ΤΙ, ΠΩΣ, ΜΕ ΤΙ; To ΤLIFE γίνεται ο στιλίστας σου και απαντάει στις ερωτήσεις σου

Ανοίγεις την ντουλάπα σου, κάθεσαι μπροστά της και στη θέα των ρούχων σου νιώθεις πως όλα σου τα looks επαναλαμβάνονται. Δεν είναι όμως έτσι αφού αυτό που σου λείπει είναι μία δεύτερη γνώμη ή ένα δεύτερο μάτι ώστε να σε βοηθήσει να δεις τα ρούχα σου αλλιώς.

Συγκράτησε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου τους τρεις καθοριστικούς κανόνες στο τι να βάλεις: ο τόπος, ο χρόνος και ο σωματότυπος σου κι αν θέλεις μία μικρή βοήθεια που θα σε βγάλει από το δίλημμα μην διστάσεις να στείλεις την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό η απάντηση στην ερώτηση σου θα είναι on air.

Eρώτηση:
Γεια σας! Με λένε Μαρία, είμαι 30 χρονών και το Μάιο παντρεύομαι και βαπτίζεται και το μωράκι μας. Σκέφτομαι να βάλω ένα απλό και λιτό (χωρίς στρας τούλια και λοιπά) μακρύ φόρεμα. Αν είναι άσπρο τι χρώμα και τι είδους παπούτσια θα ταίριαζαν ώστε να δίνει μια πιο ροκ νότα; Αν είναι μπεζ – ιβουάρ τι παπούτσια θα προτείνατε; Επίσης τι θα μπορούσα να βάλω από πάνω σαν ζακετάκι; Ευχαριστώ πολύ!!

Απάντηση:
Γεια σου, Μαρία. Mία ωραία λύση για εκείνη την εποχή θα ήταν ένα μποτάκι peep toe που θα δώσει τη ροκ νότα που θες (δες φωτό). Aπο πάνω φόρεσε μία εσάρπα με κρόσσια σε λίγο vintage στιλ που θα σε κρατήσει ζεστή και θα έχεις πολύ στιλ.

Πολλά φιλιά

Eρώτηση:
Γεια σας! Ονομάζομαι Νεφέλη και θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στη στιλίστριά σας. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε μια επίσκεψή μου σε ένα κλαμπ είδα μια κοπέλα η οποία φορούσε ένα πραγματικά εντυπωσιακό φόρεμα που με έχει ξετρελάνει. Ωστόσο κάθε προσπάθειά μου στο διαδίκτυο να το βρω έχει καταστεί μάταιη. Όποτε παρακάτω παραθέτω κάποιες λεπτομέρειες και ευελπιστώ ότι θα μπορέσετε εσείς να μου βρείτε από που μπορώ να το προμηθευτώ. Είναι ένα μαύρο μάξι φόρεμα με μεγάλο V στο στήθος και 2 σκισίματα στη μέση 1 δεξιά και 1 αριστερά. Ελπίζω να μπορέσετε να με βοηθήσετε. Ανυπομονώ να λάβω την απάντηση σας. Ευχαριστώ εκ των πρότερων.

Απάντηση:
Γεια σου Νεφέλη με το ωραία όνομα! Νομίζω κατάλαβα ποιο φόρεμα περιγράφεις, είναι πράγματι εντυπωσιακό και το έχω κι εγώ. Η εταιρία που θα το βρεις είναι η ISO!

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας! Με λένε Ράνια και θα ήθελα να ρωτήσω με τι μπορώ να συνδυάσω ένα μαύρο δαντελένιο καλσόν που έχω ώστε να μην φαίνεται πολύ υπερβολικό ή πρόστυχο. Ως τώρα το έχω βάλει μια φορά με μαύρο σορτς και μαύρο φανελάκι.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση:
Γεια σου Ράνια μας. Σου προτείνω να το συνδυάσεις με φορέματα σε Α γραμμή αλλά και φορέματα σε loose ανοιχτή γραμμή. Ολοκλήρωσε το σύνολο σου με oxfords παπούτσια μέσα στην ημέρα, biker boots για πιο ροκ αποτέλεσμα και ankle boots το βράδυ. Απόφυγε τα πολύ στενά φορέματα και τις λίκρα μακό υφάνσεις αν δεν θέλεις το αποτέλεσμα να είναι σέξι.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Γεια σας! Επείγον! Θα φορέσω σε ένα γάμο ένα μίνι μαύρο φόρεμα με χρυσό φερμουάρ στην πλάτη με μαύρο καλσόν και πράσινα (κυπαρίσσι) παπούτσια. Επίσης η τσάντα μου θα είναι μαύρη με χρυσές λεπτομέρειες. Είναι καλή επιλογή ή τα παπούτσια δεν ταιριάζουν; Σας ευχαριστώ

Απάντηση:
Γεια σου Μαράκι! Η επιλογή στα παπούτσια σου είναι πολύ καλή και οι χρυσές λεπτομέρειες στα ρούχα είναι απόλυτα in fashion. Το σύνολο σου μας αρέσει πολύ!


Eρώτηση:

Κορίτσια, γεια σας και καλή χρονιά! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας, μιας και άρχισε και για μένα η μάχη των εκπτώσεων!
Θέλω να κάνω seasonless αγορές, όσο μπορώ! Έχω, λοιπόν, κάποιες απορίες! Τι ύφασμα πρέπει να είναι ένα μαύρο παντελόνι, ώστε να μπορεί να φορεθεί φθινόπωρο-χειμώνα-άνοιξη; Επίσης, το κατά πόσο μπορεί μια τσάντα να φορεθεί μια συγκεκριμένη εποχή έχει να κάνει με το ύφασμα μόνο, ή και με τα χρώματα; Παραδείγματος χάριν, μπορώ να κρατήσω μια δερμάτινη κυπαρίσσι τσάντα το καλοκαίρι; Και κάτι ακόμη, ποια χρώματα θα παίξουν την άνοιξη και το καλοκαίρι; Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση:
Λινάκι γεια σου! Ένα μαύρο παντελόνι σε ό,τι υλικό κι αν το επιλέξεις είναι seasonless. Επέλεξε τη γραμμή που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σου είτε αυτή είναι ψηλόμεση στενή – ψηλόμεση παντελόνα, cigarette ή ακόμη και τζιν και θα δεις πως θα κάνεις πολύ καιρό να το βγάλεις από πάνω σου. Τώρα όσον αφορά στις τσάντες, το υλικό όπως και το χρώμα παίζουν το ρόλο τους. Λόγω του ότι το καλοκαίρι στη χώρα μας είναι πολύ ζεστό το δέρμα είναι κάτι αρκετά χειμερινό κι αν το επιλέξεις είναι καλό να είναι σε φωτεινές αποχρώσεις. Οπότε η κυπαρισσί δερμάτινη επιλογή ας μείνει στην ντουλάπα την καλοκαιρινή σεζόν.
Όσο για την άνοιξη θα παίξουν πολύ τα φωτεινά και τα έντονα χρώματα. Αφέσου ελεύθερη, επέλεξε αυτό που σου αρέσει αρκεί να έχει φως. Φυσικά παράμεινε συντονισμένη στο TLIFE για να μάθεις λεπτομέρειες για την επόμενη σεζόν.

Eρώτηση:
Γεια σας κορίτσια! Τα φώτα σας για άλλη μια φορά. Πρόσφατα αγόρασα ένα μαύρο “buggy” παντελόνι, σατέν από τα Zara και θέλω τη βοήθειά σας για stylish συνδυασμούς! Θα μπορούσα να το βάλω για καφέ π.χ. ή μόνο βράδυ λόγω υφάσματος; Με ένα μαύρο πουκάμισο ίσως ή ένα πουλοβεράκι λεπτό με γιακά peter pan; Και με τι jacket; Είμαι 29 ετών, 1.67 ύψος, 67 κιλά, ομοιόμορφα σχετικά κατανεμημένα, με λίγη κοιλίτσα. Γενικά φοράω χρώματα, τακούνια και δεν έχω ένα standard στιλ, μου αρέσει να πειραματίζομαι! Το μόνο που ΔΕΝ κάνω ποτέ είναι τα πολύ στενά μπλουζάκια, τοπ ή πουκάμισα, γιατί δεν αισθάνομαι άνετα αν τονιστεί παραπάνω η κοιλιά μου. Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη δουλειά σας! Φιλιά

Απάντηση:
Γεια σου Κωνσταντίνα. Tα λες μια χαρά! Και βέβαια θα το βάλεις για καφέ και με το μπλουζάκι σου με τον γιακά peter pan ή με το μαύρο πουκάμισο θα δείχνει σούπερ! Πρόσθεσε ένα ωραίο δερμάτινο jacket και εναλλακτικά συνδύασέ το με μαρινιέρα ή t-shirt με χρώματα. Στο παπούτσι απόφυγε τα μποτάκια που ανεβαίνουν πάνω από το τελείωμα του παντελονιού και προτίμησε loafers ή oxfords.

Πολλά φιλιά

Eρώτηση:
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!!! Με λένε Ιωάννα, είμαι 32 χρονών κι αγόρασα σήμερα ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα γραμμή ελαφρώς ¨ΑΛΦΑ¨ λίγο πάνω από το γόνατο αμάνικο, θα ήθελα την πολύτιμη βοήθειά σας όσον αφορά στα παπούτσια και κυρίως για το σακάκι που μπορώ να το συνδυάσω καθώς και τα αξεσουάρ . Ευχαριστώ πολύ!!! Ιωάννα

Απάντηση:
Γεια σου Ιωάννα! Το φόρεμά σου μας αρέσει πολύ! Λοιπόν το συγκεκριμένο φόρεμα μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρες κλασικές γόβες αλλά και με ankle boots ενώ το σακάκι που θα επιλέξεις φρόντισε να είναι μεσάτο και να φτάνει μέχρι την αρχή της λεκάνης σου ώστε να μην σου αφαιρεί πόντους από το ύψος.

Φιλιά πολλά


Eρώτηση:
Μου αρέσει πολύ η στήλη σας και χαίρομαι να βελτιώνομαι με τη βοήθειά σας. Είμαι 34 ετών, 1,58 ύψος και κιλά 54. Θα ήθελα να μου πείτε αν μου ταιριάζουν τα μακριά φορέματα; Τα παλτό μέχρι το γονάτο; Επιτρέπεται να φοράω μπαλαρίνες; Τακούνι με πόντους επιτρέπεται να φοράω ώστε να μη δείχνει ξένο πάνω μου;

Απάντηση:

Γεια σου Δήμητρα. Τα μακριά φορέματα αν είναι σε ίσια γραμμή ναι – όχι όμως με άνοιγμα στο κάτω μέρος. Σε πανωφόρι προτίμησε ημίπαλτο μέχρι τους γοφούς -θα σε ψηλώσει- και μπαλαρίνες σίγουρα φοράς. Το τακούνι που σου προτείνω είναι 8 πόντοι που και θα σε ψηλώσει και δεν θα δείχνει άσχημο σε σχέση με το υπόλοιπο παρουσιαστικό σου.

Πολλά φιλιά

Read More

And More