FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Καλημέρα!! Ορκίζομαι στις 21 Μαίου και έχω αγοράσει αυτό το μπλε φόρεμα. Προβληματίζομαι στο θέμα των παπουτσιών και του κολιέ. Παπούτσια πηγαίνουν ανοιχτά; Ας πούμε πλατφόρμες μπεζ; Γιαί ο καιρός δεν λέει να καλοκαιριάσει!!! Και κολιέ ταιριάζει μπεζ -άσπρο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

/

Απάντηση

Φίλη μας με το φόρεμα αυτό καλύτερα να μην βάλεις πλατφόρμες αλλά ένα ωραίο ζευγάρι πέδιλα πρωινά σε μπεζ απόχρωση αφού ο καιρός έχει ήδη φτιάξει, ενώ σε κόσμημα βάλε κάτι ωραίο χρυσό στο λαιμό και στο χέρι (σου στέλνουμε και φωτό).

Eρώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα να σας ρωτήσω με τι παντελόνι ή φούστα να συνδυάσω μια πουκαμίσα νυχτερίδα?
Ευχαριστω

Απάντηση
Φίλη μας επειδή το ρούχο αυτό έχει αρκετό όγκο στο πάνω μέρος του σώματος καλύτερα να τo συνδυάσεις με κάτι στενό στο κάτω μέρος-όπως ένα ωραίο παντελόνι σε cigarette γραμμή ή αν θες ένα skinny jean, αλλά ιδανικά όχι με φούστα γιατί το στιλ του ταιριάζει καλύτερα με παντελόνια.

Ερώτηση
Καλημέρα κορίτσια, θα βρεθώ σε βάφτιση. Το φορεμά μου έχει δύο χρώματα, ο κορμός είναι σμαραγδί και από τη μέση είναι μπλε το βαθύ του ωκεανού. Τι γόβες να φορούσα;

Απάντηση
Για την περίσταση της βάφτισης η καλύτερη και πιο safe επιλογή είναι nude γόβες ή πέδιλα. Είναι chic και θα βρεις παντού αν δεν έχεις.

Ερώτηση
Γεια σας. Σε ενα μήνα θα βαφτίσω την κόρη μου. Πήρα ενα μακρύ ασπρόμαυρο ριγέ φόρεμα με μια κίτρινη κορδέλα για ζώνη. Με τι χρώμα παπούτσια και αξεσουάρ μπορώ να το συνδυάσω;

Απάντηση
Φίλη μας το ριγέ φόρεμα με την κίτρινη ζώνη είναι πολύ ωραίο και αν θες την γνώμη μας μην το πολυφορτώσεις με άλλα χρώματα αλλά συνδύασέ το με λευκές πλατφόρμες και αν θες ένα ωραίο κολιέ στο λαιμό κοντό με έντονα χρώματα που πάνε και με το κίτρινο.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Βαπτίζω την κόρη μου την επόμενη εβδομάδα. Πρωινή βάπτιση. Έχω πάρει ενα παστέλ ροζ φόρεμα. Ταιριάζει καλύτερα με ταμπά ή μπεζ μυτερές γόβες; Με ανοιχτές ταμπά γόβες τι ζακέτα-σακάκι και τσαντάκι θα ταίριαζε; Ανοιχτή καστανή με σταρένια επιδερμίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση
Θα φορέσεις τις μπεζ μυτερές γόβες για να αναδείξουν καλύτερα το παστέλ σου φόρεμα. Μπορείς να κρατήσεις ένα παστέλ τσαντάκι σε άλλο χρώμα όπως κίτρινο, πράσινο της μέντας ή γαλάζιο ενώ για το ζακετάκι θα μπορούσες να το αντικαταστήσεις με μία ωραίο εσάρπα που θα την βγάλεις στην εκκλησία και θα μείνεις με το ωραίο σου φόρεμα. Αν κρυώνεις πολύ ένα μπεζ ανοιξιάτικο πανοφώρι είναι οκ.

Ερώτηση
Καλημέρα, Ανήκω στην κατηγορία των όχι ψηλών γυναικών και σαν μην έφτανε αυτό είμαι και αρκετά αδύνατη με πολύ λεπτούς αστραγάλους οπότε για μένα το τι να βάλω, σε τι χρώματα και με τι παπούτσια ειναι σκέτος εφιάλτης. Ειδικά το καλοκαίρι που οι μπότες βγαίνουν από τη λίστα. Θα ήθελα να ξέρω αν θα μου απαντήσετε εδω ή στο site. Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Φίλη μας στα πόδια με λεπτούς αστραγάλους δεν ταιριάζουν παπούτσια δίπατα ή με όγκο όπως πλατφόρμες ή αυτά που έχουν τετράγωνο τακούνι. Δοκίμασε σανδάλια με απλά σχέδια , λεπτεπίλεπτα πέδιλα με λεπτό τακούνι αλλά και πάνινα sneakers που φοράμε άνετα το καλοκαίρι και θα σου ταιριάζουν. Γενικά όμως φόρεσε διάφορα σχέδια και θα δεις τι σου πάει μη απογοητεύεσαι η αγορά έχει παρα πολλές επιλογές.

Ερώτηση
Τέλος Αυγούστου παντρεύεται ο ξάδερφος μου και δεν ξέρω τι να φορέσω. Είμαι 1.67 με μικρό στήθος και σχετικές καμπύλες. Ο γάμος θα γίνει σε χωριό. Τι μου προτείνετε να φορέσω? Θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε και ρούχα, και παπούτσια και τσάντα και αξεσουάρ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Απάντηση
Φίλη μας για γάμο στο χωριό ένα ωραίο φόρεμα ταιριάζει πολύ σε μακριά ή midi γραμμή ανάλογα τι σου ταιριάζει και με τι δείχνεις πιο όμορφη. Επίλεξε ένα ζευγάρι πλατφόρμες αν βάλεις maxi ή πέδιλα με ξύλινο τετράγωνο τακούνι αν βάλεις midi. Mία πολύ ωραία επιλογή θα ήταν και μία παντελόνα (αν σου πάνε) με ένα ωραίο τοπ και πλατφόρμες, οπότε σκέψου λοιπόν τι σου ταιριάζει και αφού κάνεις μία πρώτη έρευνα ξαναμιλάμε.

Read More

And More