Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling και απαντούν στις ερωτήσεις σου

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Αγαπημένο μου Tlife…Όπως πολλές άλλες ετοιμάζομαι για το ντύσιμο της Πρωτοχρονιάς…Θα σας στείλω μια φωτό με το φόρεμα που έχω ήδη πάρει για να μου πείτε με τι γόβες και τι clutch να το συνδυάσω..
Ευχαριστώ εκ των προτέρων….

//

Απάντηση
Φίλη μας αν θες να βάλεις γόβα θα πρέπει να είναι σε nude απόχρωση αλλά να σκέφτεσαι για πέδιλο μπορείς και μαύρο αλλά και χρυσό απλά πρόσεχε να ειναι λεπτεπίλεπτα, να έχουν λουράκια και χωρίς πολλά σχέδια! Ολοκλήρωσε το look σου με ένα box-clutch σε ουδέτερη απόχρωση.

Ερώτηση
Γεια σας, έχω μια μαύρη μακριά φούστα από βελούδο. Πως μπορώ να τη συνδυάσω; Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας αν ο σωματότυπος σου το επιτρέπει, θα είναι πολύ ωραίο με ένα cropped top λευκό που αφήνει λίγο την κοιλίτσα ακάλυπτη ή ένα τοπ αέρινο. Γενικά το βελούδο θέλει αέρινα, φίνα υφάσματα στους συνδυασμούς του αλλίως δεν είναι chic το αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας. Χρειάζομαι και πάλι τη βοήθεια σας. Συμβουλές σε εγκυμονούσες δίνετε? Είμαι 34χρόνων, ύψος 1,60 και προς το πάρων 50kg. Διανύω τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης μου και θέλω τις πολύτιμες συμβουλές σας στο τι φοράμε στη δουλειά αλλά και γενικότερα, για να είμαι άνετη και ταυτόχρονα ωραία ντυμένη. Άν μπορείτε να μου δείξετε και παραδείγματα θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φιλη μας οι μήνες της εγκυμοσύνης δεν πρέπει να μας κάνουν να χάνουμε το στιλ μας και τώρα που είσαι ακόμη στην αρχή και δεν έχεις πάρει κιλά μπορείς να ντύνεσαι ωραία ακόμη και στο γραφείο. Αγόρασε τοπ που είναι χαλαρά στην κοιλιά και συνδύασε τα με blazers, τζιν ή basic παντελόνια και γόβες, φορέματα σε στενή γραμμή και φόρεσε χρυσά κοσμήματα που τραβούν το βλέμμα απο την κοιλίτσα, φορέματα σε loose γραμμή μίνι με μπότες, κολάν δερμάτινα με ριχτά πλεκτά ή λευκά πουκάμισα και flat shoes. Σου στέλνουμε και μερικές φωτό!

Ερώτηση
Καλημέρα! Αγόρασα μαύρες κάλτσες πάνω από το γόνατο και θέλω να μου πείτε με τι μπορώ να τις φορέσω! Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορέσεις να τις βάλεις με μπότες flat ή και με τακούνι που τελειώνουν στο γόνατο και να σουρώσεις λίγο τις κάλτσες σου και από πάνω απόφυγε στενά φορέματα αλλά συνδύασε τις με ψηλόμεσα σορτσάκια, πουλόβερ και ημίπαλτο ή hippie φορεματάκια και militaire jacket.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια του Τlife….έχω κάποιες στιλιστικές αποριες και είστε οι κατάλληλες. Έχω Ένα λευκό τζιν αμάνικο τζάκετ και δεν ξέρω πως να το συνδυάσω. θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να το φορέσω τώρα το χειμώνα. Ακόμα θα ήθελα να μου προτείνετε τρόπους που μπορώ να φορέσω τις ψηλές κάλτσες με διάφορους τρόπους. Αν μπορώ να βοηθήσω ειμαι 17 χρόνων και όπως καταλαβαίνετε θελω casual ντυσίματα για το σχολείο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Φιλάκια Αγγελική

/

Απάντηση
Φίλη μας το γιλέκο σου είναι καλοκαρινό ρούχο αρα κανε υπομονή και θα το βάλεις ξάνα την Άνοιξη ενώ τις κάλτσες σου φόρεσε τις με μίνι φούστες, ψηλόμεσα σορτσάκια και φορέματα girly. Απόφυγε στενά και σούπερ μίνι και κάνε το στιλ πιο παιχνιδιάρικο.

Ερώτηση
Ψάχνω ένα μάξι λευκό φόρεμα με άνοιγμα κατά προτίμηση για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Μπορείτε να μου προτείνετε μερικά κομμάτια με link για αγορά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας το Tshopping του Τlife έχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις και είναι πραγματκά πολύ καλή επιλογή για την περίσταση. Ρίξε μια παρακάτω στη φωτό!

Maxi φόρεμα 115,90 € – Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα, διαβασα οτι μπορώ να σας γράψω για να με βοηθήσετε σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετικά με τον συνδυασμό ρούχων. Λοιπόν πήρα για την Πρωτοχρονιά ένα μπλε κάπως σκούρο φόρεμα κοντό του οποίου τα μανίκια είναι 3 τέταρτα διαφανή και προς το λαιμό δεν είναι πολύ ανοιχτό, κάνει ένα V το οποίο συνοδεύεται απο φραμπαλάδες αλλά όχι πολύ πυκνούς με αποτέλεσμα να μην ταιριάζει μεγάλο ογκώδες κολιέ όπως θα ήθελα. Για να γίνει το φόρεμα λίγο πιο επίσημο τι μου προτείνετε; Επίσης να βάλω χρυσά ή ασημένια κοσμήματα; Και μια ακόμη απορία που έχω είναι..τι χρώμα παπούτσι ταιριάζει κ τι στιλ? Θα ήθελα φέτος να μην φορέσω πολύ ψηλό γιατί με το αγόρι μου είμαστε περίπου στο ίδιο ύψος και δε θέλω να φαίνεται μεγάλη διαφορά υψους οταν περπατάμε δίπλα δίπλα…ευχαριστώ εκ των προτέρων! 🙂

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ εντυπωσιακό από μόνο του (χρώμα και σχέδιο) άρα δεν πρέπει να ανησυχείς πως να το κάνεις ακόμη πιο εντυπωσιακό αλλά να φροντίσεις να μην το υπερφορτώσεις.
Σε κόσμημα αφού έχει διάφάνεια και φραμπαλάδες δεν χρειάζετα κάτι ακόμη. Ένα δαχτυλίδι ασημένιο μεγάλο θα του ταίριαζε αλλά σε καμία περίπτωση κολιέ ή σκουλαρίκια.
To παπούτσι θα μπορούσε να είναι ένα ασημένιο πέδιλο με sexy κόψιμο και λεπτά λουράκια ή μετά σε γόβα μία σατεν σε nude απόχρωση-όχι ankle boots -όχι peep toes.

Read More

And More