Ρούχα, τσάντες & παπούτσια: Τα ωραιότερα fashion items στις βιτρίνες του Tlife!

Οι χειμερινές εκπτώσεις άρχισαν και δεν υπάρχει καλύτερη δικαιολογία από αυτήν για να κάνεις μια shopping εξόρμηση. Για να μην πας όμως απροετοίμαστη η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα συγκέντρωσε για ακόμα μια φορά για σένα, τα πιο hot κομμάτια της αγοράς για να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για ψώνια.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις της σε ρούχα, τσάντες και παπούτσια!

/
Παλτό σε παστέλ απόχρώσεις, chic blazers, δερμάτινες φούστες και ολόσωμες φόρμες για τις βραδινές σου εμφανίσεις είναι μόνο μερικά από τα hot κομμάτια που θα βρεις αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εντόπισε τις ελλείψεις που μπορεί να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και απόκτησε τα στις καλύτερες τιμές!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Δερμάτινες shoulder bags και totes, chain bags, φάκελοι και clutches σε διαφορετικές αποχρώσεις και υλικά. Οι ωραιότερες τσάντες της αγοράς είναι εδώ για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στο στιλ και το budget σου και να ολοκληρώσεις με στιλ το κάθε σύνολο σου!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Ένα ιδιαίτερο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να μετατρέψει και το πιο απλό outfit σε τελείως ξεχωριστό. Stylish ankle boots, animal printed γόβες, sexy overknee boots, και όλα όσα χρειάζεσαι για να αναβαθμίσεις εύκολα και γρήγορα το look σου!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More