Q&A: Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Βαφτίζω στις 19 Ιουλίου το πρωί και έχω αγοράσει το παρακάτω φόρεμα. Με τι παπούτσι μπορώ να το συνδυάσω και να είναι και σχετικά άνετο ;
src=/files/Image/fashion/2015/JULY/3-7/unnamed.jpg
Απάντηση
Η πιο safe επιλογή για να είσαι άνετη είναι ένα ζευγάρι πλατφόρμες, αν θέλεις όμως κάτι λίγο πιο elegant μπορείς να διαλέξεις ένα ζευγάρι slingback γόβες που είναι πολύ δυνατή τάση στα παπούτσια με ένα kitten heel για να μην σε κουράσουν, ή και ένα ζευγάρι platform sandals που έχουν και στο μπροστιονό μέρος ύψος και είναι σχετικά πιο ξεκούραστα.

Eρώτηση
Γεια σας, στη βάπτιση του γιου μου που θα γίνει τέλος Ιουλίου σκέφτομαι να φορέσω ένα σομόν δαντελένιο φόρεμα cocktail. Τι παπούτσι θα ταίριαζε? Ευχαριστώ!

Απάντηση
Θα του ταίριαζε πολύ ένα nude ή ένα λευκό πέδιλο με λεπτά λουράκια. Απόφυγε καλύτερα πλατφόρμες ή γόβες θα βρεις πολλά σχέδια σε πέδιλα στην αγορά και σε καλές τιμές.

Eρώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα την πολύτιμη συμβουλή σας. Το καλοκαίρι θα γίνω νονά και αγόρασα τη φούστα που σας επισυνάπτω. Θα μου άρεσε πολύ με ένα μαύρο μεταξωτό (σαν κομπινεζόν) ραντάκι αλλά επειδή είναι βάφτιση σκεφτόμουν σίγουρα για κάτι ανοιχτόχρωμο. Είμαι 20 χρονών 56 κιλά 1,63 ύψος. Εάν μου δημιουργόυσατε ολόκληρο το λουκ (κοσμήματα,παπούτσια) ή είχατε κατι άλλο να προτείνετε θα με βοηθούσατε πολύ!!
Ευχαριστώ, Λάουρα

src=/files/Image/fashion/2015/JULY/3-7/IMG_8647.jpg

Απάντηση
Πολύ ωραία η φούστα σου Λάουρα. Θα μας άρεσε πολύ σε συνδυασμό με ένα κορμάκι με V-neck και ένα ωραίο κολιέ στο λαιμό ή με ένα μεταξωτό αμάνικο πουκάμισο σε συγγενικές αποχρώσεις με της φούστας σου και ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια. Και στις δύο περιπτώσεις θα ολοκληρώσεις το look σου με ένα ζευγάρι πέδιλα ή γόβες με straps στον αστράγαλο.


Ερώτηση

Καλησπέρα σας!!! Γίνομαι κουμπάρα το καλοκαίρι, είμαι 31 ετών και έχω αγοράσει μία ασημί τούλινη φούστα μέχρι το γόνατο και ένα σκέτο τοπ σε μπλε σκούρο χρώμα. Ήθελα να ρωτήσω αν είναι κατάλληλος ο συνδυασμός και με τι παπούτσια θα μπορούσα να συνδυάσω το συνολάκι. Ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση

Φίλη μας αφού γίνεσαι κουμπάρα θα ξέρεις το στιλ του γάμου. Αν λοιπόν νομίζεις ότι αυτό το ντύσιμο ειναι οκ για το location και το ύφος του γάμου γιατί όχι αφού θα κάνει είναι και κάτι διαφορετικό. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι ασημένιες γόβες για funky style αλλά καθόλου κοσμήματα για να μη βγει υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Ερώτηση
Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω με τι παπούτσια μπορώ να συνδυάσω το σύνολο που φοράω στην φωτό. Ευχαριστώ!

src=/files/Image/fashion/2015/JULY/3-7/20150521.jpg

Απάντηση
Φίλη μας δεν μας λες την περίσταση για την οποία έχεις να ντυθείς, όμως εφόσον το μήκος του παντελονιού σου τελειώνει στο σημείο κάτω από τον αστράγαλο θα σε συμβουλεύαμε να προτιμήσεις να το ταιριάξεις με ένα ωραίο ζευγάρι φλατ σανδάλια, που ταιριάζουν πολύ και στο στιλ του ρούχου σου.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια! Έχω πάρει αυτά τα πέδιλα και ψάχνω να βρω ένα maxi φόρεμα για ένα γάμο που έχω τον Αύγουστο εδώ στην Αθήνα. Είμαι η σύντροφος του κουμπάρου, επομένως θα ήθελα να βάλω κάτι ξεχωριστό αλλά όχι πάρα πολύ ακριβό. Το χρώμα των παπουτσιών θεωρώ ότι δε με περιορίζει χρωματικά, ωστόσο θα ήθελα μερικές ιδέες ως προς το στιλ του φορέματος και των μαλλιών. Είμαι 28 ετών, καστανή, με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, 1.60 και 47 κιλά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας δυστυχώς από το link που μας έστειλες δεν μπορούμε να δούμε τα παπούτσια σου, οπότε αν θέλεις επικοινώνησε ξανά μαζί μας με φωτό από τα παπούτσια για να μπορέσουμε να σου κάνουμε τις προτάσεις μας.

Read More

And More