ΤΙ, ΠΩΣ, ΜΕ ΤΙ; Το ΤLIFE γίνεται ο προσωπικός σου στιλίστας και απαντάει στις ερωτήσεις σου

Το TLIFE πάνω από όλα είναι φίλη σου και θέλει να βρίσκεται κοντά σου ακόμα και σε ότι αφορά στο ντύσιμο και το στιλ σου. Οι λεπτές ισορροπίες που μπορεί να διατηρήσεις ώστε να αποφύγεις κάποια λάθος επιλογή ή στιλιστική υπερβολή είναι βασικές και στοιχεία του γυναικείου καλλωπισμού κι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Με άποψη, και διάθεση να σε κάνουν ακόμη πιο όμορφη τα κορίτσια της μόδας Χριστίνα και Σοφία απαντάνε στις δικές σου ερωτήσεις που ανα πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να στείλεις στο styling@tlife.gr. Το συντομότερο δυνατό θα σου δώσουμε τη γνώμη μας!

Ερώτηση:
Έχω ένα μπλε ρουά φόρεμα δαντελένιο με μακρύ μανίκι και την πλάτη έξω μέχρι τη μέση. Τι σουτιέν μπορώ να φορέσω; Έχετε καμιά καλή ιδέα; Δεν μπορώ να βάλω αυτά που δένει η τιράντα γύρω από τη μέση γιατί φαίνεται!

Απάντηση:
Γεια σου Σοφάκι. Σου προτείνω να επιλέξεις σουτιέν στο χρώμα του δέρματος με αυτοκόλλητο που στέκεται χωρίς τιράντες και επιτρέπει να φοράς εξώπλατα φορέματα και μπλούζες χωρίς άγχος. Δες αυτό που σου προτείνουμε κάνοντας “κλικ” εδώ.

Ερώτηση:
Γεια σας! Η ερώτησή μου αφορά ένα κίτρινο παλτό που έχω. Είναι πολύ κομψό και όμορφο όμως με προβληματίζουν οι συνδυασμοί. Μόνο με ολόμαυρα outfit ταιριάζει; Μπορώ να παίξω με άλλα χρώματα, έστω στα αξεσουάρ; Σας ευχαριστούμε πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σας!

Απάντηση:
Γεια σου Βίκυ. Είναι καλό όταν επιλέγεις τόσο εντυπωσιακό πανωφόρι να διατηρείς λιτές γραμμές στα ρούχα και τα αξεσουάρ σου. Το μαύρο είναι super! Παρόλα αυτά το λευκό, το τζιν αλλά και οι έντονες αντιθέσεις όπως είναι το μπλε και το πράσινο εύκολα μπορούν να σου δώσουν στιλ. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο πώς θα το συνδυάσεις αλλά και αν το όλο σου look μπορεί να το υποστηρίξει. Αν το αποτέλεσμα σε κάνει να νιώθεις άνετα τότε go for it!

Ερώτηση:
Γεια σας! Αγόρασα τον παραπάνω γιακά από τα fullah sugah άλλα σε μαύρο χρώμα. Με τι ρούχα μπορώ να το συνδυάσω; Eυχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου Ντίμη! Ο συγκεκριμένος γιακάς είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της φετινής σεζόν και μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Φόρεσέ τον πάνω από ένα κλειστό πουκάμισο ή τοπ. Συνδύασέ το με ένα στράπλες μαύρο φόρεμα και δώστου το ρόλο του κολιέ σε μία πιο βραδινή εμφάνισή σου. Συγκράτησε πως λόγω των τρουκς οι συνδυασμοί με girlie χρώματα δημιουργούν έξυπνη αντίθεση.

Ερώτηση:
Με τι μπορώ να συνδυάσω μία ψηλόμεση μαύρη δερμάτινη φούστα ώστε να βγει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και όχι απλό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση:
Γεια σου Αγγελική. Μπορείς να συνδυάσεις τη φούστα σου με στράπλες μαύρο τοπ και να προσθέσεις στη μέση μία χρυσή ζώνη. Επίσης ένα μονόχρωμο απλό t-shirt αν το συνδυάσεις με ένα σακάκι ή μπολερό με εντυπωσιακές λεπτομέρειες αμέσως θα σου δώσουν εντυπωσιακό στιλ ενώ συγκράτησε πως αν θέλεις ένα εντυπωσιακό πάνω μέρος επιβάλλεται να φορέσεις σκούρο καλσόν.

Ερώτηση:
Γεια σας!! Πρόσφατα μου έκαναν δώρο ένα μεγάλο κροκό φάκελο με κούμπωμα σε χρώμα χρυσό. Με τι να το συνδυάσω;

Απάντηση:
Γεια σου Καίτη. Φέτος μπορείς να μπλέξεις τις μεταλλικές αποχρώσεις οπότε μην δεσμεύεσαι λόγω του χρυσού. Συνδύασε τον φάκελό σου με γήινες αποχρώσεις σε φορέματα αλλά κράτησε τον και μέσα στην ημέρα με μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι και κομψά τοπ.

Ερώτηση:
Καλημέρα και σας ευχαριστούμε για τις πολύτιμες συμβουλές που μας προσφέρετε!! Λοιπόν, αγόρασα ένα κλασικό μαύρο κοντομάνικο φόρεμα σε ίσια γραμμή πριν 2 μήνες προκειμένου να παρευρεθώ σε ένα γάμο. Θα ήθελα να το αξιοποιήσω και να το κάνω λίγο πιο μοντέρνο προκειμένου να μην φαίνεται τόσο αυστηρό. Τι μου προτείνετε εσείς; Με ποια αξεσουάρ θα ταίριαζε; Τα ankle boots είναι καλή επιλογή; Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Εξαρτάται από το μήκος του φορέματος… Τα ankle booties αν δεν είναι στο σωστό μήκος θα σε κοντύνουν. Δοκίμασέ το όμως και θα το δεις στον καθρέφτη. Είναι μία πολύ ωραία εναλλακτική και θα στο ανανεώσει αμέσως. Μπορείς επίσης να το φορέσεις με ένα x large κολιέ που είναι επίσης πολύ ωραίο styling και μία κάπα αντί για παλτό!

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας!!!!Θα ήθελα πολύ να μου δώσετε τη συμβουλή σας για το εξής θέμα! Τον Ιανουάριο έχω να πάω στο γάμο μιας φίλης! Ο γάμος θα γίνει Κυριακή μεσημεράκι και θα ακολουθήσει δεξίωση. Από τώρα αναρωτιέμαι τι να φορέσω γιατί είναι η πρώτη φορά που θα πάω σε μεσημεριανό γάμο. Για να σας βοηθήσω, το ύψος μου είναι 1,62 και είμαι 53 κιλά! Όπως μου είχε αναφέρει και η Σοφία Σούζα (στη φωτογράφιση για την TLife μεταμόρφωση) είμαι πολύ τυχερή γιατί μου ταιριάζουν πολλα διαφορετικά στιλ ρούχων! Σας ευχαριστώ πολύ! Περιμένω ανυπόμονα την απάντησή σας!

Απάντηση:
Nίκη, το ότι ο γάμος είναι μεσημέρι σου αποκλείει οτιδήποτε λαμπερό φανταχτερό και γενικά βραδινό! Mπορείς να φορέσεις ένα midi φόρεμα ή μία ολόσωμη φόρμα. Φρόντισε τα χρώματα να σε κολακεύουν και μην βάλεις κάτι πολύ έντονο (κόκκινο, ασημένιο, χρυσό) μπορείς να βρεις κάτι σε μπορντό, σκούρο πράσινο, παστέλ ή μπλε που είναι μεγάλη τάση φέτος. Αν βάλεις φόρεμα συνδύασέ το με ένα ωραίο παλτό ενώ την ολόσωμη φόρμα με ένα ωραίο ζεστό σακάκι. Kαι για τα δύο προτείνω γόβες και όχι πέδιλα ή μποτίνια και clutches.

Ερώτηση:
Γεια σας! Αγαπώ πάρα πολύ την στήλη σας και θα ήθελα να μάθω όσα πιο πολλά γίνεται για την μόδα μέσα από σας! Είμαι 1,69 και 47 κιλά. Τι ρούχα θα προτείνατε για τον σωματότυπό μου; Μου αρέσουν πάρα πολύ τα κολάν αλλά δεν ξέρω με τι παπούτσια να το συνδυάσω. Σας ευχαριστώ

Απάντηση:
Γεια σου Μαίρη. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να έρθεις και να κάνουμε ένα make over να δούμε το στιλ σου σε προσωπικό επίπεδο, και να το απολαύσεις κιόλας. Είσαι petite και τα κολάν σου πάνε πολύ, απλά φρόντισε να έχουν prints, είναι πιο ωραία. Ιδανικά φόρεσε τα με athletic wedges που είναι από πέρυσι πολύ δυνατή τάση και πάνε τέλεια με κολάν. Tα ψηλόμεσα παντελόνια και τα σορτσάκια με booties είναι πολύ ωραία επιλογή για το σωματότυπό σου αλλά και οι maxi φούστες με αρβυλάκια. Απόφυγε τα πολύ στενά πολύ κοντά γιατί δεν θα σε κολακεύουν.

Read More

And More