Μπαλαρίνες, sneakers, εσπαντρίγιες! Τα must have παπούτσια στις βιτρίνες του TLIFE

Τα φλατ παπούτσια απολαμβάνουν τη μεγάλη στιγμή τους και είναι απλά παντού! Από τα runways και τις boutique των σχεδιαστών μέχρι τις street εμφανίσεις ακόμα και το βράδυ.

Για αυτό κι εμείς, σήμερα σου συγκεντρώσαμε τις πιο πολυπόθητες μπαλαρίνες, espadrilles και sneakers για να προσθέσεις και στη δική σου wishlist το κατάλληλο ζευγάρι για το στιλ και το budget σου.

Ρίξε λοιπόν μια ματιά παρακάτω και δες τις επιλογές μας στα ωραιότερα flat παπούτσια που μπορείς αυτή τη στιγμή να βρεις στην αγορά!

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Στρογγυλές ή μυτερές, με straps ή χωρίς, σε ουδέτερο χρώμα ή με prints, εδώ θα βρεις τις μπαλαρίνες που θα σε κάνουν να βάλεις στην άκρη τα ψηλοτάκουνά σου! Φόρεσέ τις με jeans το πρωί και με θηλυκά φορέματα και φούστες στις βραδινές σου εμφανίσεις.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Δεν υπάρχει πιο cool και ευκολοφόρετο στιλ παπουτσιού για το καλοκαίρι, από ένα ωραίο ζευγάρι εσπαντρίγιες. Φόρεσε τις με boyfriend jeans, σορτς, βερμούδες αλλά και με χαλαρά φορέματα και δημιούργησε stylish looks για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Tο sporty στιλ είναι μια από τις πιο hot τάσεις της νέας σεζόν κι αν κάτι είναι το απόλυτο must- have για την άνοιξη αυτό είναι τα sneakers! Σε συνδυασμό με φούστες, παντελόνια ή σορτς είναι η πιο hot επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή σε παπούτσια και εδώ θα βρεις τα ωραιότερα της αγοράς.

Read More

And More