Τotes, Shoulder και Clutch bags: Οι ωραιότερες τσάντες της αγοράς στις βιτρίνες του TLIFE!

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές δεν υπάρχει πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να ενημερώσεις την γκαρνταρόμπα σου από ένα ολοκαίνουριο αξεσουάρ. Το καλύτερο απ’ όλα όμως είναι πως δεν χρειάζεται καν να ξοδέψεις μια περιουσία αφού εκεί έξω υπάρχουν chic επιλογές για κάθε budget.

Σήμερα λοιπόν η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα, μετά από έρευνα αγοράς συγκέντρωσε για σένα τις πιο fashion εκδοχές σε totes, shoulder και clutch bags που θα ολοκληρώσουν και θα ανανεώσουν στιγμιαία το κάθε σου look!

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Tι καλύτερο από το να προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου μια εκπληκτική shoulder bag; Όχι μόνο έδωσαν δυναμικά το παρόν στα catwalks του χειμώνα αλλά και οι πιο stylish celebrities δεν πάνε πουθενά χωρίς τις αγαπημένες τους shoulder bags. Οι επιλογές σου λοιπόν φέτος είναι ατελείωτες για να επιλέξεις την ιδανική για σένα!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Δυσκολεύεσαι να χωρέσεις τα προσωπικά σου αντικείμενα στην τσάντα σου; Λοιπόν είσαι πολύ τυχερή μιας και οι totes της σεζόν έχουν τόσο στιλ! Διάλεξέ την σε έντονο χρώμα, σε συνδυασμό πολλών χρωμάτων ή με animal prints και αναβάθμισε το καθημερινό σου look!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…


Είτε για ένα ξεχωριστό event είτε για τη βραδινή σου έξοδο για φαγητό ή ποτό εδώ θα βρεις το ιδανικό clutch bag που θα εμπλουτίσει και θα συμπληρώσει ιδανικά το κάθε σου outfit!


Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More