“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Έχεις fashion απορίες; Χρειάζεσαι τη γνώμη των ειδικών του styling και ιδέες για τα γιορτινά σου outfits; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σε κατατοπίσουν…

Ό,τι κι αν είναι αυτό που σε προβληματίζει, μη διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα λάβεις την απάντησή σου!

Ερώτηση
Καλημέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω: Οι γόβες στο χρώμα του δέρματος φοριούνται και το χειμώνα; Το ρωτάω γιατί θα ήθελα να αγοράσω ένα ζευγάρι για να το φορέσω και στις γιορτές. Παρατηρώ όμως οτι τα καταστήματα έχουν ελάχιστα σχέδια το χειμώνα. Αν ναι, οι γόβες να είναι λουστρίνι, ματ η βελουτέ; Μυτερές ή στρογγυλεμένη μύτη; Ισχύει οτι οι γόβες σε μπεζ απόχρωση μακραίνουν το ποδι; Και με τι συνδυάζονται?(παντελόνι, φούστα, φόρεμα). Ευχαριστώ πολυ! Ευγενία

Aπάντηση

Γεια σου φίλη μας, οι γόβες στο χρώμα του δέρματος είναι πολύ καλή αγορά και ναι τις φοράς όσο συχνά και τις κλασικές μαύρες αρκεί να τις συνδυάσεις σωστά. Η πιο safe και all time classic επιλογή είναι μυτερές με 8 πόντους τακούνι και δερμάτινες.Τις φοράς όλο το χρόνο και να μακραίνουν το πόδι ειναι γεγονός σίγουρα θα βρεις στα καταστήματα Nak ,Καλογήρου, αλλά και στο Tshopping.
Συνδυάζονται με όλα με φορέματα, με παντελόνια και φούστες αλλά προσοχή, φοριούνται χωρίς καλσόν! Σου στέλνουμε και μερικές φωτό για να εμπνευστείς.

Eρώτηση
Γεια σας, λέγομαι Αναστασία.Θα ήθελα την βοήθειά σας όσον αφορά στο τι να βάλω τώρα τα Χριστούγεννα. Σκεφτόμουν να φορούσα μια ψηλόμεση αεράτη πουά φούστα με ένα λευκό στράπλες, γόβες μαύρες και ένα σακάκι κοντό όμως μαύρο. Δεν είμαι σίγουρη για την πουά την φούστα όμως. Μήπως δεν πάει στην όλη ατμόσφαιρα λόγω Χριστουγέννων;

Απάντηση
Γεια σου Αναστασία. Μην έχεις κανένα ενδοιασμό για την επιλογή σου, η πουά φούστα είναι πολύ μέσα στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα και το σύνολο που σκέφτεσαι να βάλεις πολύ γιορτινό. Εμείς ίσως σου προσθέταμε λίγο κόκκινο στο όλο look όπωςκόκκινα παπούτσια ή τσάντα. Καλές γιορτές!

Eρώτηση
Καλημέρα και συγχαρητήρια για την πολύ χρήσιμη στήλη σας! Ειμαι 23, με ύψος 1.75 και κανονικό προς μεσογειακό σωματότυπο! Σκέφτομαι να αγοράσω την παρακάτω φούστα απο δερματίνη για τις γιορτές, όμως θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιους συνδυασμούς σε τοπ και παπούτσια! Σας ευχαριστώ πολύ, αναμένω απάντηση σας! Καλές γιορτές!

/

Απάντηση
Φίλη μας πολύ ωραία αγορά θα την ευχαριστηθείς μέσα στις γιορτές και όχι μόνο. Το βράδυ θα την βάλεις με cropped ή αέρινα τοπ ή εκέινα που θυμίζουν lingerie και γόβες ή πέδιλα, ένω το πρωί με πλεκτά, πουκάμισα φούτερ και ankle boots. Σου στέλνουμε και φωτό να εμνευστείς.

Ερώτηση
Κορίτσια γεια σας! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας! Είμαι 1,65 και 65 κιλά με σωματότυπο μήλο. Εχω ένα γάμο δυο μέρες μετά την Πωτοχρονιά και δεν ξέρω τι να φορέσω! Το σίγουρο είναι ότι δε θέλω να βάλω φόρεμα, αλλά θέλω το outfit να είναι εντυπωσιακό λόγω και των ημερών. Ανυπομονώ για την απάντηση σας. Καλές γιορτές!!!

Ερώτηση
Γεια σας, θα ήθελα πραγματικά τη γνώμη σας. Λίγο μετά την Πρωτοχρονιά έχω να πάω σε έναν γάμο. Έχω επιλέξει το συγκεκριμένο φόρεμα. Με τι αξεσουάρ θα ήταν καλύτερα να το συνδυάσω; Μπορώ να φορέσω ζωνάκι στη μέση και να συνδυάσω και ένα ωραίο κολιέ ή θα ήταν υπερβολή; Από παπούτσια, σκέφτομαι να φορέσω γόβες, να προτιμήσω κάποιο άλλο χρώμα; Ή να κάνω το κλασικό μαύρο φόρεμα, μαύρα παπούτσια; Θα το εκτιμούσα πολύ, να με βοηθήσετε με την γνώμη σας, ώστε να μην ντυθώ τελικά χάλια.
Ευχαριστώ πολύ!

/

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο και έχει αυτό το στιλ με το δύχτι που το κάνει ιδιαίτερο άρα μην το παραφορτώσεις με κοσμήματα. Όχι κολιέ, όχι σκουλαρίκια, μόνο άν θες ένα χρυσό μεγάλο βραχιόλι. Όσο για τα παπούτσια θα μας άρεσε πολύ όχι με γόβα άλλα με ένα δυναμικό ankle boot, ίσως σε ένα ωραίο berry χρώμα. Σου στέλνουμε μία πρόταση απο τοΤshopping!
Kαλή επιτυχία!


Ankle boots 149,00 € – Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας, έχω αυτό το φόρεμα και θέλω να το βάλω σε έναν γάμο στις 04/01/2015, μεσημέρι. Με τι παπούτσια να το συνδυάσω;

/

Απάντηση
Πολύ ωραία επιλογή μπράβο! Τώρα για παπούτσι επειδή είναι και μεσημέρι ο γάμος απόφυγε γόβες ή peep toes και συνδύασέ το με ένα ωραίο ankle boot. Δες αυτό που σου προτείνουμε από το Τshopping.


Ankle boots 129,00 € – Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας, είμαι 20 ετών και θα ήθελα να φορέσω στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ένα μαύρο φόρεμα mini σε στενή γραμμή (όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία). Με τι χρώμα γόβες μπορώ να το συνδυάσω;

/

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου θυμίζει αρκετά lingerie και είναι πολύ sexy. Για το το ρεβεγιόν λοιπόν καλό θα ήταν να αποφύγεις τις γόβες και να ολοκλήρωσεις την εμφάνιση με ένα ζευγάρι ωραία, elegant πέδιλα για ένα πολύ πιο σωστό αποτέλεσμα.


Ερώτηση

Γεια σας, είμαι 31 χρονών και πριν από λίγες ημέρες αγόρασα ένα πλεκτό μακρυμάνικο φόρεμα με ρίγες σε διάφορα χρώματα λίγο πιο πάνω από το γόνατο και θέλω να το βάλω μεσημέρι Χριστούγεννα. Πώς μπορώ να το συνδυάσω?

Απάντηση
To φόρεμα σου για το μεσημεριανό χριστουγεννιάτικο κάλεσμα θα μας άρεσε με ένα ζευγάρι flat, overknee boots! (Σου στέλνουμε και φωτό θα τις βρεις στο Τshopping). Εναλλακτικά μπορείς να το φορέσεις με ένα ωραίο ζευγάρι ankle boots και να ολοκληρώσεις το look με ένα ωραίο παλτό ή μία κάπα και ένα δερμάτινο clutch πρωινό όχι πολύ αμπιγέ!


Over-the-knee boots 235,00 € -Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Read More

And More