηλικία σου μπορείς να συνδυάσεις τα μποτάκια σου με ένα ωραίο φόρεμα σε girly ύφος- χωρίς υπερβολές αλλά και με μια ωραία playsuit αν το επιτρέπει ο σωματότυπός σου. Δες και φωτό για να εμπνευστείς.

Ερώτηση
Καλημέρα σας! Βαπτίζουμε τη δεύτερη κορούλα μας στις 27 Δεκέμβρη, Σάββατο απόγευμα και μετά έχουμε τραπέζι.
Σκέφτομαι να φορέσω ένα τιραντέ βελούδινο σε Α γραμμή, πολύ μακρύ κόκκινο-μπορντό φόρεμα με πολύ ανοιχτό μπούστο, με μαύρη-χρυσή εσάρπα- μόνο για την εκκλησία, μαύρη χαμηλή 7μισάρα κλασική γόβα ή αστραγάλου-με κουράζει πολύ πλέον το ψηλοτάκουνο-μαύρο φάκελο και για πανωφόρι μαύρο μακρύ δερμάτινο με βελούδινες λεπτομέρειες στους ώμους, ή μαύρη ή μπεζ γούνα.
Σε μακιγιάζ κόκκινο σκούρο κραγιόν και αρκετά ελαφρύ μακιγιάζ στα μάτια. Για κοσμήματα τι να προτιμήσω; Αlltime classic χρυσά ή λευκά swarovski, μονο στο λαιμό ή μόνο σκουλαρίκια και σετ ριβιέρα ή κάτι άλλο; Γενικά μήπως ακούγεται too much το σύνολο να κατευθυνθώ αλλού; Είμαι 38 ετών, 1,68 ύψος, 70κ. βάρος με βαμμένα μαύρα μακριά μαλλιά-που δεν εχω ιδέα πως να τα κάνω- και ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Περιμένω με αγωνία τις συμβουλές σας!
Φιλικά, Αλεξανδρα

Απάντηση
Aλεξάνδρα ας αρχίσουμε απο το φόρεμα. Δεν ξέρουμε πόσο βαθύ ειναι αυτό το ντεκολτέ που μας περιγράφεις και αν αρμόζει για την περίσταση. Το φόρεμα από μόνο του, ναι είναι λίγο υπερβολικό αλλά αν το έχεις και δεν θες να μπεις σε άλλα έξοδα, με τις σωστές κινήσεις θα μπορέσεις να το βάλεις στην βάφτιση.
Σε καμία περίπτωση μην βάλεις χρυσή εσάρπα- προτίμησε κάτι σε μαύρο από βελούδο ή γούνα. Στα παπούτσια είμαστε σύμφωνες με την γόβα που έχεις αλλά και με το φάκελο που θες να κρατήσεις.
Κοσμήματα μην φορέσεις εφόσον το φόρεμα σου ειναι μάξι βελούδο με χρυσές λεπτομέρειες και πας σε βάφτιση -όχι σε δεξίωση- είσαι αρκετά εντυπωσιακή μόνο και μόνο με αυτό.
Τα μαλλιά σου θα τα πιάσεις σίγουρα σε ενα χαλαρό σινιόν ή με ένα ballet κότσο χαμηλά στο λαιμό και το μακιγιάζ σου φρόντισε να είναι ΄΄πρωινό” δηλαδή χωρίς λάμψεις, χρώματα κ.λ.π. Θα μπορούσες να τονίσεις τα μάτια σου με μια λεπτή γραμμή eye liner και να βάλεις nude απόχρωση στα χείλη- όχι κόκκινο σκούρο κραγιόν με αυτό το σύνολο.
Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Καλησπέρα, συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Τέλη Δεκεμβρίου πρωινή ώρα παντρεύομαι με πολιτικό γάμο στη Γερμανία, σε αίθουσα Δημαρχείου. Όλα είναι πολύ λιτά. Θα φορέσω ένα δαντελένιο φόρεμα χωρίς άλλα διακοσμητικά, ζαχαρί χωρίς μανίκια με φαρδιές τιράντες, με βαθιά λαιμόκοψη, εφαρμοστό κάπως στο μπούστο, με μια υφασμάτινη ζωνίτσα που δένει πλάγια σε ένα φιογκάκι και συνεχίζει πέφτοντας χαλαρά στο υπόλοιπο σώμα σαν σε γραμμή Α και φτάνει να καλύπτει τα γόνατά μου. Θέλω να με συμβουλεύσετε τι παπούτσια να φορέσω κια με τι καλσόν. θα μου άρεσε και κάτι το ιδιαίτερο ως επιλογή. Θα μπορούσα να φορέσω γάντια; Έχω αρκετά πλούσια, μακριά, σγουρά, μαλλιά-πως να τα φτιάξω; Θα μου άρεσαν και ελεύθερα κάτω. Σας ευχαριστώ πολύ, καλή χρονιά σας εύχομαι.

Απάντηση
Φίλη μας η ώρα η καλή σου ευχόμαστε! Το νυφικό σου μας ακούγεται πολύ ωραίο! Για παπούτσια θα σου προτείναμε κάτι με λίγο vintage αισθητική π.χ. γόβες που δένουν στον αστράγαλο με κορδέλες ή peep toes σου στέλνουμε και φωτό για να δεις (δεν ειναι στο σωστό χρώμα αλλά θα καταλάβεις). Μας αρέσει η ιδέα να βάλεις γάντια αλλά εφόσον το φόρεμα σου είναι από δαντέλα θα πρέπει αυτά να είναι από κάποιο άλλο υλικό. Για τα μαλλιά σου σου στέλνουμε 2 φωτό που ταιριάζουν στο όλο σου look.

Ερώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν φέτος το χειμώνα ειναι της μόδας οι peep toe γόβες, έχω κάτι μαύρες κλασικές ψηλοτάκουνες και αναρωτιέμαι αν μπορώ να τις φορέσω ακόμα, γιατί τα μυτερά φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο.
Γεωργία

Απάντηση
Γεωργία, η αλήθεια είναι πως οι μυτερές γόβες είναι από τις πιο δυνατές τάσεις στα παπούτσια τις τελευταίες σεζόν, οι peep-toes όμως όπως σωστά είπες είναι κλασικό στιλ παπουτσιού, πράγμα που σημαίνει πως δεν φεύγουν εκτός μόδας.
Οπότε να μην προβληματίζεσαι και να τις φοράς!

Ερώτηση
Γεια σας!!! Αγόρασα την παρακάτω ψηλόμεση φούστα σε χρώμα πράσινο-σταχτί και θα ήθελα να μου προτείνετε πως να τη φορέσω…Ευχαριστώ

Απάντηση
Καλημέρα φίλη μας, πολύ ωραία η φούστα σου. Θα σου προτείναμε να την φοράς με ωραία λεπτά πουλοβεράκια σε παστέλ αποχρώσεις σε στυλ 50’ς είτε από μέσα ή από έξω με λεπτή ζώνη από πάνω, με αέρινα τοπ ή πουκάμισα μονόχρωμα αλλά και με prints απλά φρόντισε να μην είναι πολύ σκούρες αποχρώσεις. Φώτισε το σύνολο με ανοιχτόχρωμα τοπ και τώρα στο θέμα παπούτσι για αυτή την φούστα θα πρέπει να βάλεις ή γόβες ή μια μπότα λεπτή όμως που αγκαλιάζει το πόδι και μπαίνει κατω από την φούστα.

Ερώτηση
Γειά σας! Διαβάζω συνεχώς τη στήλη σας και τη βρίσκω φανταστική! Στις 18 Δεκεμβρίου θα παρευρεθώ στην ορκωμοσία της κολλητής μου, είμαι 56 κιλά και ύψος 1.67, σκέφτομαι να βάλω την παρακάτω φούστα με αρβυλάκια, ένα πλεκτό λευκό μπλουζάκι και ένα statement κολιέ. Πιστεύετε ότι είναι υπερβολικό για πρωί και αν ναι δώστε μου ιδέες για να συνδυάσω τη φούστα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, είμαστε σύμφωνες σε όλα για το ντύσιμο που σκέφτεσαι αλλά διαφωνούμε στα αρβυλάκια. Επειδή η μέρα είναι ιδιαίτερη και όλοι πάνε πάντα πολύ καλά ντυμένοι σε αυτές τις περιστάσεις θα σου προτείναμε να αντικαταστήσεις τα αρβυλάκια σου με ένα ζευγάρι ankle boots με medium τακούνι. Κατά τα άλλα μας αρέσει πολύ.

Ερώτηση
Γεια σας!!! Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί…έχω αγοράσει ένα κόκκινο φόρεμα με δαντέλα να το φορέσω παραμονή Πρωτοχρονιάς και Χριστουγέννων. Θέλω να ρωτήσω με τι αξεσουάρ μπορώ να το φορέσω; Τσαντάκι; Παπούτσια; Αναμένω απάντησή σας, ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας θα σου προτείνουμε να αποφύγεις τον κλασικό συνδυασμό κόκκινου-μαύρου και να προτιμήσεις να συνδυάσεις το φόρεμα σου με ένα ζευγάρι nude γόβες ή κόκκινες για ένα εντυπωσιακό total look μιας και οι ημέρες το επιτρέπουν( δες και αυτές που προτείνουμε παρακάτω). Και στις 2 περιπτώσεις ολοκλήρωσε το look σου με ένα χρυσό box-clutch. Aπόφυγε τα πολλά κοσμήματα για να μην “βαρύνεις” το σύνολο σου-φόρεσε ίσως μόνο ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια.


Κόκκινες γόβες 79 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Nude γόβες 119 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More