“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου..

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να γνωρίζεις πως θα συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Οι fashion editors του Τlife παίρνουν καθημερινά τα mail σου κι αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν στο προσωπικό σου styling! Τips και χρήσιμες συμβουλές ακόμα και για σένα που δεν έχεις στείλει την ερώτησή σου.


Ερώτηση

Είμαι 14 χρόνων και κάθε πρωί έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να φορέσω για το σχολείο… δηλαδή θέλω να μάθω, πως να κάνω τα μαλλιά μου, τι είδους ρούχα να φοράω και τι παπούτσια… δεν έχω πρόβλημα και να μην έχω κάτι από αυτά που θα μου προτείνεις. Θα το αγοράσω ο,τι και αν είναι. Αν μπορείς στείλε μου και φωτογραφίες, με συνολάκια που μπορεί να.μου αρέσουν… αν μπορείς πες μου κάτι σε τζιν παντελόνι, γιατί φοράω πολύ και θα το χρησιμοποιήσω… Ευχαριστώ:-)

Απάντηση
Φίλη μας είσαι ακόμη πολύ μικρή, πας σχολείο και θα έχεις και εξωσχολικές υποχρεώσεις μετά, αρα θα πρέπει να εχεις ένα ντύσιμο για όλη την ημέρα άνετο βασικά και με ένα στιλ που κολακεύει τον σωματότυπο σου αλλά ταιριάζει και στον χαρακτήρα σου. Μην προσπαθείς να αντιγράψεις φίλες ή άλλες κοπέλες στο σχολείο αλλά προσπάθησε να βρεις το δικό σου προσωπικό στιλ.
Σίγουρα κάποια jean με t-shirt ή πουκάμισα συνδυασμένα με sneakers ή athletic sandals είναι μία safe επιλογή για το σχολείο όπως και κάποια φορέματα με girly ύφος και flat shoes, οι σαλοπέτες για όλη μέρα αλλά και shorts με μονόχρωμα μπλουζάκια.
Στα μαλλιά υπάρχουν πολλά ωραία στιλ που μπορείς να κάνεις όπως πλεξίδες στο πλάι, ponytail ή να φοράς μπαντάνες που είναι τάση.
Δεν μπορούμε να γίνουμε πιο συγκεκριμένες αφού δεν έχουμε εικόνα σου αλλά θα σου στείλουμε μερικές φωτό με teen looks που είναι οκ χωρίς υπερβολές.


Eρώτηση
Γεια σας. Θα ήθελα να ζητήσω τη γνώμη σας. Έχω ένα maxi φόρεμα μπλε σκούρο χρώμα και έχει πολλά λουλούδια με αρκετά χρώματα. Αλλά η βάση του είναι μπλε σκούρο. Με τι παπούτσι θα ταίριαζε; Τι χρώμα; Και τι τσάντα; Ευχαριστώ πολύ για όλες τις χρήσιμες συμβουλές που δίνετε.

Απάντηση
Φίλη μας με το φόρεμά σου μπορείς να βάλεις σίγουρα πέδιλα ή πλατφόρμες σε nude- cream ή λευκή απόχρωση αλλά και ένα πέδιλο σε ένα απο τα χρώματα που έχει το print του φορέματος. Αν επιλέξεις basic χρώμα στα παπούτσια τότε κράτησε ένα χρωματιστό clutch, ενώ αν βάλεις χρωματιστά πέδιλα, ένα λευκό φάκελο.

Ερώτηση
Γεια σας και πάλι. Τελικά έχω αγοράσει το φόρεμα που σας επισυνάπτω για το γάμο του αδερφού μου που θα γίνει τέλη Ιουνίου. Είναι πολύ όμορφο και ταιριάζει στις αναλογίες μου. (1.65 60 kg/ ξανθοχάλκινα μαλλιά). Τι μακιγιάζ, μαλλιά και αξεσουάρ θα ταίριαζαν; Έχω αγοράσει nude καστόρι πέδιλα με ροζ πέτρες και χοντρό τακούνι και εντυπωσιακά σκουλαρίκια με πολύχρωμες πέτρες τα οποία σας επισυνάπτω. Θα ταιριάζουν με το φόρεμά μου; Περιμένω τις πολύτιμες συμβουλές σας.

Απάντηση
Φίλη μας πολύ εντυπωσιακό φόρεμα μπράβο. Θα σου προτείναμε να μην το φορτώσεις με αξεσουάρ αλλά να δώσεις περισσότερο βάση σε μαλλιά και μακιγιάζ αφού από μόνο του το φόρεμα είναι πολύ ωραίο.Θα ήταν ωραία να τονίσεις τα μάτια σου με ένα summer bronze smokey eye, μια nude peach απόχρωση τα χείλη σου και να χτενίσεις τα μαλλιά σου σε vague κυματισμούς, όλα στο πλάι. Καλή επιτυχία.

Ερώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας για ενα γάμο που έχω να πάω. Έχω διαλέξει ενα απλό μαύρο μακρύ φόρεμα στράπλες γιατί έχω λίγα κιλά απο την εγκυμοσύνη μου και λίγη κοιλίτσα. Θα ήθελα να μου πείτε τι μπορώ να βάλω απο πάνω στους ώμους μου. Σε παπούτσια έχω και πλατφόρμες σε μπεζ χρώμα και σαγιονάρες με όμορφες πέτρες επάνω. Σας ευχαριστώ.

Απάντηση
Φίλη μας από πάνω θα βάλεις μία ωραία καλοκαιρινή πασμίνα για όταν χρειαστεί και κρυώσεις λίγο ενώ σε παπούτσια απόφυγε τα σανδάλια και πρτίμησε τις πλατφόρμες.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια του Tlife! Τέλη Αυγούστου παντρεύεται η αδερφή του αρραβωνιαστικού μου στις Σπέτσες. Είμαι 25 ετών, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, σκουρόχρωμη επιδερμίδα, 1.60 ύψος και κανονική στα κιλά. Δεν ξέρω τι να φορέσω και κυρίως με τι παπούτσια να το συνδυάσω. Από όσο ξέρω ο γάμος σε νησί δίνει το περιθώριο για ένα πιο χαλαρό ντύσιμο, όχι τόσο στυλιζαρισμένο. Όμως οι Σπέτσες είναι κοσμοπολίτικο μέρος και σκέφτομαι… Να βάλω ένα στράπλες μάξι φόρεμα σε έντονη απόχρωση ή ένα καφτάνι με εντυπωσιακά σκουλαρίκια; Με τι παπούτσια; Ψηλά πέδιλα; Πλατφόρμες; Ή σανδάλια; Το party μετά την τελετή θα γίνει σε μαγαζί στην παραλία. Θέλω να “δένω” με την κατάσταση και την τοποθεσία, οπότε σας παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας και οι δύο εκδοχές που σκέφτεσαι είναι πολύ οκ για τον γάμο στις Σπέτσες τώρα σε παπούτσι μπορείς να φορέσεις σίγουρα σανδάλια αλλα αν θες κάτι σε τακούνι στην παραλία ”πάνε” τα πέδιλα με χοντρό τακούνι και κάποιες πλατφόρμες ( δες και τις φωτο).Εναλλακτικά αν θες να δεις και κάτι αλλο σε ντύσιμο μπορεις να βάλεις μία ωραία παντελόνα ή ένα ωραίο ψηλόμεσο σορτσάκι και ένα ωραίο κιμονό από πάνω,γενικά έχεις χρόνο οπότε μπορούμε να τα ξαναπούμε αν καταληξεις σε κατι και μας στειλεις φωτό.Καλή επιτυχία.

Eρώτηση
Καλησπέρα, θα ηθέλα να εκφράσω και εγώ τις απορίες μου…Έχω ένα γάμο τον Ιούλιο και σκέφτομαι να φορέσω ένα φόρεμα μπεζ με λεπτή δαντέλα μακρυ σε ίσια γραμμη…η δαντέλα είναι στη μόδα φέτος?? (1η απορία) με τι παπούτσια να το συνδυάσω??? (2η απορία)…
Σας ευχαριστώ!!!

Απάντηση
Φίλη μας η δαντέλα είναι κλασική και chic επιλογή ιδιαίτερα για events όπως ένας γάμος. Τώρα για να σε βοηθήσουμε πιο συγκεκριμένα καλό θα ήταν να μας στείλεις μία φωτο με το φόρεμα σου αλλα σε γενικές γραμμές τα πέδιλα με λεπτά λουράκια σε μία nude απόχρωση είναι η πιο safe επιλογή.


Ερώτηση
Ηey TLIFE girls!! Αγόρασα το φόρεμα της Φωτογραφίας για ένα συγγενικό γάμο και θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή των Κοσμημάτων! Δεν φοράω καθόλου όμως σκουλαρίκια! Ευχαριστώ πολύ !!!

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο και εντυπωσιακό. Σε ένα τέτοιο φόρεμα maxi και με έναν ώμο ταιριάζουν ωραία καποια βραχιόλια που φοράμε στο μπράτσο, αν θες λοιπόν θα μπορούσες να προσθέσεις ένα τέτοιο και να ολοκληρώσεις πολυ ωραία την εμφάνιση σου.

Read More

And More