FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Ποιες είναι οι τάσεις της νέας σεζόν; Πως μπορεί να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τον καλύτερο τρόπο; Είναι σωστή η στιλιστική επιλογή που έχεις κάνει; κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν θέλεις κι εσύ να ρωτήσεις ο,τιδήποτε σε σχέση με τη μόδα τα κορίτσια της μόδας του TLIFE, επικοινώνησε στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr!

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια!! Αγόρασα λεοπάρ brogue παπούτσια (ανδρόγυνο στυλ). Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες επιλογές για να τα φοράω;
Σας ευχαριστώ! Αναμένω την απάντηση σας, φιλιά Ιωάννα.

Απάντηση
Tα leopard παπούτσια σου θέλουν συνδυαμούς minimal για να έχεις ωραίο αποτέλεσμα και για να κλέψουν την παράσταση. Σέταρε τα με τζιν και λευκά πουκάμισα, με total black ή black & white σύνολα, με leather pants και t-shirt ενώ αν θέλεις χρώμα προτίμησε κόκκινο που τους ταιριάζει ή πράσινο π.χ. κόκκινο παντελόνι και τζιν πουκάμισο.


Ερώτηση

Καλησπέρα κορίτσια της μόδας!!
Θα ήθελα κι εγώ την πολύτιμη βοήθεια σας.. Αρχές Μαίου θα παρευρεθώ σε αρραβώνα πολύ καλών φίλων μου στην Κέρκυρα και δεν ξέρω τι να φορέσω κατάλληλο για την εποχή! Φόρεμα μακρύ; Ολόσωμη φόρμα; Κοντό φορεματάκι που έχω και γυμνασμένα πόδια; Θα χρειαστώ σακάκι; Γόβες ή πέδιλα; Ποοοολλές απορίες!!! Ουφ!! Για να βοηθήσω να σας πω πως είμαι μελαχρινή, 1.65 και 60 κιλά.. Help με εικόνες και καταστήματα!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση
Φίλη μας αρχές Μαίου o καιρός είναι σχετικά καλός και έχεις αρκετές επιλογές σε ρούχα. Εμείς θα σου προτείναμε μία ολόσωμη φόρμα (διάλεξε ένα χρώμα και σχέδιο που σου πάει) για να είσαι σίγουρη σε περίπτωση που κάνει έστω και λίγο κρύο, με πλατφόρμες και ένα ελαφρύ jacket για πανοφώρι. Σου στέλνουμε και φωτο να δεις και θα τα βρεις όλα σε ολες τις οικονομικές αλυσίδες.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια μου! Ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την στήλη είναι τέλεια. Θα ήθελα την βοήθειά σας 26-29 Μαρτίου θα πάω τριήμερο με την παρέα μου στην Αθήνα και θα ήθελα να μου προτείνετε τι κομμάτια να αγοράσω για εκείνη την εποχή. Τι είναι τάση για αυτήν την άνοιξη? Τι θα μπορούσα να φορέσω για τις βραδινές εξόδους? Τι παπούτσια και τι μπουφάν νομίζετε πως θα χρειαστώ? Είμαι 1.75 και 75 κιλά με μπουτάκια. Τι ταιριάζει στο τύπο του σώματός μου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Φίλημας στις εξορμήσεις μας δεν παίρνουμε ποτέ πολλά πράγματα μαζί μας και πάντα πακετάρουμε με βάση το πρόγραμμα μας π.χ. αν έχουμε επαγγελματικά ραντεβού αν παμε μόνο για εκδρομή, αν έχουμε κάποιες βραδινές εξόδους κλπ. Από ό,τι καταλάβαμε εσύ θα πας με την παρέα σου για διασκέδαση μερικές μέρες στην Αθήνα άρα θα χρειαστείς άνετα στιλάτα πρωινά ρούχα π.χ. καρό πουκάμισα , tshirt, τζιν παντελόνι, sneakers και ένα ωραίο ελαφρύ πανοφώρι καμπαντινάκι ή chaki jacket.
Επίσης μερικά σύνολα για το βράδι, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα π.χ. ankle boots, μίνι φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα και ενα leather jacket που πάει με όλα.
Βέβαια στην Αθήνα έχει απειρα μαγαζί και θα σου προτείναμε να αφήσεις χώρο στην βαλίτσα σου για να αγοράσεις και κάποια καινούργια πράγματα

Ερώτηση
Καλησπέρα!! Έχω ξαναστείλει στην στήλη σας, με βοηθήσατε πολύ και εχω ακόμη κάποιες απορίες.
Tέλη Απριλίου είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο στην Μύκονο και σκέφτηκα να βάλω αυτή την ολόσωμη φόρμα σε μπλε με άσπρο με πλατφόρμες που δεν ξέρω ακόμη τι χρώμα. Επίσης λέω να βάλω ασημί αξεσουάρ τύπου πολλά βραχιόλια σαν βέργες στο χέρι, τι λέτε???
Το γλέντι βεβαία θα είναι σε beach bar..είμαι ξανθιά με μακριά μαλλιά 1,65 με 57 κιλά. Ευχαριστώ πολύ!! Ελένη

Απάντηση
Φίλη μας το navy look που έχει η φόρμα σου πάει τέλεια με ένα ζευγάρι off-white πλατφόρμες με σχοινί αφού θα είσαι και σε νησί και τα ασημένια αξεσουάρ σου ταιριαζουν επίσης, όπως και τα χρυσά. Καλό θα είναι να έχεις μαζί σου και ένα ζευγάρι σανδάλια γαιτί το party ίσως μεταφερθεί στην παραλία και εκεί οι πλατφόρμες δεν είναι και πολύ safe.

Ερώτηση
Παρακαλώ πολύ, θα μπορούσατε να μου πείτε με τι παπούτσια και τι τσάντα θα μπορούσα να φορέσω την παραπάνω ολόσωμη φόρμα στο γάμο της ανιψιάς μου, που θα γίνει στο τέλος Ιουνίου, στη Λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι; Θα προτιμούσα πέδιλο με ψηλό τακούνι και άνετο με φιάπα. Αν μπορείτε πείτε μου τι ταιριάζει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Aπάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να την συνδυάσεις με ένα ζευγάρι platform sandals με εμπριμέ ή animal print μοτίβο, μεγάλα χρυσά βραχιόλια στο ένα χέρι, αν έχεις μακριά μαλλιά να τα πιάσεις σε ένα ωραίο pony tail και να τονίσεις τα μάτια σou ενώ σε τσαντάκι να κρατήσεις ένα clutch σε ένα χρώμα από το print των παπουτσιών σου. Εναλλακτικά μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμα sandals και εμπριμέ clutch που να έχει μέσα ή λίγο κόκκινο όπως του ρούχου σου ή λίγο από το χρώμα των παπουτσιών σου.

Ερώτηση
Είμαι 62 χρόνων, αδύνατη σχετικά και θέλω τη συμβουλή σας ..τι να φορέσω στο γάμο του γιου μου, κομψό και όχι πολύ κλασικό. Ευχαριστώ.

Απάντηση
Δεν μας δίνεις πολλές πληροφορίες για σένα (μαλλιά, στυλ ντυσίματος, χρώμα επιδερμίδας κ.λ.π.) σε γενικές γραμμές όμως σε μία τέτοια περίσταση ένα ωραίο φόρεμα σε midi γραμμή και παστέλ απόχρωση ειναι ιδανική και safe επιλογή. Κάτι μίνι ή κάτι maxi θα ήταν υπερβολικό και άβολο, μπορεί να έχει ίσια ή και flare γραμμή ανάλογα το ύφος που σε κολακεύει, ενώ σε αξεσουάρ ένα ζευγάρι χρωματιστά σκουλαρίκια θα ταίριαζαν στο όλο σύνολο. Σε παπούτσι nude γόβες και ένα κοψμό clutch για τσαντάκι είναι η πρότασή μας.

Eρώτηση
Γεια σας. Έχω αγοράσει δύο πλεκτά φορέματα, το ένα μπορντό μακρύ με σκίσιμο στο πλάι και το άλλο μαύρο λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο στο τελείωμα της γάμπας. θα ήθελα να μου πείτε με τι πανωφόρι και παπούτσια θα μπορούσα να τα συνδυάσω; Εκτός από δερμάτινο τζάκετ και αμάνικο γουνάκι θα ηταν καλή ιδέα να φορέσω για πανωφόρι ένα κοντό μπουφανάκι;

Απάντηση
Γειά σου φίλη μας η αλήθεια είναι ότι τα maxi knit dresses δεν ταιριάζουν με πολλά πανοφώρια. Nαι το jacket και το γουνάκι του πάνε πολύ αλλά το κοντό μπουφανάκι όχι και τόσο, σίγουρα αν επιλέξεις κάτι άλλο θα πρέπει να είναι κοντό και αυτό σχετικά και ιδανικά θα μας άρεσε ή με ένα ανδρικό σακάκι και ζώνη ή με ένα ημίπαλτο μεσάτο.

Eρώτηση
Καλησπέρα αγόρασα πρόσφατα με τις εκπτώσεις αυτά τα πέδιλα. Λέω να τα φορέσω το Πάσχα και έπειτα το καλοκαίρι !! Με τι με συμβουλεύετε να τα συνδυάσω διότι με δεσμεύει πάρα πολύ το χρυσό που έχουν ! Ευχαριστώωωω 🙂

Απάντηση
Φίλη μας τα παπούτσια σου είναι πολύ εντυπωσιακά και ταιριάζουν μόνο σε βραδινές εμφανίσεις Αν πας σε καποιο club για ποτό ίσως μπορείς τα βάλεις με τζιν loose παντελόνι και λευκό φανελάκι- δεν μπορείς όμως σε γενικές γραμμές να τα φορέσεις με πιο casual ρούχα ή φορέματα cocktail- είναι λίγο δευσμευτικά. Το καλοκαίρι μπορείς να τα δοκιμάσεις και με μινι ψηλόμεσο σορτσάκι λευκό και ένα nude top.

Read More

And More