THE JEANS! Τα πιο hot denim κομμάτια στις βιτρίνες του ΤLIFE…

Πρόκειται αναμφίβολα για το πιο αγαπημένο υλικό όλων μας. Ο λόγος για τo denim που λατρεύουμε να φοράμε σε όλες τις εκδοχές του αφού μας κολακεύει σχεδόν όλες, μας βολεύει, μας έχει βγάλει πολλές φορές από το αδιέξοδο του τι να φορέσουμε και γιατί δεν μοιάζει με κανένα άλλο ύφασμα.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν σήμερα, η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα denim κομμάτια που μπορείς να βρεις στην αγορά για να εντοπίσεις αυτό που θα προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου…

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές!

/
‘Ενα τζιν πουκάμισο μπορεί να γίνει η βάση για πολλά stylish σύνολα. Eπέλεξέ το στη απόχρωση που προτιμάς και ταίριαξέ το με ένα δερμάτινο παντελόνι, με printed ή μονόχρωμες φούστες ή με τα jean παντελόνια σου για casual looks με χαρακτήρα.

Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Τα αγαπημένα μας jean παντελόνια. Όσα και αν έχουμε, πάντα θέλουμε να αποκτήσουμε ένα τουλάχιστον ακόμα. Skinny, boyfriend ή flared, σε κλασική ή έντονη απόχρωση, φθαρμένα ή με prints τα ωραιότερα της αγοράς είναι εδώ για να επιλέξεις αυτό που θα προσθέσεις στη συλλογή σου!

Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Τα τζιν σορτς και τις τζιν φούστες, τα έχουμε άμεσα συνδεδεμένα με το καλοκαίρι και τον ζεστό καιρό. Παρόλα αυτά αν τα συνδυάσεις έξυπνα με ένα μαύρο σκούρο καλσόν κι ένα πουλόβερ, πουκάμισο ή και ζακέτα μπορείς να τα φορέσεις και τώρα. Η Σοφία σου βρήκε τα πιο ωραιότερα items που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να πειραματιστείς.

Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More