“Έχω να πάω σε γάμο δίπλα στη θάλασσα, τι να φορέσω;” To TLIFΕ απαντάει στις ερωτήσεις σου!

Το TLIFE είναι γένους θηλυκού και πάντα κατανοεί τις γυναικείες ανάγκες. Κι επειδή το να διαθέτεις προσωπικό στιλίστα είναι μια πολυτέλεια που λίγοι έχουν, εμείς σπάνε το κατεστημένο και στο παρέχουμε δωρεάν. Εσύ ρωτάς, εμείς απαντάμε.

Τα fashion κορίτσια του TLIFE Χριστίνα και Σοφία, επαγγελματίες στο κομμάτι της μόδας, δέχονται με χαρά τις ερωτήσεις σου στο styling@tlife.gr και σου απαντούν το συντομότερο δυνατό.

Ερώτηση:
Πρόσφατα αγόρασα ένα μακρύ κίτρινο φόρεμα για ένα γάμο κοντινού μου προσώπου και αναρωτιέμαι με τι χρώματα μπορώ να το συνδυάσω! Στην αρχή σκεφτόμουν να βάλω μια μπλε ζώνη στη μέση για να σπάσω την μονοχρωμία και να κρατάω ένα τσαντάκι μπεζ χρώματος με κάποια στοιχεία μπλε μέσα που έχω και πιθανόν μπεζ παπούτσια. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρη αν ο συνδυασμός αυτός είναι σωστός κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι πως ίσως κάποιο άλλο χρώμα θα συνδυαζόταν καλύτερα με το κίτρινο (το μωβ ίσως ή κάτι σε πορτοκαλί-ροζ). Είμαι 21 χρονών οπότε δεν φοβάμαι να φορέσω χρώματα, ανησυχώ όμως μήπως κάνω κάτι λάθος και φανεί κιτς η όλη εμφάνιση! Ποιόν συνδυασμό χρωμάτων θα μου προτείνατε; Το χρώμα του φορέματος είναι ένα ωραίο λαμπερό, φωτεινό κίτρινο που πολύ ελαφρώς τείνει προς το πορτοκαλί!

Ευχαριστώ πολύ!
Ρέα

Απάντηση:
Γεια σου Ρεάκι! Μου αρέσει πολύ το κίτρινό χρώμα που επέλεξες στο φόρεμα σου και θα σου πρότεινα αφού όπως λες σου αρέσει να παίζεις και με τα χρώματα να αφήσεις το μπλε ζωνάκι στην άκρη και να επιλέξεις μωβ αξεσουάρ! Επέλεξε ακόμη και πέδιλα που θα έχουν μέσα διχρωμία πχ. μωβ – πορτοκαλί και συνδύασέ τα με το φόρεμα ενώ για τσάντα διατήρησε τη μωβ μονοχρωμία.

Ελπίζω να περάσεις πολύ καλά! Φιλάκια


Iceberg

Ερώτηση:
Γεια σας! Θέλω τη βοήθεια σας!! Τέλη Ιουλίου ορκίζομαι και παίρνω το πτυχίο μου. Τι μου προτείνετε να φορέσω; Είμαι 1,75 και 60 κιλά. Το ατού μου είναι τα μακριά και λεπτά πόδια και το μειονέκτημά μου η αγύμναστη κοιλίτσα. Θέλω
κάτι στιλάτο αλλά ταυτόχρονα και κατάλληλο για τη σοβαρότητα της περίστασης.

Ευχαριστώ πολύ!
Πέννυ 🙂

Απάντηση:
Γεια σου Πέννυ. Καταρχάς συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι! Θα σου πρότεινα να επιλέξεις ένα φόρεμα σε γραμμή 60s σε μπλε navy απόχρωση και να το συνδυάσεις με κομψά πέδιλα.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Σε τρεις ημέρες γίνομαι κουμπάρα σε γάμο και έχω επιλέξει ένα απλό μάξι φόρεμα σε χρώμα καρπουζί. Σκέφτομαι να το συνδυάσω με ένα λουλούδι στα μαλλιά (καστανά). Τι θα του ταίριαζε καλύτερα; Η πρώτη μου σκέψη ήταν μια μικρή λευκή ορχιδέα με φούξιες πιτσιλιές.

Ευχαριστώ πολύ,
Μαγδαλένα

Απάντηση:
Γεια σου κορίτσι με το ωραίο όνομα! Το λουλούδι που επέλεξες μου αρέσει πολύ και ναι φόρεσέ το. Απλά φρόντισε να το σταθεροποιήσεις καλά ώστε να μην σου πέσει κατά τη διάρκεια της νύχτας ενώ απόφυγε να φορέσεις σκουλαρίκια.

Φιλάκια πολλά



Ερώτηση:

Γεια σας!!Με λένε Νεφέλη και είμαι 20 ετών. Πρόσφατα αγόρασα ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, μαύρα με χρυσές λεπτομέρειες. Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιους συνδυασμούς χρωμάτων για ρούχα και αξεσουάρ πέραν του κλασικού μαύρου, έτσι ώστε να το αποτέλεσμα να είναι in fashion αλλά και πιο κοντά στην ηλικία μου.
Ευχαριστώ!!
(φωτογραφία- ντεσκτοπ)

Απάντηση:
Γεια σου Νεφελάκι!
Τι ωραία παπούτσια είναι αυτά! Δοκίμασε να φορέσεις τα πέδιλά σου με χρώματα όπως λευκό, κόκκινο, κίτρινο και γιατί όχι και το τζινάκι σου σε συνδυασμό με ένα λευκό t-shirt. Μπορείς να τα επιλέξεις με λευκή μακριά παντελόνα και χρυσά αξεσουάρ. Με κόκκινο, κίτρινο, κοραλί, πράσινο (σκούρο) φόρεμα είτε σε pencil είτε σε ανοιχτή γραμμή. Στα αξεσουάρ θα διατηρούσα το χρυσό αφού είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας και συγχαρητήρια για την στήλη σας. Μου έκαναν δώρο ένα κολάν neon κοραλί (σε απόχρωση όπως το φόρεμα της φωτογραφίας). Μπορείτε να με βοηθήσετε στους συνδυασμούς, γιατί αν και μου αρέσει δεν ξέρω πως να το φορέσω, φοβάμαι ότι με τα λάθος αξεσουάρ και χρώματα στους συνδυασμούς θα είναι κιτς.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Απάντηση:

Γεια σου Γλυκερία.
Τα συγκεκριμένα neon κολάν είναι πολύ μοδάτα – super μου αρέσει πολύ – αν και λίγο ζεστό για την συγκεκριμένη εποχή. Παρόλα αυτά το Φθινόπωρο θα φορεθεί πολύ (θα πάρω κι εγώ ένα) και σου προυτείνω να το συνδυάσεις με λευκά μακριά οversized t-shirts, τζιν πουκάμισα, λευκά μακριά πουκάμισα ακόμη και πουλόβερ βαμβακερά κλειστά στο λαιμό σε μονόχρωμη απόχρωση όπως μπεζ, καφέ και μπλε. Απόφυγε τα τακούνια και συνδύασέ το με φλατ μποτάκια, αρβυλάκια αλλά και oxfords. Καθόλου kitsch! 😉

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας! Ονομάζομαι Εύα και είμαι 22 χρόνων. Θέλω τι γνώμη σας σχετικά με ένα γάμο που έχω τέλος Ιουλίου. Έχω πάρει ένα φόρεμα σε σχέδιο σαν αυτό της φωτογραφίας που σας έχω στείλει. Λοιπόν το φόρεμα είναι μαύρο με μια λευκή λεπτή φάσα στο στο μπούστο και στο κάτω μέρος έχει μια διακριτική άσπρη δαντέλα. Επίσης έχει και μια άσπρη ζώνη. Το πρόβλημα μου είναι λοιπόν τι παπούτσια να βάλω, δεν ήθελα τα συνηθισμένα άσπρο μαύρο και σκεφτόμουν να βάλω χρώμα αλλά μήπως είναι υπερβολικό;

Ευχαριστώ πολύ!!!

Απάντηση:

Γεια σου Ευάκι! Όχι δεν είναι υπερβολικό να βάλεις λίγο χρώμα στο σύνολό σου άλλωστε είσαι και 22 χρονών κι αν δεν βάλεις εσύ χρώμα ποιά θα βάλει; 🙂 Σου προτείνω λοιπόν να επιλέξεις ένα ζευγάρι πέδιλα που να κάνουν τριχρωμία. Θα βρεις πολλά στην αγορά που έχουν τρία χρώματα μαζί θα φωτίσουν το σύνολό σου. Απόφυγε τις φλούο αποχρώσεις.

Φιλάκια


Ερώτηση:
Γεια σας!!!! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας. Με λένε Σίσι και θα ήθελα κι εγώ τη βοήθειά σας. Έχω αγοράσει ένα καλοκαιρινό φόρεμα animal print της BSB, αεράτο, λίγο πιο πάνω από το γόνατο με βολάν στο πάνω μέρος και έναν ώμο έξω. Είμαι μικροκαμωμένη, 1.60 και 50 κιλά και αρκετά αδύνατη με μικρό στήθος. Με τι παπούτσι να το συνδυάσω, τσάντα, αξεσουάρ για βραδινή έξοδο. Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν μου ταιριάζουν τα μακριά φορέματα που μου αρέσουν πολύ αλλά δεν έχω βάλει ποτέ λόγω ύψους. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Απάντηση:

Γεια σου Σισάκι, τολμηρή μας φίλη! Λοιπόν το animal print είναι πολύ εντυπωσιακό ούτως ή άλλως οπότε επέλεξε λεπτά nude πέδιλα και nude τσαντάκι χωρίς καθόλου αξεσουάρ ώστε να μην κάνεις κανένα στιλιστικό λάθος ή υπερβολή. Τώρα όσον αφορά στα μακριά φορέματα μπορείς να τα φορέσεις ιδιαίτερα τώρα που είναι καλοκαίρι κι έχει τόση ζέστη αλλά και στις διακοπές σου με φλατ σανδάλια. Άλλωστε και η Mary – Kate και Ashley Olsen που τα επιλέγουν είναι πιο μικροκαμομένες από εσένα. 🙂 Απόφυγε να τα επιλέξεις σε βραδινή σου βόλτα αν δεν νιώθεις πολύ άνετα.

Φιλάκια πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα κι από εμένα! Στράφηκα σε σας γιατί μου αρέσουν πολύ οι απαντήσεις που δίνετε! Είμαι 22 χρονών κ μέσα Ιουλίου θα πάω σε γάμο με το αγόρι μου (και τους γονείς του). Έχω ένα πράσινο midi φόρεμα κολλητό με παχιά τιράντα που καταλήγει σε V στο στήθος χωρίς όμως να δείχνει πολλά και μαύρη λεπτομέρεια στα πλαϊνά εκεί που είναι τα πνευμόνια με αποτέλεσμα να κάνει την ψευδαίσθηση ακόμα πιο λεπτής μέσης. Είμαι 1,74 ύψος και 58 κιλά, ξανθιά. Πιστεύετε ότι μου ταιριάζει; Κ αν ναι, με τι παπούτσια να το συνδυάσω; Θέλω να είναι άνετα παπούτσια με τα οποία να μπορώ να χορέψω και να μην δείχνω θεόρατη. Οι πλατφόρμες είναι καλή επιλογή; Προτείνετε μου αν γίνεται και το ύφος των κοσμημάτων. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!


Απάντηση:

Γεια σου Γεωργία με τις φανταστικές αναλογίες! Λοιπόν, καταλαβαίνω το άγχος σου αφού θα είναι και οι γονείς αλλά συνιστώ ψυχραιμία αφού το φόρεμα που μου περιγράφεις προδίδει πολύ καλή αισθητική και γνώση του που πας και τι πρέπει να βάλεις – είσαι αστέρι! Σου προτείνω λοιπόν να αποφύγεις τις πλατφόρμες αφού θα σε κάνουν όντως πολύ ψηλή και λέω να φορέσεις κομψά πέδιλα που δένουν στον αστράγαλο ώστε το πόδι σου να είναι σταθερό και να μπορείς να κινείσαι άνετα. Βασικό στοιχείο για το να είσαι άνετη είναι το τακούνι που θα βάλεις. Οπότε φρόντισε είτε να μην είναι πολύ ψηλό είτε να έχει και το μπροστά μέρος του παπουτσιού ύψος -η λεγόμενη φιάπα- ώστε να δημιουργεί σωστή ισορροπία -απόφυγε τα stilettos κουράζουν. Τώρα πάμε και στα αξεσουάρ. Προτείνω να επιλέξεις ένα κομψό βραχιόλι για το χέρι σε χρυσή απόχρωση!

Φιλάκια πολλά


Versace

Ερώτηση:
Το όνομα μου είναι Μαρία και είμαι 29 ετών. Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι. Βαφτίζουμε μαζί με το άντρα μου τέλος Ιουλίου ένα αγοράκι σε ένα μοναστήρι. Βγήκα στην αγορά και πήρα ένα μακρύ φόρεμα κλειστό μπροστά άλλα η πλάτη είναι ανοιχτή πίσω. Οχι όμως πολύ. Τα χρώματα του είναι παλ, γκρι, ελάχιστο μαύρο και γαλάζιο. Τι παπούτσια να συνδυάσω; Σκέφτηκα να έβαζα πλατφόρμες που είναι και άνετες. Τι μου προτείνετε και σε τι χρώμα; Το μαλλί μου θα είναι πιεσμένο αλογοουρά. Σας ευχαριστώ. Φιλάκια πολλά!!!!

Απάντηση:

Γεια σου Μαράκι! Σαφέστατα η πλατφόρμα είναι σωστή επιλογή αφού η βάφτιση θα γίνει σε μοναστήρι και ίσως το έδαφος να μην είναι ιδιαίτερα ομαλό. Επέλεξέ την λοιπόν σε σκούρη μαύρη απόχρωση ώστε να μην μοιάζει παράτερη από το φόρεμά σου.

Φιλάκια πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Με λένε Χαρά και έχω να σας πω ότι η στήλη σας είναι τέλεια και πως με έχετε βοηθήσει άπειρες φορές και φαντάζομαι όχι μόνο εμένα! Λοιπόν, έχω ένα κοντό λευκό φόρεμα, σε φαρδιά γραμμή, ρομαντικό και το φοράω πάντα με φαρδιά ζώνη στη μέση σε nude απόχρωση όπως και τα πέδιλα. Επειδή θα πάω στην ορκωμοσία της κολλητής μου σ’ ένα μήνα θα ήθελα να μου πείτε με τι χρώμα ζώνη, παπούτσια και τσάντα μπορώ να το συνδυάσω, καθώς και κοσμήματα για μία διαφορετική εμφάνιση.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Γεια σου Χαρά σου προτείνω να επιλέξεις ζώνη σε καφέ σκούρο που να μοιάζει σαν πλεκτή και να τη συνδυάσεις με navy blue peep toes. Πολύ chic!

Φιλάκια πολλά


Moschino

Ερώτηση:
Καλημέρα σε όλες τις καλόγουστες!!!! Βοήθεια κορίτσια!!!!! Βάφτιση τον Ιούλιο σε ανοιχτό χώρο με λίγους καλεσμένους. Λέω να φορέσω κίτρινη ψηλόμεση παντελόνα με πουά (εκρού,μπλε) τοπ στράπλες κ ψηλοτάκουνες peep-toe γόβες!!!!

Θα περιμένω……

Απάντηση:
Γεια σου Νάνσυ! Σε ευχαριστούμε πολύ που σου αρέσει η αισθητική μας και ναι, μας αρέσει πολύ το σύνολό σου! Do it girl!

Φιλάκια πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας!! Είμαι 17 χρόνων και τον Αύγουστο παντρεύεται φιλικό πρόσωπο κοντά σε θάλασσα! Τι θα μπορούσα να φορέσω ώστε να μην δείχνω “μικρομέγαλο” και με τι αξεσουάρ να το συνδυάσω; Είμαι 1,65 και 49 κιλά! Ευχαριστώ Αγγελική

Απάντηση:

Γεια σου Αγγελικούλα! Λέω να φορέσεις ένα σε καλή ποιότητα t-shirt και να το συνδυάσεις με φούστα ψηλόμεση σε ανοιχτή γραμμή και κομψά nude peep toes.

Nα περάσεις καλά! Φιλάκια πολλά


Ερώτηση:

Γεια σου αγαπημένο tlife! Οι συμβουλές σου μας βοηθάνε πάντα! Με λένε Νένα κι έχω ένα γάμο στα μέσα Ιουλίου και λέω να βάλω κάτι από αυτά που έχω ήδη (καταλαβαίνετε τους λόγους;-)) Λοιπόν είχα παρει αυτή την ολόσωμη φόρμα, έχω και την αγαπημένη μου χρυσή λεπτή ζώνη αλλά με τι παπούτσια να την συνδυάσω και τι τσάντα; (θα ήθελα στρωτά πέδιλα) τα μαλλιά μου θα τα κάνω ουρά. Μήπως όμως το μαύρο χρώμα δεν είναι για μέσα Ιουλίου; Περιμένω τις συμβουλές σας….

Απάντηση:

Γεια σου αγαπημένη μας Νόπη! Πολύ καλά κάνεις κι επιλέγεις τη συγκεκριμένη φόρμα είναι πολύ κομψή και λέω να την συνδυάσεις με πέδιλα με παχύ τακούνι ώστε να είναι αρκετά ξεκούραστα. Αν επισκεφθείς το μαγαζί από όπου πήρες τη φόρμα θα δεις πέδιλά που δένουν στον αστράγαλο και έχουν χρωματική τριχρωμία. Θα δώσεις και χρώμα και δεν θα κουραστείς ούτε θα ξοδέψεις μια μικρή περιουσία.. ξεκίνησαν ανεπίσημα κι εκπτώσεις οπότε μην χάσεις λεπτό! Τώρα το τσαντάκι σου λέω να είναι χρυσό ώστε να ταιριάζει με το ζτιλάτο ζωνάκι σου. 😉

Φιλάκια πολλά

Ελπίζω κορίτσια να βοηθήσαμε λιγάκι κι εμείς και υποσχόμαστε να επανέλθουμε πολύ σύντομα αλλά και με live chat!

Aν θέλεις κι εσύ να στείλεις τη δική σου ερώτηση στην fashion ομάδα του TLIFE μην διστάσεις! Που; στο styling@tlife.gr

Read More

And More