ΤΙ, ΠΩΣ, ΜΕ ΤΙ; To ΤLIFE γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει στις ερωτήσεις σου

Λίγες μόλις ημέρες πριν αλλάξει ο χρόνος και το 2012 μας αποχαιρετήσει για πάντα αυτό που κυριαρχεί στα γυναικεία πηγαδάκια είναι το τι θα φορέθεί στο ρεβεγιόν. Τι στιλ θα επιλέξει η καθεμία για φέτος και πως σκέφτεται να το συνδυάσει. Επειδή οι ιδέες που έχουμε είναι πολλές αξίζει να ρωτήσεις προσωπικά τα κορίτσια της μόδας στο TLIFE ώστε να σου δώσουν ιδέες και λύσεις για το εορταστικό σου ντύσιμο κι όχι μόνο.

Το TLIFE γίνεται ο στιλίστας σου και μπορείς με τον πιο άμεσα τρόπο να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr ενώ μπορείς να πάρεις ιδέες μέσα από τις ερωτήσεις που μας έχουν ήδη στείλει.

Ερώτηση:
Γεια σας! Είμαι 15 χρονών και αυτές τις ήμερες θα πάω σε έναν χορό που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος. Είμαι αδύνατη και το πρόβλημα μου είναι τα αδύνατα ποδιά μου που φαίνονται ακόμα χειρότερα με τις ψηλοτάκουνες γόβες μου. Έτσι δεν μπορώ να βάλω φούστα η φουστάνι, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι παντελόνι να βάλω με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και με μια μαύρη μπλούζα που πέφτει ο ένας ώμος. Η μπλούζα δεν είναι ούτε φούτερ ούτε βαμβακερή θα την έλεγα απλή και συγχρόνως εκθαμβωτική. Ευχαριστώ!!

Απάντηση:
Γεια σου γλυκό κορίτσι! Θα σου πρότεινα να ξανασκεφτείς τον ενδοιασμό σου να επιλέξεις φούστα ή φουστάνι. Τα αδύνατα πόδια είναι το δυνατό σου σημείο και θα πρέπει να τα αναδεικνύεις με τον καλύτερο τρόπο – believe in yourself. Παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να πιεστείς και να κάνεις κάτι που δεν θα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Φόρεσε ένα ψηλόμεσο μαύρο παντελόνι σε ίσια λιτή γραμμή όπου θα αφήσει την μπλούζα σου να φανεί σωστά και να κλέψει τις εντυπώσεις.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Θα ήταν χαζό αν φωτογράφιζα όλα τα ρούχα και τα παπούτσια της ντουλάπας μου και προσπαθούσα να κάνω συνδυασμούς μέσω pc; Ευχαριστώ

Απάντηση:
Γεια σου Νένη! Η ιδέα σου δεν είναι κακή απλά προυποθέτει αρκετό χρόνο ώστε να το κάνεις σωστά. Αν έχεις τη διάθεση φωτογράφισε τα ρούχα σου χωρίζοντας τα σε ομάδες όπως παντελόνια, φούστες, πουκάμισα, τοπ καθημερινά – τοπ καλά κτλ. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να έχεις όλη σου τη ντουλάπα οργανωμένη στον υπολογιστή σου και να κάνεις τα σύνολα που θέλεις.

Φιλιά

Ερώτηση:
Γεια σας! Θέλω να φορέσω μια μαύρη φούστα από τούλι, σχετικά ψηλόμεση και περίπου μέχρι το γόνατο την πρωτοχρονιά αλλά δεν ξέρω με τι να την συνδυάσω από πάνω ώστε να μην είμαι ούτε σαν μπαλαρίνα αλλά ούτε και σαν λατέρνα! Τι υλικό και στυλ προτείνετε; κι επίσης, μπορεί να ταιριάξει με ένα δερμάτινο jacket; ευχαριστώ πολύ!!! Πηνελόπη

Απάντηση:
Πηνελόπη η φούστα σου είναι πολύ ωραία. Θα μας άρεσε με ένα δερμάτινο τζάκετ αρκεί από μέσα να βάλεις κάτι πολύ απλό όπως ένα t-shirt (με στάμπα ή χωρίς) και booties για να έχεις ένα rock & girly αποτέλεσμα. Επίσης θα μπορούσες να την συνδυάσεις με ένα απλό φανελάκι ( καλής ποιόητητας) και πολλά βραχιόλια στο ένα χέρι, πάλι με booties και το τζάκετ σου. Γενικά μείνε μακριά από πέδιλα γόβες παγιέτες σατέν….

Φιλιά

Ερώτηση:
Καλησπέρα αγόρασα ένα μάξι βελούδινο φόρεμα με διαφάνεια στο ντεκολτέ ,ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να το φορέσω για τα ρεβεγιόν. Είμαι ψηλή και με περιφέρεια!Το φόρεμα ανοίγει προς τα κάτω

Απάντηση:
Γεια σου Μαρία, στο ρεβεγιόν θα το συνδυαάσεις με x large σκουλαρίκια (αν μπορείς πιάσε και τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό ατημέλητο σινιόν) με γόβες μαύρες (έχεις σίγουρα) ή πέδιλα χρυσά λεπτεπίλεπτα ( αν στο επιτρέπει το location του πάρτυ).

Ερώτηση:
Θα ήθελα να με συμβουλεύεστε πως να συνδυάσω μία μαύρη maxi φούστα. Στο εσωτερικό έχει λαστεξ παντελονάκι και από πάνω ένα διαφανές μαύρο ύφασμα. Με τι τοπ θα μπορούσε να συνδυαστεί;

Απάντηση:
Μπορείς να την βάλεις με ένα μπουστάκι με μία μπλούζα που έχει την πλάτη έξω ή με ένα τοπ με έναν ώμο.Θα σου πρότεινα μαύρο στο τοπ(όποιο διαλέξεις τελικά) και χρυσά αξεσουάρ ( μία ζώνη ίσως) βραχιόλια ή σκουλαρίκια.Φρόντισε να φορέσεις πανύψηλα παπούτσια αλλά προσοχή να μην φαίνονται να τα καλύπτει η φούστα, έτσι θα αποκτήσεις για extra ύψος.

Φιλιά

Ερώτηση:
Καλησπέρα κορίτσια! Καταρχάς συγχαρητήρια για την πολύτιμη σε όλες εμάς τις γυναίκες στύλη σας στο site του TLIFE. Έχω μία ερώτηση για εσάς που με προβληματίζει αρκετά.. Φέτος επέλεξα να κάνω πρωτοχρονιά σε χειμερινό προορισμό και δεν ξέρω τι να φορέσω. Σίγουρα πρέπει να είναι κάτι αρκετά ζεστό. Περιμένω απάντηση σας. Φιλιά Κωνσταντίνα

Απάντηση:
Κωνσταντίνα βασική προυπόθεση είναι να είσαι ζεστή! Θα σου προτείναμε ένα ωραίο κολάν χοντρό ζεστό. Ένα πιο λεπτό πουλόβερ σε loose γραμμή ( με ένα ώμο να πέφτει για πιο sexy αποτέλεσμα) μποτάκια με χοντρό τακούνι. Βραχιόλια και μία κάπα σαν εσάρπα για extra ζέστη.

Φιλιά

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής: Αγόρασα ένα φόρεμα ροζ της πούδρας, με τι χρώμα γόβες να το φορέσω; Με μαύρο που έχω θα πήγαινε; Επίσης τι μπορώ να ρίξω από πάνω; Μια μαύρη εσάρπα θα ήταν καλή λύση;

Απάντηση:
Γεια σου Γλυκερία! Όχι μαύρες γόβες με το φόρμεα στο ροζ της πούδρας!Προτίμησε ποιο ”μαλακά” χρώματα πχ γκρί ανοιχτό ( θα βρείς σε όλα τα πολυκαταστήματα με φτηνές σειρές).Η εσάρπα δεν είναι κακή λύση αλλά όχι μαύρη, μία σε παστέλ απόχρωση (ροζ πράσινο γαλάζιο ανοιχτό γκρι ) θα αναδύξουν το φόρεμα και το στιλ σου.

Φιλάκια

Ερώτηση:
Γεια σας! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας!Πρόσφατα πήρα ένα ρολόι με μπρασελέ σε ροζ χρυσό απόχρωση και δεν ξέρω με τι χρώμα κοσμήματα μπορώ να το συνδυάσω!Δηλαδή ότι κοσμήματα φοράω πρέπει να είναι της ίδιας απόχρωσης ή μπορώ να συνδυάσω με χρυσό ή ακόμα και ασήμι! Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:

Γεια σου φίλη μας! Το ρολόι είναι ένα ξεχώριστο αξεσουάρ με δική του υπόσταση που δεν απαιτεί την απόλυτη χρωματική ταύτιση με τα υπόλοιπα αξεσουάρ και ρούχα σου.

Φιλάκια πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω έχω πράσινο παλτό κ νομίζω ότι μόνο με total black είναι τέλειο. Πως αλλιώς μπορώ να το συνδυάσω. Έχω καφέ μποτάκια μπορώ να τα ταιριάζω;

Απάντηση:
Φυσικά και μπορείς να το συνδυάσεις με τα καφέ μποτάκια σου. Το πράσινο παλτό σου αξίζει να το συνδυάσεις με όλες τις γήινες αποχρώσεις όπως καφέ, μαύρο, λευκό, γκρι σε total σύνολα. Δηλαδή επέλεξε να δώσεις χρώμα με το παλτό σου και όχι με τα υπόλοιπα ρούχα σου ώστε να αποφύγεις χρωματικές υπερβολές.

Φιλιά

Read More

And More