“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Ποιες είναι οι τάσεις της νέας σεζόν; Πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τον καλύτερο τρόπο; Είναι σωστή η στιλιστική επιλογή που έχεις κάνει; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν θέλεις κι εσύ να ρωτήσεις ο,τιδήποτε σε σχέση με τη μόδα, επικοινώνησε στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr!


Ερώτηση

Καλημέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη σας!! Είμαι 30 χρονών, καστανή σκούρα με μακριά μαλλιά και ύψος 1.55. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια outfit που θα μπορούσα να κάνω με το φόρεμα της φωτογραφίας. Με τι παπούτσια και τι χρώμα μπορώ να το φορέσω, τι τσάντα και τι χρώμα μπορώ να κρατήσω, πως να κάνω τα μαλλιά μου, τι χρώμα να βάψω τα νύχια μου και τι πανωφόρι μπορώ να φορέσω σε περίπτωση που κάνει κρύο… Ανυπομονώ την απάντησή σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι απο μόνο του πολύ εντυπωσιακό, σίγουρα λοιπόν δεν χρειάζεται κοσμήματα αφού έχει αυτο το σχέδιο στο λαιμό και σίγουρα δεν εναι για πρωινές εμφανίσεις.
Σε παπούτσι μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρα πέδιλα- απόφυγε πλατφόρμες, γόβες, peep toes ή chunky τακούνια και σε τσάντα κράτησε ένα clutch σε μαύρη απόχρωση (δεν μπορείς να κάνεις πολύ καλοκαιρινούς συνδυασμούς).
Σε μαλλιά και μακιγιάζ κράτα minimal τόνους, όχι δηλαδή σκιές μεταλλιζέ, όχι έντονα κραγιόν, όχι μαλλιά πολύ στιλιζαρισμένα και με μπούκλες, ιδανικά ίσια μαλλιά ή κάποιο ωραίο pony tail, φυσικό μακιγιάζ και ίσως ένα ωραίο ματ κραγιόν σε χρώμα που σου ταιριάζει.

Ερώτηση
Γεια σας, στη βάπτιση του γιου μου που θα γίνει τέλος Ιουνίου σκέφτομαι να φορέσω ένα σομόν δαντελένιο φόρεμα cocktail. Τι παπούτσι θα ταίριαζε? Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας θα του ταίριαζε πολύ ένα nude ή ένα λευκό πέδιλο με λεπτά λουράκια. Απόφυγε καλύτερα πλατφόρμες ή γόβες θα βρεις πολλά σχέδια στην αγορά και σε οικονομικές τιμές.

Ερώτηση
Γεια σας, ήθελα να ρωτήσω. Άσπρη chiffon μακριά φούστα με τι συνδυάζεται απο πάνω? Αλλά να μην είναι σε άσπρο χρώμα γιατί θα τη φορέσω σε γάμο.

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να φορέσεις ένα τοπ σε χρώμα που σου ταιριάζει ανάλογα την επιδερμίδα σου π.χ. κοραλί ή πράσινο και να ολοκληρώσεις το look σου με πέδιλα λευκά λεπτεπίλετπα γιατί μία τέτοια φούστα θέλει πολύ elegant παπούτσι. Προσοχή επίσης στα αξεσουάρ. Ιδανικά διάλεξε είτε ένα μεγάλο κολιέ ή πολλά χρυσά λεπτά βραχιόλια στο χέρι, ενώ σε τσαντάκι μπορείς να κρατήσεις κάποιο με χρώμα για να δώσεις fashion αποτέλεσμα.

Eρώτηση
Aγόρασα ένα φόρεμα σε σάπιο μήλο απόχρωση με μαύρο και ασημί σκούρο μέσα, με πλατιές τιράντες και σχετικά με ψηλή λαιμόκοψη. Να φορέσω κάτι στο λαιμό ή όχι? Είναι για βάπτιση.
Πάει με ασημί ή μαύρα παπούτσια? Ευχαριστώ πολύ!!

Απάντηση
Φίλη μας απόφυγε να βάλεις κάτι στο λαιμό και αν τα ασημί παπούτσια που σκέφτεσαι δεν είναι πολύ βραδινά τότε βάλε αυτά για πιο fashion αποτέλεσμα στο look σου.

Ερώτηση
Kαλησπέρα! Είμαι η Φωτεινή που έστειλα μήνυμα την περασμένη εβδομάδα και ρώτησα ποιο απ’ τα δύο μπλε αρχαιοελληνικά φορέματα να φορέσω.. Θα ήθελα την βοήθεια σας όσο αφορά το τσαντάκι στιλ και απόχρωση.. Επειδή πέδιλα και κοσμήματα θα είναι χρυσά να πάρω κάτι σε μπλε ή κίτρινο φάκελο ή τα μικρά τσαντάκια που είναι “τετραγωνισμενα”σαν βαλιτσάκια;; Συγνώμη για την ταλαιπωρία απλώς θα ήθελα να κάνω την ιδανικά επιλογά για να μην δείχνω too match.. Ευχαριστώ..

Απάντηση
Φίλη μας αφού θα φοράς χρυσά κοσμήματα θα μπορούσες να κρατήσεις ένα clutch μικρό σε χρυσή απόχρωση για πιο chic αποτέσμα όχι μπλε ή κίτρινο. Σου στέλνουμε και φωτό να δεις περίπου τι σου προτείνουμε.


Ερώτηση
Καλησπέρα σας!!! Γίνομαι κουμπάρα το καλοκαίρι, είμαι 31 ετών και έχω αγοράσει μία ασημί τούλινη φούστα μέχρι το γόνατο και ένα σκέτο τοπ σε μπλε σκούρο χρώμα. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι κατάλληλος ο συνδυασμός και με τι παπούτσια θα μπορούσα να συνδυάσω το συνολάκι. Ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση
Φίλη μας αφού γίνεσαι κουμπάρα θα ξέρεις το στιλ του γάμου. Αν λοιπόν νομίζεις ότι αυτό το ντύσιμο ειναι οκ για το location και το ύφος του γάμου γιατί όχι αφού θα κάνει είναι και κάτι διαφορετικό. Μπορείς να το συνδυάσεις μρ ένα ζευγάρι ασημένιες γόβες για funky style αλλά καθόλου κοσμήματα για να μη βγει υπερβλικό το αποτέλεσμα.

Read More

And More