ΚΑΥΣΩΝΑΣ! Τα 6 κομμάτια που θα σε ντύσουν με στιλ από το πρωί μέχρι το βράδυ…

Η ζέστη αφόρητη, σχεδόν αποπνικτική η ατμόσφαιρα όταν κλείνεις την πόρτα του σπιτιού πίσω σου. Κι αν εσύ καίγεσαι εκείνοι οι λαοί που το έχουν αυτό το καυτό κλιμά συνέχεια πως επιβιώνουν; Ρητορικές ερωτήσεις που δύσκολα θα απαντηθούν εκτός κι αν επικοινωνήσω άμεσα με κάποιον Αιγύπτιο ώστε να μάθω το μυστικό του το οποίο νομίζω πως δεν θα είναι και τόσο πρακτικό για εμάς! Παρόλα αυτά όμως αυτή μου η σκέψη με οδήγησε να συνειδητοποιήσω πως άμα μάθεις να ζεις υπό αυτές τις συνθήκες δεν παραπονιέσαι, ούτε σου κακοφαίνεται κι αυτό απαιτεί αποδοχή της κατάστασης και ευρηματικότητα ώστε να είσαι “ετοιμοπόλεμη”.

Καυτές οι ημέρες από πολύ νωρίς το πρωί όπου μέχρι αργά το βράδυ παρατηρείς πως φύλλο δεν κουνιέται γεγονός που σε καθηλώνει στιλιστικά. Λέω λοιπόν να αφήσεις στην άκρη τον πανικό και να επιλέξεις ανάμεσα από τα 6 ρούχα που σου προτείνω ώστε να μπορείς το πρωί να βγεις από το σπίτι σου και να συνεχίσεις και μετά τη δουλειά τις βόλτες χωρίς λεπτό να αποχωριστείς τη γυναίκα που κρύβεις μέσα σου.


Μaxi φόρεμα


Φόρεμα By Melane Birger 695 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ

Νομίζω πως το μακρύ, αέρινο φόρεμα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού αποτελεί μία από τις πρώτες summer επιλογές για το πρωί στη δουλειά και το βράδυ για βολτίτσα.

TIP: Επέλεξε αέρινα υφάσματα με φλοράλ ή διακριτικά print ώστε να δώσουν μία πιο “επίσημη” αίσθηση ενώ απόφυγε τα σκούρα χρώματα που θα τα μετατρέψουν σε αποκλειστικά και μόνο βραδινή φορεσιά.

TIP: Ένα μακό μαύρο φόρεμα μπορεί πανεύκολα να φορεθεί και το πρωί και το βράδυ συνδυασμένο με ένα κομψό ζευγάρι σανδάλια.

TIP: Μέσα στην ημέρα επέλεξε σανδάλια και βάλε σε μία σακουλίτσα τα τακουνάκια σου. Δεν υπάρχει λόγος μέσα στη ζέστη να έχεις να περπατάς και στα τακούνια. Όσο πιο εύκολη την κάνεις τη ζωή σου τόσο πιο δροσερά θα νιώθεις.

Mini Φόρεμα

Φόρεμα Fullah Sugah 17.50 ευρώ

Ένα φόρεμα κοντό δεν είναι απαραίτητα sexy για να εμφανιστείς στο γραφείο. Επέλεξε ένα που να φτάνει μέχρι τη μέση από τα μπουτάκια σου σε Α γραμμή και θα δεις πόσο άνετα θα νιώθεις.

TIP: Απόφυγε τα φορέματα με αποκαλυπτικά ντεκολτέ αφού έχεις να πας και στη δουλειά.

TIP: Επέλεξε σωστά την ύφανση του φορέματός σου ώστε να μην τραβάει extra βαθμούς επάνω του.

TIP: Ένα κομψό ζευγάρι παπούτσια, ακόμη και πλατφόρμες σε ανοιχτή καφέ απόχρωση σε συνδυασμό με μία όμορφη τσάντα μπορεί να σε βοηθήσει να νικήσεις τη ζέστη με στιλ!



Ολόσωμη φόρμα


Ολόσωμη φόρμα Fullah Sugah 47.50 ευρώ

Είναι τόσο λάθος να θεωρούν πως μία ολόσωμη φόρμα είναι αποκλειστικά βραδινό ρούχο. Επέλεξε ένα jumpsuit σε ανοιχτή γραμμή και θα δεις πόσο άνετα θα νιώσεις.

TIP: Ένα ζευγάρι σανδάλια θα κάνουν το look σου ακόμη πιο casual. Πρόσεξε μόνο το μήκος του παντελονιού σου να μην κρέμεται.

ΤΙP: Eπέλεξε σωστά εσώρουχα ώστε μην έχεις περιττή ζέστη επάνω σου.

TIP: Άλλαξε παπούτσια κι ένα ζευγάρι πέδιλα θα σε μεταμορφώσουν σε απόλυτα καλοντυμένη για το βράδυ.

Βερμούδα

Ζιπ κιλότ Sonia By Sonia Rykiel 340 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ

Δεν είμαι υπερ του να επιλέγεις καυτά σορτς για το γραφείο! Όσο καλό σώμα κι αν έχεις πρέπει να θυμάσαι πως βρίσκεσαι μέσα σε ένα επαγγελματικό χώρο και πρέπει κάποια προσχήματα να κρατηθούν. Έτσι σου προτείνω μία κομψή ζιπ – κιλότ που είναι ψηλόμεση και φτάνει μέχρι το γόνατό σου. Συνδύασέ την με ψηλά πέδιλα, στράπλες μπλουζάκια αλλά και κοντομάνικα μακό και θα δεις πόσο μοδάτη θα νιώσεις!

TIP: Επέλεξε βερμούδες ψηλόμεσες ή σορτσάκια που φτάνουν μέχρι τη μέση από το μπούτι σου και συνδύασε τες με t-shirt και κομψά αέρινα τοπ.
TIP:
Επέλεξε υφάσματα ( λινά, βαμβακερά, μεταξωτά) που δεν θα σε ζεστάνουν κι απόφυγε τα σκληρά τζιν βερμουδάκια αν νιώθεις πως σε ζεσταίνουν πολύ.

Παντελόνα


Παντελόνα Giulietta 854 ευρώ κάνε “κλικ” εδώ

Αν αγαπάς τα παντελόνια και τα θεωρείς ό,τι πιο άνετο και κομψό μπορείς να επιλέξεις στιλιστικά πρέπει να σου πω πως δεν υπάρχει λόγος τώρα που το θερμόμετρο ανεβαίνει να το αποχωριστείς! Φέρσου έξυπνα και αντικατέστησε τα χειμερινά σου με αέρινες ψηλόμεσες παντελόνες.

TIP: Σε καμία περίπτωση μην φορέσεις τζιν! Θα βγάλεις εξανθήματα από τη ζέστη.

TIP: Αν τη θεωρείς πολύ καλό ρούχο για το πρωί συνδύασέ τη με μακό τοπ από μέσα και λεπτό nude ζωνάκι. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ νεανικό.

Φούστα

Φούστα Μango 49.99 ευρώ

Μία μιακριά φούστα φαντάζει κάθε πρωί σαν πηγή νερού μέσα στην έρημο. Σου επιτρέπει να κινείσαι άνετα και αν έχει αέρινη γραμμή επιτρέπει καθώς κινείσαι να μην νιώθεις λεπτό πως δεν μπορείς να αναπνεύσεις.

TIP: Απόφυγε τις εφαρμοστές αφού μπορεί να ιδρώσεις και να διαγραφεί στους γλουτούς σου.

TIP: Φόρεσέ την με φλατ σανδάλια ακόμη και με εσπαντρίγες.

TIP: Επέλεξε από μακό t-shirt, λεπτά αέρινα τοπ που μοιάζουν με sexy νεγκλιζέ μέχρι και με τοπ που αφήνουν ένα δάχτυλο την κοιλίτσα σου να φαίνεται. Φυσικά όλα εξαρτώνται κι από τον εργασιακό σου χώρο στο τι από όλα θα επιλέξεις.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ
Υπάρχουν εργασιακοί χώρου που επιβάλλουν τα τακούνια γεγονός που με τόση ζέστη μάλλον σε προβληματίζει. Απόφυγε λοιπόν τις κλειστές γόβες αφού το πόδι θα ιδρώσει με αποτέλεσμα το παπούτσι να σε “χτυπήσει” και να αφήσει τα σημάδια του επάνω σου. Φόρεσε πλατφόρμες που είναι άνετες και πέδιλα με διακριτικό τακούνι που δεν θα σε κουράσει.

Read More

And More