Girly, minimal ή sexy; Διάλεξε τα εσώρουχα που σου ταιριάζουν από τις βιτρίνες του TLIFE…

Τα εσώρουχα είναι ένα πολύ βασικό κομμάτι του ντυσίματός μας αφού μπορούν είτε να αναδείξουν είτε και να καταστρέψουν ένα σύνολό μας αν η επιλογή τους είναι λάθος. Αναμφίβολα λοιπόν αξίζει να επενδύουμε στην αγορά των σωστών κομματιών για να μπορέσουμε να διαμορφώσουμε μια σωστή γκαρνταρόμπα.

Οι βασικές κατηγορίες όταν αποφασίζεις πως χρειάζεσαι ή απλά θέλεις μία φρέσκια πινελιά στα εσώρουχά σου, είναι τρεις: sexy, minimal ή girly. Έτσι η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα μετά από έρευνα αγοράς συγκέντρωσε τα ωραιότερα που βρήκε και σίγουρα θα λατρέψεις.

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στις φωτογραφίες…

/
Αν τα εσώρουχά σου θέλεις να σου θυμίζουν την κοριτσίστικη φύση σου τότε επιλογές όπως τα nude, τα δαντελένια σε τρυφερές pastel αποχρώσεις και τα floral είναι τα κατάλληλα για σένα, και εδώ θα βρεις τα ωραιότερα!

Για να δεις τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία…

/
Τα minimal συνήθως είναι και τα πιο πρακτικά. Άρα και πολύ απαραίτητα. Είναι αυτά που φοράς όταν δεν θέλεις να διαγράφονται μέσα από τα ρούχα σου και που νιώθεις άνετα φορώντας τα. Δες εδώ τα ωραιότερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά για να εντοπίσεις αυτά που θα προσθέσεις στη συλλογή σου.

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία…

/
Αν η αγορά εσωρούχων είναι μία sexy επένδυση για εσένα, επέλεξε δαντελένια εσώρουχα σε μαύρο, κόκκινο ή σε άλλες έντονες αποχρώσεις. Δες εδώ τα πιο hot της αγοράς για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει…

Για να δεις όλες τις επιλογές κάνε “κλικ” επάνω στη φωτογραφία…

Read More

And More