ΦΟΡΕΜΑΤΑ: Τα ωραιότερα party dresses της αγοράς στις βιτρίνες του TLIFE!

To να επενδύσεις στο τέλειο Χριστουγεννιάτικο φόρεμα είναι απαραίτητο αυτή την εποχή. Και με τα εορταστικά parties και events να έχουν ήδη γεμίσει τις ημερομηνίες στο ημερολόγιό μας, ήρθε η ώρα να σκεφτούμε και τα outfits μας.

Έχεις εμμονή με τις λαμπερές υφές και τις γυαλιστερές λεπτομέρειες; Μήπως προτιμάς τα φίνα υφάσματα και τις chic γραμμές ή έχεις πιο sexy διάθεση για αυτά τα Χριστούγεννα; Εκεί έξω υπάρχει ένα φόρεμα για να ταιριάξει στο εορταστικό ύφος σου, όποιο και αν είναι αυτό.

Η Σοφία Σούζα, η fashion editor του TLIFE για να σε βοηθήσει στην επιλογή συγκέντρωσε για σένα τα ωραιότερα party dresses στα οποία σίγουρα αξίζει να επενδύσεις!

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Αν αυτό που υπερέχει για σένα είναι η κομψότητα, αυτό είναι το κουτάκι που πρέπει να κάνεις κλικ. Midi ή mini, με βολάν ή χωρίς, με δαντέλα ή διαφάνειες τα πιο κομψά φορέματα της αγοράς είναι εδώ για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο στιλ και το budget σου.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

/
Αν αυτά τα Χριστούγεννα θέλεις να λάμπεις στην κυριολεξία αυτή είναι η κατηγορία φορεμάτων που σε αφορά. Πολυτελείς υφές, φίνες δαντέλες και λεπτομέρειες από παγιέτες και φτερά για σένα που θέλεις να είσαι εντυπωσιακή αυτές τις γιορτές…

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

/
Μπορεί οι θερμοκρασίες να έχουν πέσει αρκετά εσύ όμως δεν χρειάζεται να πεις όχι στα αγαπημένα σου sexy-μίνι φορέματα. Επέλεξε αυτό που ταιριάζει στο στιλ σου και συνδύασέ το με πλούσια πανωφόρια και ankle boots.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Read More

And More