ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ: Οι 4 βασικοί κανόνες για να κάνεις έξυπνο shopping! Τι πρέπει να προσέξεις;

Κορίτσια, η μεγάλη στιγμή έφτασε. Οι χειμερινές εκπτώσεις άρχισαν. Mια εποχή που οι γυναίκες κάθε ηλικίας απολαμβάνουν τη χαρά του να κάνουν μοντέρνες αγορές σε τιμές πολύ-πολύ χαμηλότερες από την αρχική αξία τους και η καλύτερη στιγμή να κάνουμε όλες μας το shopping-therapy που τόσο μας αξίζει. Οι κανόνες; Τους έχουμε όλους εδώ συγκεντρωμένους.

Προσοχή: Ναι, αυτή τη στιγμή γίνεται μια μάχη εκεί έξω και τα καλύτερα κομμάτια εξαφανίζονται στιγμιαία από τα ράφια των καταστημάτων, είναι πολύ σημαντικό όμως πριν βγεις για ψώνια να είσαι καλά προετοιμασμένη. Για αυτό ρίξε μια ματιά παρακάτω για να δεις τι πρέπει να προσέξεις για να μην επιδοθείς σε άσκοπες αγορές.

1. ΕΠEΝΔΥΣΕ ΣΕ ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ

/
Αν ξέρεις πως χρειάζεσαι ένα κομμάτι, πως θα το φορέσεις τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια και αν είναι σε neutral απόχρωση ή μαύρο, από δέρμα, κασμίρι ή μετάξι αγόρασέ το χωρίς δεύτερη σκέψη.
Κάνε μια σωστή αξιολόγηση της γκαρνταρόμπας σου λοιπόν και εντόπισε τις ελλείψεις που μπορεί να έχει. Στη συνέχεια κάνε μια μικρή λίστα με τα κομμάτια που θα αναζητήσεις όταν βγεις στα μαγαζιά. Έχεις ένα little black dress; Ένα μαύρο παντελόνι; Λευκό πουκάμισο καλής ποιότητας; Ένα ζευγάρι μαύρες ή nude γόβες; Μια everyday bag; Οι εκπτώσεις είναι η καλύτερη ευκαιρία να δημιουργήσεις μια σωστή και χρήσιμη γκαρνταρόμπα. Κι επίσης μια καλή ευκαιρία να αποκτήσεις jeans σε πολύ καλύτερη τιμή.

2. ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

/
Η αλήθεια είναι πως τα βαριά παλτό και οι γούνες δεν είναι απαραίτητα για την γκαρνταρόμπα μας μιας και τους περισσότερους μήνες του χρόνου έχουμε ζέστη. Αγοράζοντάς τα όμως στις εκπτώσεις έχεις την ικανοποίηση να αποκτάς καλής ποιότητας κομμάτια χωρίς καθόλου ενοχές για το πορτοφόλι σου.

3. ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ

/
Οι τάσεις είναι διασκεδαστικές. Πέρα από αυτό όμως το να αγοράσεις κομμάτια που βασίζονται στις κατά καιρούς τάσεις είναι μια κακή επένδυση. Και ιδιαίτερα τώρα που διανύουμε μια δύσκολη οικονομική εποχή. Οι εκπτώσεις είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν να αποκτήσεις ένα cool κομμάτι γνωρίζοντας όμως πως δεν θα το φορέσεις για πολύ καιρό (που όμως μπορεί να επιστρέψει και πάλι στη μόδα μετά από λίγα χρόνια).
Με λίγα λόγια, τώρα επιτρέπεται να λειτουργήσεις λίγο παρορμητικά και να ψωνίσεις κάτι πραγματικά ιδιαίτερο και εντυπωσιακό.

4. Ο ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

/
Εδώ χρειάζεται λίγη προσοχή. Πόσες φορές κατέληξες να επιστρέφεις στο σπίτι σου με ένα κατακίτρινο πουλόβερ ή με ένα φαρδύ λευκό παντελόνι που δεν φόρεσες σχεδόν ποτέ, μόνο και μόνο επειδή το βρήκες σε έκπτωση; Προσπάθησε λοιπόν να είσαι συγκεντρωμένη την ώρα που ψωνίζεις αλλά μην ξεχνάς να είσαι και λίγο τολμηρή.

Αυτό που αξίζει στην περίοδο των εκπτώσεων να αποκτήσεις είναι ένα ωραίο βραδινό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα σου, ένα ρούχο ή αξεσουάρ μεγάλου σχεδιαστή που πλέον γίνεται πιο προσιτό ή ένα πιο τολμηρό κομμάτι που στις εκπτώσεις γίνεται ακόμα πιο δελεαστικό. Τώρα είναι λοιπόν η στιγμή να αγοράσεις εκείνη την κάπα ή την leopard φούστα που έχεις βάλει εδώ και καιρό στο μάτι…

Οι εκπτώσεις άρχισαν και στο Τ-Shopping! Aν θέλεις να κάνεις online shopping κάνε κλικ εδώ

Read More

And More