Shopping από 50 έως 150 ευρώ! Τα ωραιότερα fashion items της αγοράς στις καλύτερες τιμές

Αν είσαι από τα κορίτσια που πιστεύουν πως για να είσαι stylish πρέπει να ξοδέψεις μια περιουσία, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις. H fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα, έκανε για σένα έρευνα αγοράς και σου ξεχώρισε τα ωραιότερα fashion items που κυκλοφορούν σε τιμές από 50, 100 μέχρι και 150 ευρώ.

Αξιοποίησε λοιπόν σωστά το budget σου, όποιο και αν είναι αυτό, κάνοντας έξυπνες και κομψές αγορές. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι “κλικ” πάνω στην κάθε φωτογραφία ώστε να δεις τις επιλογές που έχεις πριν βγεις για shopping!

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

/
Η μόδα προτείνει καρό, δέρμα και πλεκτά και μπορείς μέσα από οικονομικές επιλογές να τα βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου. Δερμάτινες φούστες, slip dresses και γόβες με straps στις αποχρώσεις της σεζόν σε πολύ οικονομικές τιμές έρχονται για να σε ανανεώσουν!

Για να δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” στην εικόνα

/
Αν μπορείς να διαθέσεις 100 ευρώ για το ντύσιμό σου τότε μπορείς να βρεις πολύ μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ. Επίλεξε πανωφόρια σε έντονα χρώματα, γόβες με animal prints αλλά και πολλά εντυπωσιακά αξεσουάρ που θα δώσουν ενδιαφέρον σε κάθε σου σύνολο.

Για να δεις τι σου προτείνει η Σοφία κάνε “κλικ” στην εικόνα

/
Ένα ζεστό παλτό ή πουλόβερ, μια pencil φούστα ή ένα ζευγάρι stylish ψηλοτάκουνα ankle boots όπως και πολλά καλής ποιότητας κομμάτια μπορούν με 150 ευρώ να γίνουν δικά σου. Οι επιλογές είναι πολλές για να βρεις αυτό που λείπει από τη δική σου γκαρνταρόμπα.

Για να τις δεις όλες τις προτάσεις κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα

Read More

And More